Studievejledning til Display Advertising-vurdering

Se synlige eksponeringer for din vCPM-kampagne

Hvis du ønsker kun at betale for annoncer, som potentielle kunder kan se, kan du gøre dette ved hjælp af pris pr. tusinde synlige eksponeringer (synlig CPM eller vCPM). Med budstrategien Synlig CPM optimeres dine bud, så der bydes mere for annoncepladser, der har størst sandsynlighed for at blive synlige. Hvis du er interesseret i at maksimere antallet af annoncevisninger frem for antallet af klik, er denne budstrategi den mest velegnede til at hjælpe dig med at nå dette mål.

Denne artikel indeholder retningslinjer for brug af Synlig CPM sammen med dine kampagner. Du lærer også, hvordan du kan se de synlige eksponeringer for annoncer i disse kampagner.

Sådan fungerer det

Med Synlig CPM byder du på 1000 synlige eksponeringer, og du betaler for eksponeringer, der måles som synlige. En annonce tælles som "synlig", når 50 % af annoncen vises på skærmen i et sekund eller mere for displayannoncer og to sekunder eller mere for videoannoncer. Synlig CPM giver dig mulighed for at byde på den faktiske værdi af, at din annonce vises på en synlig position på en given placering. Få flere oplysninger om Synlig CPM.

Som hovedregel skal dit bud for synlig CPM være højere end dit bud for en standard-CPM-kampagne for at holde omkostningerne og trafikken på samme niveau. Vi anbefaler dog, at du eksperimenterer og finder frem til et bud, der er passende i forhold til dine kampagnemål.

Budstrategien Synlig CPM er kun tilgængelig for kampagner på Displaynetværket. Hvis du opretter en kampagne, der bruger denne budstrategi, og opretter annoncer, som ikke er kompatible, vil dine annoncer ikke køre.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Antallet af synlige eksponeringer vises i dine kampagnerapporter. Følg nedenstående trin for at se eksponeringer og synlige eksponeringer for din kampagne med indstillingen "Synlig CPM".

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Displaykampagner eller Videokampagner på navigationspanelet til venstre, alt efter hvad du ser.
  3. Vælg Kampagner, Annoncegrupper eller Annoncer og udvidelser på sidemenuen til venstre.
  4. Klik på rullemenuen Kolonner Kolonner over statistiktabellen, og vælg derefter Rediger kolonner.
  5. Klik på rullemenuen Synlighed.
  6. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for hver af de kolonner, du gerne vil se i din rapport, for at tilføje specifikke kolonner.
  7. Forstå, hvad den enkelte kolonneindstilling under "Synlighed" betyder:
    • Synlige eksp.: Antallet af synlige eksponeringer
    • Gns. Synlig CPM: Den gennemsnitlige pris for 1.000 synlige eksponeringer
    • Målbarhedsgrad: Viser den procentdel af det samlede antal eksponeringer, der kunne måles
    • Visningsgrad: Viser den procentdel af dine målbare eksponeringer, der var synlige, hvilket estimerer, hvor mange eksponeringer der rent faktisk blev set af dine kunder
    • Fordeling mht. ikke-målbare eksp.: Viser den procentdel af det samlede antal eksponeringer, der blev vist på steder, hvor der ikke kan måles synlighed
    • Fordeling af ikke-synlige eksp.: Viser den procentdel af alle dine annonceeksponeringer, der blev betragtet som ikke-synlige
    • Fordeling af synlige eksp.: Viser den procentdel af alle dine annonceeksponeringer, der blev betragtet som synlige
    • Målbare omkostninger: Viser den samlede pris for alle eksponeringer, der kunne måles
    • Målbare eksp.: Viser antallet af eksponeringer, der kunne måles – det er ikke alle eksponeringer, der leveres, som kan måles
    • Ikke-målbare eksp.: Viser det antal gange, din annonce er blevet vist på steder, hvor der ikke kan måles synlighed
    • Ikke-synlige eksp.: Viser det antal gange, din annonce blev betragtet som ikke-synlig
Tip!

Dit standardbud for annoncegruppen vises i kolonnen "Maks. CPM" ud for etiketten "(synlig)". Dette kan hjælpe dig med at finde hurtigere frem til dine bud for "Synlig CPM" i din statistiktabel.