Display-mainonnan testin valmistautumisopas

Katseltavissa olevien näyttökertojen tutkiminen: vCPM-kampanja

Jos haluat maksaa vain sellaisista mainoksista, joita potentiaaliset asiakkaat voivat nähdä, käytä katseltavissa olevan tuhannen näyttökerran hintaa eli vCPM:ää. Tämä hintatarjousstrategia optimoi hintatarjouksesi siten, että mainoksiasi näytetään mainospaikoissa, jotka todennäköisimmin ovat katseltavissa olevia. Jos haluat maksimoida mainoksen katselukerrat klikkausten sijaan, tätä hintatarjousstrategiaa käyttämällä voit saavuttaa kyseisen tavoitteen paremmin kuin muiden hintatarjousstrategioiden avulla.

Tässä artikkelissa on ohjeet vCPM:n käyttämiseen kampanjoissasi. Artikkelissa kerrotaan myös, miten voit nähdä näiden kampanjoiden mainosten katseltavissa olevat näyttökerrat.

Näin se toimii

Käyttäessäsi katseltavissa olevan tuhannen näyttökerran hintaa teet hintatarjouksen tuhannesta katseltavissa olevasta näyttökerrasta ja maksat vain katseltavissa olevista näyttökerroista. Display-mainos lasketaan katseltavissa olevaksi, kun 50 prosenttia mainoksesta näkyy näytöllä vähintään yhden sekunnin ajan. Videomainoksen kohdalla vastaava aika on vähintään kaksi sekuntia. Katseltavissa olevan tuhannen näyttökerran hinnan avulla voit tehdä hintatarjouksia sen mukaan, kuinka arvokasta mainoksesi näkyminen tietyn sijoittelun katseltavissa olevassa sijainnissa todellisuudessa on. Lue lisätietoja katseltavissa olevasta tuhannen näyttökerran hinnasta (vCPM).

Pitääksesi kustannukset ja liikenteen samalla tasolla kuin kampanjassa, jossa on käytössä tuhannen näyttökerran hinta, katseltavissa olevan tuhannen näyttökerran hinnan hintatarjouksen on ehkä oltava korkeampi kuin sellaisen tavallisen kampanjan hintatarjouksen, jossa on käytössä tuhannen näyttökerran hinta. Sinun kannattaa kuitenkin kokeilla eri hintatarjousvaihtoehtoja, jotta voit valita kampanjasi tavoitteiden kannalta sopivan hintatarjouksen.

Katseltavissa olevan tuhannen näyttökerran hinnan hintatarjousstrategia on käytettävissä vain Display-verkoston kampanjoissa. Jos luot tätä hintatarjousstrategiaa käyttävän kampanjan ja mainoksia, jotka eivät ole yhteensopivia, mainoksiasi ei näytetä.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Katsottavissa olleiden näyttökertojen määrä näkyy kampanjaraporteissasi. Voit tarkistaa alla olevia ohjeita seuraamalla, kuinka monta katsottavissa ollutta näyttökertaa mainoksesi sai kampanjassa, jossa sovelletaan näkyneen mainoksen tuhannen näyttökerran hintaa.

1. Avaa Kampanjat‑, Mainosryhmät‑, Mainokset‑ tai Display-verkosto-välilehti ja klikkaa tilastotaulukon yläpuolella olevaa avattavaa Sarakkeet-valikkoa.
  2. Jos haluat lisätä näkyneen mainoksen tuhannen näyttökerran hinnan esimääritettyjä sarakkeita, valitse Brändäys.
  3. Jos haluat lisätä tiettyjä aktiivisen näkymän tietoja, valitse Muokkaa sarakkeita ja klikkaa Tehokkuus (aktiivinen näkymä) ‑tietojen ryhmää. Valitse sitten raportteja varten sarakkeet klikkaamalla kunkin lisättävän sarakkeen vierestä Lisää
  4. Kun siirryt takaisin taulukkoon, näet seuraavat sarakkeet:
    • Näkyneet impressiot: katsottavissa olleiden näyttökertojen määrä
    • Näkyneiden impressioiden klikkausprosentti: miten usein mainostasi on klikattu sen jälkeen, kun se tuli nähtäville
    • Näkyneen mainoksen tuhannen näyttökerran keskihinta: 1 000:n katsottavissa olleen näyttökerran keskikustannukset
    • Mitattavissa olevat impr.: niiden näyttökertojen määrä, jotka olivat mitattavissa (kaikki näytetyt näyttökerrat eivät ole mitattavissa)
    • Mitattavissa olevien kustannukset: mitattavissa olleiden näyttökertojen kokonaiskustannukset
    • Mitattavissa olevien osuus: mitattavissa olleiden näyttökertojen osuus kaikista näyttökerroista
    • Näkyneiden osuus: katsottavissa olleiden näyttökertojen osuus suhteessa mitattavissa olleiden näyttökertojen määrään

Huomioitavaa

Mainosryhmän oletushintatarjous näkyy Korkein tuhannen näyttökerran hinta ‑sarakkeessa (katsottavissa)-tunnisteen vieressä. Tämän ansiosta on helpompi tunnistaa tilastotaulukosta katsottavissa olevan tuhannen näyttökerran hintatarjoukset.