Om displayudvidelse i søgekampagner

En displayudvidelse i søgekampagner kan hjælpe dig med at få flere konverteringer på Google Displaynetværket ved hjælp af ubrugte søgebudgetter til en tilsvarende pris pr. konvertering som i Søgning. I denne artikel kan du læse om, hvordan denne udvidelse fungerer, og hvordan den kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater.

Sådan fungerer den

Du kan aktivere displayudvidelse for dine søgekampagner ved at markere valgmuligheden "Displaynetværk" på kortet med netværksindstillinger. De indstillinger, du har angivet for din søgekampagne, vil også gælde for displayudvidelsen, når det er muligt, herunder:

• Budgivning og målretning, f.eks. kontekstrelevans.
  • Den samlede kampagnebudgetgrænse overholdes, og brugen af displayudvidelse påvirker normalt ikke dit forbrug i Søgning og har til formål kun at bruge ubrugt søgebudget.
  • Pris pr. konvertering på Displaynetværket vil typisk være lig med eller mindre end forbruget i Søgning.
  • Annoncer oprettes automatisk ud fra dine søgeannoncer, men du har mulighed for nemt at oprette billedannoncer i sektionen "Aktiver", som du finder på fanen "Kampagner" på din Google Ads-konto.
  • Vi anbefaler, at du bruger responsive displayannoncer til at øge din rækkevidde yderligere og øge effektiviteten.

Dine annoncer kan vises, når folk søger efter termer i Google Søgning og søgepartnerwebsites, der matcher dine søgeord, og de kan også blive vist på relevante websitesider og i relevante apps på Google Displaynetværket. Ved omhyggeligt at overvåge søgeeffektiviteten og efter en begrænset udforskningsperiode kan Google selektivt vælge at vise annoncer på Displaynetværket og samtidig bevare den samme effektivitet i gennemsnit. Det stopper med at bruge penge, hvis søgeeffektiviteten ikke kan matches. De søgekampagner, der har overskydende søgebudgetter, og som bruger displayudvidelse, kan få op til 15 % flere konverteringer til en tilsvarende CPA som i Søgning. Du kan forvente at opnå en gennemsnitlig stigning i konverteringsværdi på 14 % for søgekampagner, hvis din primære søgekampagne bruger Maksimér konverteringsværdi eller mål-ROAS.

Find den rigtige målgruppe

En kampagne på Søgenetværket med displayudvidelse øger din rækkevidde uden yderligere konfiguration, og den kan hjælpe dig med at finde den rigtige målgruppe på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

• Yderligere eksponeringer og konverteringer: Søgekampagner med displayudvidelse viser kun annoncer på Displaynetværket, hvis vi forudsiger, der er et ubrugt søgebudget, og ingen af dine andre displaykampagner eller universelle kampagner konkurrerer om de samme eksponeringer.
  • Effektivitet: De søgekampagner med displayudvidelse, som har et ekstra søgebudget, kan få op til 15 % flere konverteringer til en tilsvarende CPA som den aktuelle kampagnes CPA.
  • Få din potentielle målgruppe til at vokse: Ved at tilføje Displaynetværket kan dine annoncer blive vist på Google Displaynetværket, hvilket giver dig mulighed for at nå ud til kunder, som gennemser eller undersøger lignende produkter, på en samling af mere end 3 millioner websites, videoer og apps.
  • Vær strategisk, uden at det kræver det store: Da displayudvidelsen er fuldt automatiseret, vil dine annoncer blive optimeret til at være målrettet mod hele Displaynetværket uden yderligere konfiguration.

Brug responsive annoncer for at nå ud til flere personer

For at øge rækkevidden endnu mere og hjælpe med at forbedre effektiviteten kan du oprette en responsiv annonce til din kampagne på Søgenetværket med displayudvidelse. Responsive annoncer er et praktisk alt i et-format, der vises på hele Displaynetværket. Responsive annoncers størrelse, udseende og format justeres automatisk ved brug af de aktiver, du angiver (heriblandt overskrifter, billeder og din landingsside), og de passer derfor til stort set alle tilgængelige annoncepladser. Det faktum, at de passer til stort set alle annoncepladser på Displaynetværket, betyder, at du blot ved at oprette én responsiv annonce kan øge din rækkevidde og effektivitet og samtidig spare tid. Hvis du har uploadet Google Ads-aktiver til billeder, f.eks. fra Søgning, kan displayudvidelse automatisk oprette responsive displayannoncer, uden at du behøver at foretage dig noget. Få flere oplysninger om responsive displayannoncer.

Bemærk! Hvis du har kørt kampagner på Søgenetværket og derefter udvider til Displaynetværket, kan du opleve en stigning i antallet af konverteringer og dermed en stigning i det daglige forbrug. Din pris pr. konvertering på Displaynetværket bør svare til prisen pr. konvertering på Søgenetværket.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Opret en kampagne på Søgenetværket med displayudvidelse.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Iconpå din Google Ads-konto.
  2. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  3. Vælg et mål for din kampagne. Hvis ingen af målene er relevante for dig, kan du vælge Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål.
    • Hvis dette trin ikke afspejler det, der er på din konto, skal du først vælge en kampagnetype og derefter vælge et mål. Få flere oplysninger om kampagnemål i Google Ads.
  4. Vælg kampagnetypen Søgning.
  5. Klik på Fortsæt.
  6. Vælg de resultater, du vil have ud af denne kampagne, og navngiv din kampagne.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Klik på Kampagneindstillinger på menuen til venstre.
  9. I sektionen "Netværk" skal du klikke på Vis netværksindstillinger og markere afkrydsningsfeltet "Inkluder Google Displaynetværket".
  10. Vælg dine resterende kampagneindstillinger. Få flere oplysninger om kampagneindstillinger.
  11. Klik på Offentliggør kampagnen.

Opgrader en kampagne på Søgenetværket

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Hold markøren over den søgekampagne, du vil opgradere. Du kan også bruge filtre øverst på siden for at indsnævre listen over alle kampagner.
  5. Klik på ikonet Indstillinger Admin Icon ud for den valgte kampagne.
  6. Klik på rullemenuen Netværk for at udvide den, og klik på Vis netværksindstillinger.
  7. Markér afkrydsningsfeltet "Inkluder Google Displaynetværket" under "Displaynetværket".
  8. Klik på Gem.
Bemærk!
  • Brugen af et ikke-anvendt søgebudget til displayudvidelse gælder ikke for delte budgetter eller kampagneeksperimenter, og det beregnes ved at forudsige ubrugt søgebudget ud fra den bedste indsats.
  • Ved budstrategier, der bruger hele budgettet efter eget design, f.eks. Maksimér antal konverteringer, Maksimér antal klik og Maksimér konverteringsværdi, deler Displayudvidelse budgettet med Søgning, hvis en tilsvarende eller bedre CPA kan opnås. Størstedelen af budgettet vil typisk stadig være reserveret til Søgning.
  • Hvis du ikke bruger konverteringstags, bruger Google et skøn baseret på bedste indsats til at etablere et udgangspunkt for effektiviteten.