Om "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket"

Denne artikel vedrører den forrige AdWords-oplevelse. Find ud af, hvilken Google Ads-oplevelse du bruger. Læs Om kampagner på Søgenetværket med tilvalg af Displaynetværket, hvis du bruger den nye Google Ads-oplevelse.

Kampagnetypen "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket" hjælper dig med at nå ud til personer, mens de bruger Google Søgning eller besøger websites overalt på nettet. Denne artikel forklarer det grundlæggende om, hvordan kampagnetypen fungerer, hvordan den kan sammenlignes med kampagnetypen "Kun Søgenetværket", som har lignende funktioner, og hvordan du kan ændre en kampagne til "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket".

Sådan fungerer det

Kampagner af typen "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket" administreres på samme måde som en kampagne af typen "Kun Søgenetværket": Angiv et budget, vælg relevante søgeord, opret annoncer, og angiv dine bud.

Dine annoncer kan vises, når personer søger efter termer på Google Søgning og søgepartnerwebsites, der matcher dine søgeord. De kan også blive vist på relevante sider overalt på nettet på Google Displaynetværket. Dine annoncer vises dog selektivt på Displaynetværket og budgivningen er automatisk, hvilket hjælper dig med at nå ud til de personer, som mest sandsynligt interesserer sig for de produkter og tjenester, du annoncerer for.

Sammenligning af kampagnetyper

"Kun Søgenetværket" "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket"
Annonceplacering Standard og Alle funktioner
    Google-søgeresultater,
    søgepartnerwebsites
Standard og Alle funktioner
    Google-søgeresultater,
    søgepartnerwebsites,
    displaysites og video
Annonceformater Standard
    Tekstannoncer*

Alle funktioner
    Tekstannoncer*
    Shopping-annoncer
    Dynamiske søgeannoncer
    Annoncer til apps/annoncer med digitalt indhold

*Omfatter søgeordsindsættelse
Standard
    Tekstannoncer*

Alle funktioner
    Tekstannoncer*
    Billedannoncer
    Annoncer oprettet med Displayannonceværktøjet
    Annoncer til apps/annoncer med digitalt indhold

*Omfatter indsættelse af søgeord
Målretning Standard
    Søgeord

Alle funktioner
    Søgeord
    Kun remarketinglister til søgning
Standard
    Søgeord

Alle funktioner
    Søgeord
    Placeringer
    Kun remarketinglister til søgning
    Valgmuligheder for websitekategori
Budgivning Standard og Alle funktioner
    Manuel og automatisk budgivning
    for Søgenetværket.
Standard og Alle funktioner
    Manuel og automatisk budgivning
    for Søgenetværket.
    Automatisk budgivning for
    Displaynetværket.

Husk!

Hvis du har kørt kampagner af typen "Kun Søgenetværket" og skifter til "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket", vil du muligvis bemærke en stigning i antallet af konverteringer (15 % i gennemsnit) til en højere pris (15 % i de fleste tilfælde).

Opgrader en kampagne

1. Log ind på Google Ads.
  2. Klik på fanen Kampagner.
  3. Gå til Indstillinger.
  4. Vælg en kampagne, der skal opgraderes. Bemærk! Du kan ikke opgradere kampagner af typen "Kun Displaynetværket" til "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket".
  5. Klik på Rediger i afsnittet "Type".
  6. Klik på rullemenuen, og vælg "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket".
  7. Klik på Gem.