Om «Søk med utvalgt display»

Denne artikkelen gjelder den forrige utgaven av Google Ads. Finn ut hvilken utgave av Google Ads du bruker. Hvis du bruker den nye utgaven av Google Ads, kan du lese artikkelen om kampanjer i Søkenettverket med bannerutvidelse.

Med kampanjetypen «Søk med utvalgt display» kan du nå ut til folk mens de bruker Google Søk eller besøker nettsteder på internett. I denne artikkelen ser vi nærmere på de grunnleggende funksjonene i denne kampanjetypen, hvordan den er sammenlignet med kampanjetypen «Bare Søkenettverket» og hvordan du kan endre kampanjer til «Søk med utvalgt display».

Slik fungerer det

Du kan administrere «Søk med utvalgt display»-kampanjer på samme måte som med «Bare Søkenettverket»-kampanjer – du må sette et budsjett, velge relevante søkeord, lage annonser og fastsette bud.

Annonsene dine kan bli vist når folk søker etter termer på Google Søk og søkepartneres nettsteder som gir treff på søkeordene dine. De kan også vises på relevante sider på nettet i Google Displaynettverk. Annonsene blir imidlertid vist selektivt i Displaynettverket, og budgivningen er automatisk. Dermed kan du enklere kommunisere med de personene som har størst sannsynlighet for å være interessert i produktene og tjenestene du markedsfører.

Sammenlign kampanjetyper

«Bare Søkenettverket» «Søk med utvalgt display»
Annonseplassering Standard og Alle funksjoner
    Google-søkeresultater,
    nettsteder tilhørende søkepartnere
Standard og Alle funksjoner
    Google-søkeresultater,
    søkepartnernettsteder,
    nettsteder og video for Google Displaynettverk
Annonseformater Standard
    Tekstannonser*

Alle funksjoner
    Tekstannonser*
    Shopping-annonser
    Dynamiske søkeannonser
    Annonser for app / digitalt innhold

*Omfatter innsetting av søkeord
Standard
    Tekstannonser*

Alle funksjoner
    Tekstannonser*
    Bildeannonser
    Annonser fra bannerannonsebyggeren
    Annonser for app / digitalt innhold

*Omfatter innsetting av søkeord
Målretting Standard
    Søkeord

Alle funksjoner
    Søkeord
    Remarketinglister bare for søk
Standard
    Søkeord

Alle funksjoner
    Søkeord
    Plasseringer
    Remarketinglister bare for søk
    Alternativer for nettstedskategorier
Budgivning Standard og Alle funksjoner
    Manuell og automatisk budgivning
    for Søkenettverket.
Standard og Alle funksjoner
    Manuell og automatisk budgivning
    for Søkenettverket.
    Automatisk budgivning for
    Displaynettverket.

Vær oppmerksom på følgende

Hvis du har kjørt «Bare Søkenettverket»-kampanjer og du nå bytter til «Søk med utvalgt display», kan du oppleve en økning i konverteringer (gjennomsnittlig på 15 %) til en pris som er høyere (15 % i de fleste tilfeller).

Oppgrader kampanjer

1. Logg på Google Ads.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Gå til Innstillinger.
  4. Velg en kampanje du vil oppgradere. Merk: Du kan ikke oppgradere «Bare Displaynettverket»-kampanjer til «Søk med utvalgt display».
  5. Klikk på Rediger i Type-delen.
  6. Klikk på rullegardinmenyen, og velg «Søk med utvalgt display».
  7. Klikk på Lagre.