Se synlige eksponeringer for din vCPM-kampagne

Hvis du ønsker kun at betale for annoncer, som potentielle kunder kan se, kan du gøre dette ved hjælp af pris pr. tusinde synlige eksponeringer (synlig CPM eller vCPM). Med budstrategien Synlig CPM optimeres dine bud, så der bydes mere for annoncepladser, der har størst sandsynlighed for at blive synlige. Hvis du er interesseret i at maksimere antallet af annoncevisninger frem for antallet af klik, er denne budstrategi den mest velegnede til at hjælpe dig med at nå dette mål.

Denne artikel indeholder retningslinjer for brug af Synlig CPM sammen med dine kampagner. Du lærer også, hvordan du kan se de synlige eksponeringer for annoncer i disse kampagner.

Sådan fungerer det

Med Synlig CPM byder du på 1000 synlige eksponeringer, og du betaler for eksponeringer, der måles som synlige. En annonce tælles som "synlig", når 50 % af annoncen vises på skærmen i et sekund eller mere for displayannoncer og to sekunder eller mere for videoannoncer. Synlig CPM giver dig mulighed for at byde på den faktiske værdi af, at din annonce vises på en synlig position på en given placering. Få flere oplysninger om Synlig CPM.

Som hovedregel skal dit bud for synlig CPM være højere end dit bud for en standard-CPM-kampagne for at holde omkostningerne og trafikken på samme niveau. Vi anbefaler dog, at du eksperimenterer og finder frem til et bud, der er passende i forhold til dine kampagnemål.

Budstrategien Synlig CPM er kun tilgængelig for kampagner på Displaynetværket. Hvis du opretter en kampagne, der bruger denne budstrategi, og opretter annoncer, som ikke er kompatible, vil dine annoncer ikke køre.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Antallet af synlige eksponeringer vises i dine kampagnerapporter. Hvis du vil se, hvor mange synlige visninger din annonce har opnået i en kampagne med CPM for synlige visninger, skal du følge nedenstående trin.

1. Klik på rullemenuen Kolonner lige over statistiktabellen på fanen Kampagner, Annoncegrupper, Annoncer eller Displaynetværk.
  2. Du kan tilføje et foruddefineret sæt af kolonner for CPM for synlige eksponeringer, skal du vælge Branding.
  3. Hvis du vil tilføje metrics for Aktiv visning, skal du vælge "Rediger kolonner" og klikke på metricsgruppen Effektivitet (Aktiv visning). Klik på Tilføj ud for hver af de kolonner, som du vil se i din rapportering.
  4. Når du går tilbage til din tabel, får du vist disse kolonner:
    • Synlige eksp.: Viser antallet af synlige eksponeringer
    • Synlig CTR: Viser, hvor ofte personer har klikket på din annonce, efter den blev synlig
    • Gns. Synlig CPM: Viser den gennemsnitlige pris for 1.000 synlige eksponeringer
    • Målbare eksp.: Viser antallet af eksponeringer, der kunne måles – det er ikke alle eksponeringer, der leveres, som kan måles
    • Målbare omkostninger: Viser den samlede pris for alle eksponeringer, der kunne måles
    • Målbarhedsgrad: Viser procentdelen af eksponeringer, der kunne måles, set i forhold til det samlede antal leverede eksponeringer
    • Visningsgrad: Viser procentdelen af eksponeringer, der blev synlige, set i forhold til det antal eksponeringer, der kunne måles

Bemærk!

Dit standardbud for annoncegruppen vises i kolonnen "Maks. CPM" ud for etiketten "(synlige visninger)". Dette kan hjælpe dig med at finde hurtigere frem til dine bud for "Synlig CPM" i din statistiktabel.