Mainosten, mainosryhmien, avainsanojen ja kampanjoiden kopioiminen ja liittäminen

Sen sijaan, että luot uusia mainoksia, avainsanoja, mainosryhmiä ja kampanjoita aina, kun haluat tehdä parannuksia tiliisi, voit säästää aikaa ja työtä kopioimalla nykyiset mainokset, mainosryhmät, avainsanat ja kampanjat. Voit esimerkiksi kopioida aiemmin luomasi kampanjan ja käyttää sitä pohjana uuden kampanjan luomisessa tai voit kopioida avainsanaluettelon mainosryhmästä toiseen, jotta sinun ei tarvitse aloittaa uuden mainosryhmän avainsanaluettelon kirjoittamista tyhjästä.

Kampanjoiden kopioiminen

Jos olet jo luonut menestyksekkään kampanjan, voit käyttää sitä apuna seuraavan kampanjan asetusten määrityksessä. Tämä onnistuu helpoiten kopioimalla kampanja ja muokkaamalla kopiota. Näin mainosryhmillä, mainoksilla ja avainsanoilla on jo lähtökohtaisesti sama rakenne ja samat asetukset.

Voit monistaa kampanjan näin:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla näkyvästä navigointivalikosta Kaikki kampanjat.
  3. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat.
  4. Klikkaa sen kampanjan vieressä näkyvää valintaruutua, jonka haluat monistaa.
  5. Valitse avattavasta Muokkaa-valikosta Kopioi tai paina Ctrl+C (PC) tai Komento+C (Mac).
  6. Liitä kampanja klikkaamalla leikepöydän kuvaketta tai painamalla Ctrl+V (PC) tai Komento+V (Mac).
    1. Valinnainen: Valitse näyttöön tulevasta valintaikkunasta Keskeytä uudet kampanjat liittämisen jälkeen, jos haluat luoda uudet kampanjat keskeytettyinä. Jos jätät tämän valintaruudun valitsematta, kopioinnin yhteydessä aktiivisina olleiden kampanjoiden kopiot ovat aktiivisia, kun ne liitetään.
  7. Klikkaa Liitä.

Käytössäsi on nyt uusi kampanja, jonka rakenne ja asetukset ovat samat kuin alkuperäisessä kampanjassa (mukaan lukien kohdistusasetukset, hintatarjousstrategiat ja negatiiviset avainsanat). Kampanjan, avainsanojen, mainoshistorian tai tilastojen tietoja ei kuitenkaan ole mukana. Jos haluat pitää molemmat kampanjat aktiivisina, suosittelemme pitämään alkuperäisen kampanjan käynnissä (niin, että sille jo kertynyt historia saa jatkoa) ja muokkaamaan uutta kampanjaa.

Avainsanojen kopioiminen

Voit kopioida avainsanoja hakuverkostokampanjan mainosryhmästä näin:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla näkyvästä navigointivalikosta Kaikki kampanjat.
  3. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Avainsanat
  4. Valitse kopioitavien avainsanojen valintaruudut. Valitse sitten avattavasta Muokkaa-valikosta Kopioi tai paina Ctrl+C (PC) tai Komento+C (Mac).
  5. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Mainosryhmät.
  6. Klikkaa mainosryhmää, johon haluat liittää kopioidut avainsanat.
  7. Liitä kampanja klikkaamalla leikepöydän kuvaketta tai painamalla Ctrl+V (PC) tai Komento+V (Mac).
    1. Valinnainen: Valitse näyttöön tulevasta valintaikkunasta Keskeytä uudet kampanjat liittämisen jälkeen, jos haluat luoda uudet kampanjat keskeytettyinä. Muussa tapauksessa aktiivisista avainsanoista tehtävät kopiot ovat niin ikään aktiivisia liitettäessä.
  8. Valitse Liitä.

