Tietoja paikallisista hakumainoksista

Google-mainoksissa voidaan näyttää yrityksesi sijainnit. Siten käyttäjät voidaan ohjata soittamaan tiettyihin sijainteihin tai käymään niissä paikan päällä. Kun ihmiset hakevat lähistöllä olevia yrityksiä Google.com-sivustolla tai Google Mapsissa (esim. "kahvia lähialueella"), he voivat nähdä paikallisia hakumainoksia, joissa näkyvät oman yrityksesi sijainnit. Voit näyttää paikallisia hakumainoksia ottamalla käyttöön sijaintilaajennukset. Paikallisissa hakumainoksissa ei voida näyttää puhelulaajennuksia.

Tämä artikkeli sisältää yleiskatsauksen paikallisiin hakumainoksiin. Lue lisätietoja siitä, miten paikallisia hakumainoksia voi näyttää Googlessa, ja tietoja sijaintilaajennuksista.

Edut

• Saat lisää kävijöitä kivijalkakauppaasi. Älä jätä käyttämättä tilaisuutta houkutella sijaintisi lähistöllä liikkuvia ihmisiä asiakkaiksesi.
  • Saat lisää puheluja. Lisää paikallisiin hakumainoksiisi mahdollisuus soittaa suoraan yrityksesi sijainteihin. Tällöin puhelu ohjataan nimenomaan kyseisessä mainoksessa mainitun sijainnin puhelinnumeroon.
  • Voit antaa asiakkaille helposti lisätietoja yrityksestäsi. Paikallisiin hakumainoksiin sisältyvän linkin avulla käyttäjät voivat siirtyä yrityksesi tiettyä sijaintia koskevalle sivulle, joka voi sisältää esimerkiksi aukioloajat, osoitteen, asiakkaiden antamia arvosteluja ja valokuvia.

Paikallisten hakumainosten toimintaperiaate mobiilihaussa

Kun käyttäjät hakevat lähistöllä olevia yrityksiä Google.com-sivustolla, oman yrityksesi sijainti voidaan näyttää ensimmäisenä paikallisissa hakutuloksissa.

Samoin mainoksia, joissa näkyy yrityksesi sijainti, voidaan näyttää, kun käyttäjät tekevät vastaavia hakuja Google Mapsin mobiilisovelluksessa.

Paikallisten hakumainosten toimintaperiaate tehtäessä hakuja tietokoneella

Kun käyttäjät hakevat lähistöllä olevia yrityksiä Google.com-sivustolla ja klikkaavat paikallisissa hakutuloksissa "Lisää paikkoja", oman yrityksesi sijainti voidaan näyttää ensimmäisenä paikallisissa hakutuloksissa.

Samoin mainoksia, joissa näkyy yrityksesi sijainti, voidaan myös näyttää, kun käyttäjät tekevät vastaavia hakuja Google Mapsissa tietokoneella.

Local search ads on Google Maps for desktop

Kuinka paljon paikalliset hakumainokset maksavat?

Veloitamme normaalin klikkauskohtaisen hinnan seuraavantyyppisistä paikallisten hakumainosten klikkauksista:

• Hae sijainnin tiedot ‑klikkaukset
  • Hae reittiohjeet ‑klikkaukset
  • Mobiililaitteiden soitot klikkaamalla
  • Verkkosivuston klikkaukset.