Opret en dynamisk søgeannonce

Dynamiske søgeannoncer kan hurtigt videresende potentielle kunder til det, de leder efter på dit website. Hvis du vil vide mere, før du starter, kan du læse om dynamiske søgeannoncer.

Animated graphic depicting the process of creating a Dynamic Search Ad

Følg vejledningen i denne artikel for at finde ud af, hvordan du opretter en dynamisk søgeannonce, og få flere oplysninger om, hvordan du opretter annoncer, annoncegrupper og tilpasser din målretning og dit bud. Hvis du vælger at konfigurere din målretning med et feed, skal du også følge vejledningen i Brug et feed til at målrette dynamiske søgeannoncer.

Før du begynder

Følg disse bedste fremgangsmåder for at få mest muligt ud af dynamiske søgeannoncer:

• Inden du skriver annoncerne, skal du forbedre dit website. Kvaliteten af dit website er lige så vigtigt som kvaliteten af dine annoncer. Få tips til, hvordan du forbedrer dit website.
  • Skriv gode beskrivelser til dine annoncer. Sørg for, at dine annoncer er relevante for de personer, som du prøver at nå ud til. Få flere oplysninger om, hvordan du skriver effektive annoncer.
  • Tænk på mobilenheder. Dynamiske søgeannoncer kan blive vist til kunder, der søger eller browser på mobilenheder, mens de er på farten. Få flere oplysninger om, hvordan du optimerer dit mobilwebsite.
  • Sørg for, at dit website er tilgængeligt. Det kan være svært for Google at forstå og oprette annoncer for websites, hvor alt indhold er genereret dynamisk. Få flere oplysninger om, hvordan du gør dit website mere tilgængeligt.
  • Opret kampagner på ét sprog. Hvis dit websites domæne indeholder sider på flere sprog, og du vil målrette søgninger for dine annoncer på alle disse sider, skal du oprette en ny kampagne for hvert enkelt sprog.

Vejledning

Sådan opretter du en ny søgekampagne med en dynamisk annoncegruppe

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg ét eller flere mål for din kampagne. Eller klik på Opret en kampagne uden et mål for at fortsætte uden mål.
    1. Valgfrit: Under "Vælg de resultater, du vil opnå via denne kampagne" skal du markere afkrydsningsfeltet ud for de handlinger, som du ønsker, at kunderne skal foretage, når de har set din annonce (f.eks. websitebesøg, telefonopkald eller download af apps). Indtast relevante oplysninger.
  5. Vælg Søgning som din kampagnetype.
  6. Vælg de resultater, som du gerne vil have ud af kampagnen.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Navngiv din kampagne og angiv de steder, som du vil målrette mod, de sprog, som du vil bruge, og dit budget.
  9. Under "Budgivning" skal du vælge en automatisk budstrategi, hvis du vil have Google til at optimere dine bud. Vi anbefaler, at du enten vælger Mål-CPA eller Udvidet CPC.
  10. Angiv din budgrænse (valgfrit) og dit budget.
  11. Øverst på skærmen under "Generelle indstillinger" skal du udvide Vis flere indstillinger og derefter klikke på Dynamisk søgeannonce.
  12. Indtast dit websitedomæne, og vælg dit websitesprog.
  13. Klik på Gem og fortsæt for at fortsætte til næste trin – oprettelse af en dynamisk annoncegruppe og mål.

Sådan opretter du en dynamisk annoncegruppe

1. Under Annoncegruppetype skal du vælge indstillingen Dynamisk (standard).
  2. Navngiv din dynamiske annoncegruppe.
  3. Beslut, hvordan du ønsker at målrette dine annoncer. Hvis du ikke er bekendt med dynamiske annoncemål, anbefaler vi på det kraftigste, at du læser Om mål for dynamiske søgeannoncer. Vi anbefaler, at du starter med:
    • Kategorien Landingssider fra dine standardannoncegrupper: Alle de websider, som du i øjeblikket kører søgeannoncer mod, på tværs af alle dine konti. Denne målretningsindstilling gør det nemt at øge trafikken på de websider, som du allerede bruger som landingssider i eksisterende annoncegrupper og -kampagner. Vi anbefaler dette mål, hvis det er første gang, du bruger dynamiske søgeannoncer.
    • Andre kategorier: Grupper af landingssider organiseret efter tema. Du bestemmer, hvilke grupper af sider du vil målrette mod, hvordan lignende sider skal grupperes samt detaljeringsgraden. Hvis det er første gang, du bruger dynamiske søgeannoncer på dit website, kan der gå op til 24 timer, før kategorierne vises.
    • URL_Equals: Du kan målrette mod bestemte webadresser. Dette er en enkel måde at målrette mod individuelle sider på. Det kan dog begrænse din rækkevidde, hvis du ønsker at øge trafikken.
  4. Hvis du ikke bruger automatisk budgivning, skal du justere dit bud baseret på, hvor meget hvert enkelt mål er værd for din virksomhed. Budjusteringer kan give dig større kontrol over, hvor og hvornår din annonce vises. Du kan indstille disse justeringer til at øge eller mindske dine bud på dynamiske annoncemål med en procentdel. Læs Om budjusteringer.
  5. Klik på Gem og fortsæt.

Sådan opretter du dine annoncer

Du kan have mere end én dynamisk søgeannonce, hvilket giver dig mulighed for at indsamle data om, hvilken annonce der er mest effektiv. Sådan tilføjer du dynamiske søgeannoncer til en dynamiske annoncegruppe:

1. Klik på Ny annonce.
  2. Vælg dynamisk søgeannonce.
  3. Overskriften for din dynamiske søgeannonce, den endelige webadresse og den annoncerede webadresse genereres dynamisk. Du skal blot angive en beskrivelsestekst.
  4. Klik på Gem og fortsæt.

Sådan bruger du budjusteringer

Budjusteringer kan give dig større kontrol over, hvor og hvornår din annonce vises. Du kan indstille disse justeringer til at øge eller mindske dine bud på dynamiske annoncemål med en procentdel. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger budjusteringer

For at optimere dine bud yderligere anbefaler vi, at du konfigurerer automatisk budgivning.

Grænser mht. mål for dynamiske annoncer

Der må være op til 25.000 mål for dynamiske annoncer på hver Google Ads-konto. Du kan gøre følgende for at få mere ud af dine mål for dynamiske annoncer:

• Konvertere dine negative mål for dynamiske annoncer på annoncegruppeniveau til negative mål for dynamiske annoncer på kampagneniveau.
  • Bruge sidefeeds til at angive specifikke sider. Bemærk! Grænsen på 25.000 mål gælder ikke for værdierne i disse feeds.

Få flere oplysninger om grænser på Google Ads-konti og mål for dynamiske søgeannoncer.