Kopioidut avainsanat käyttävät sen kampanjan budjettia, johon ne liitetään. Voit myös kopioida avainsanojen hintatarjoukset ja laskeutumissivun URL-osoitteet sekä hintatarjousten ja laskeutumissivujen URL-ohitukset, jos niitä on. Muussa tapauksessa voit määrittää hintatarjouksia ja laskeutumissivujen URL-osoitteita näille avainsanoille sen jälkeen, kun olet liittänyt ne.

Voit kopioida avainsanoja Display-verkoston kampanjan mainosryhmästä näin:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla näkyvästä navigointivalikosta Display-kampanjat.
  3. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Avainsanat
  4. Klikkaa Display-/videomainosten avainsanat
  5. Valitse kopioitavien avainsanojen valintaruudut. Valitse sitten avattavasta Muokkaa-valikosta Kopioi tai paina Ctrl+C (PC) tai Komento+C (Mac).
  6. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Mainosryhmät.
  7. Valitse sen mainosryhmän vasemmalla puolella oleva valintaruutu, johon haluat liittää kopioidut avainsanat.
  8. Valitse avattavasta Muokkaa-valikosta Liitä tai paina Ctrl+V (PC) tai Komento+V (Mac).
    1. Valinnainen: Valitse näyttöön tulevassa valintaikkunassa Keskeytä uudet avainsanat liittämisen jälkeen ‑valintaruutu, jos haluat luoda uudet avainsanat keskeytettyinä. Muussa tapauksessa aktiivisista mainoksista tehtävät kopiot ovat niin ikään aktiivisia liitettäessä.
  9. Klikkaa Liitä.
Mainosten kopioiminen

Voit kopioida mainoksia toiseen mainosryhmään näin:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla näkyvästä navigointivalikosta Kaikki kampanjat.
  3. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset
  4. Valitse kopioitavien mainosten valintaruudut. Valitse sitten avattavasta Muokkaa-valikosta Kopioi tai paina Ctrl+C (PC) tai Komento+C (Mac).
  5. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Mainosryhmät
  6. Klikkaa mainosryhmää, johon haluat liittää kopioidut mainokset. Voit valita useita mainosryhmiä.
  7. Liitä avainsanat klikkaamalla leikepöydän kuvaketta tai painamalla Ctrl+V (PC) tai Komento+V (Mac).
  8. Valinnainen: Valitse näyttöön tulevasta valintaikkunasta Keskeytä uudet mainokset liittämisen jälkeen ‑valintaruutu, jos haluat luoda uudet mainokset keskeytettyinä. Jos jätät tämän valintaruudun valitsematta, aktiivisista mainoksista tehtävät kopiot ovat niin ikään aktiivisia liitettäessä.
  9. Klikkaa Liitä.
Mainosryhmien kopioiminen

Voit kopioida mainosryhmiä toiseen kampanjaan näin:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla näkyvästä navigointivalikosta Kaikki kampanjat
  3. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Mainosryhmät
  4. Valitse kopioitavien mainosten vieressä näkyvät valintaruudut. Valitse sitten avattavasta Muokkaa-valikosta Kopioi tai paina Ctrl+C (PC) tai Komento+C (Mac).
  5. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat
  6. Klikkaa kampanjaa, johon haluat sijoittaa kopioidut mainosryhmät.
  7. Liitä avainsanat klikkaamalla leikepöydän kuvaketta tai painamalla Ctrl+V (PC) tai Komento+V (Mac).
  8. Valinnainen: Valitse näyttöön tulevasta valintaikkunasta Keskeytä uudet mainosryhmät kopioimisen jälkeen, jos haluat luoda uudet mainosryhmät keskeytettyinä. Muussa tapauksessa aktiivisista mainosryhmistä tehtävät kopiot ovat niin ikään aktiivisia liitettäessä.
  9. Klikkaa Liitä.

Vinkkejä

• Voit kopioida useita kampanjoita, mainosryhmiä, mainoksia ja avainsanoja samalla kertaa. Voit tehdä tämän yllä annettuja kopiointiohjeita noudattamalla sillä erolla, että valitset useita valintaruutuja yksittäisen kampanjan, mainosryhmän, mainoksen tai avainsanan valintaruudun sijaan.