Byd på synlige eksponeringer ved hjælp af Synlig CPM

Maks. CPM er ikke længere tilgængelig som en budstrategi.

Hvis du kun vil betale for annonceeksponeringer, der måles som synlige, kan du bruge Synlig CPM (pris pr. tusinde eksponeringer). En annonce regnes som "synlig", når 50 procent af din annonce vises på skærmen i 1 sekund eller længere for displayannoncer eller afspilles kontinuerligt i 2 sekunder eller længere for videoannoncer. Du kan vælge Synlig CPM som budstrategi, når du vælger CPM-budgivning for din kampagne af typen "Kun Displaynetværket".

Sådan fungerer det

Med Synlig CPM byder du på 1.000 synlige eksponeringer, og du betaler for de eksponeringer, der måles som synlige. Synlig CPM giver dig mulighed for at byde på den faktiske værdi af, at din annonce vises på en synlig position på en given placering. Husk! Et vCPM-bud for synlige eksponeringer, der er højere end dit CPM-bud, er som regel mere effektivt, når du skal vinde disse mere værdifulde typer eksponeringer. Dette kan hjælpe med at holde dine bud konkurrencedygtige uden at overskride dit gennemsnitlige daglige budget. Få flere oplysninger om Synlig CPM

Fordele

• Betal kun for de eksponeringer, der vurderes som synlige.
  • Dine bud optimeres, så der bydes mere for de annoncepladser, der har størst sandsynlighed for at blive synlige.

Hvis du vil angive bud manuelt for synlige eksponeringer frem for antal klik, kan denne budstrategi hjælpe dig med at nå dette mål bedre end andre former for budstrategier.

Bemærk!
  • Med Synlig CPM byder du på 1.000 synlige eksponeringer, og du betaler for de eksponeringer, der måles som synlige.
  • Som hovedregel skal dit bud for synlig CPM være højere end dit bud for en standard-CPM-kampagne for at holde omkostningerne og trafikken på samme niveau. Vi anbefaler dog, at du eksperimenterer og finder frem til et bud, der er passende i forhold til dine kampagnemål.
  • Budstrategien Synlig CPM er ikke tilgængelig for kampagner af typen "Kun Søgenetværket".
  • Hvis du opretter din kampagne ved hjælp af budstrategien Synlig CPM, og derefter opretter annoncer, der ikke er kompatible, vises dine annoncer ikke.
  • Du kan blive opkrævet for en lille del af de viste eksponeringer.

Sådan overvåger du dine synlige eksponeringer

Antallet af synlige eksponeringer vises i dine kampagnerapporter. Følg nedenstående trin for at se eksponeringer og synlige eksponeringer for din kampagne med indstillingen "Synlig CPM".

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner, eller klik på Annoncer.
  4. Vælg Displaykampagner eller Videokampagner i bjælken Visninger øverst, alt efter hvad du vil se.
  5. Klik på rullemenuen Kolonner Et billede af Google Ads-kolonneikonet over statistiktabellen, og vælg derefter Rediger kolonner.
  6. Klik på rullemenuen Synlighed.
  7. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for hver af de kolonner, du gerne vil se i din rapport, for at tilføje specifikke kolonner.
  8. Forstå, hvad den enkelte kolonneindstilling under "Synlighed" betyder:
    • Synlige eksp.: Antallet af synlige eksponeringer
    • Gns. Synlig CPM: Den gennemsnitlige pris for 1.000 synlige eksponeringer
    • Målbarhedsrate: Viser den procentdel af det samlede antal eksponeringer, der kunne måles.
    • Synlighedsrate: Viser den procentdel af dine målbare eksponeringer, der var synlige, hvilket estimerer, hvor mange eksponeringer der rent faktisk blev set af dine kunder.
    • Fordeling mht. ikke-målbare eksp.: Viser den procentdel af det samlede antal eksponeringer, der blev vist på steder, hvor der ikke kan måles synlighed.
    • Fordeling af ikke-synlige eksp.: Viser den procentdel af alle dine annonceeksponeringer, der blev betragtet som ikke-synlige.
    • Fordeling af synlige eksp.: Viser den procentdel af alle dine annonceeksponeringer, der blev betragtet som synlige.
    • Målbare omkostninger: Viser den samlede pris for alle eksponeringer, der kunne måles
    • Målbare eksp.: Viser antallet af eksponeringer, der kunne måles – det er ikke alle eksponeringer, der leveres, som kan måles.
    • Ikke-målbare eksp.: Viser det antal gange, din annonce er blevet vist på steder, hvor der ikke kan måles synlighed.
    • Ikke-synlige eksp.: Viser det antal gange, din annonce blev betragtet som ikke-synlig.

Tip!

Dit standardbud for annoncegruppen vises i statistiktabellen ud for en etiketten "(synlig)". Dette kan hjælpe dig med at finde hurtigere frem til dine bud for "Synlig CPM" i din statistiktabel.