Om søgeannoncer til lokal søgning

Annoncer på Google kan fremhæve dine virksomhedsadresser og opfordre brugerne til at ringe til eller besøge dine butikker. Når folk søger efter virksomheder i nærheden på Google.dk eller Google Maps, f.eks. "kaffe i nærheden af mig", kan de få vist søgeannoncer til lokal søgning, der viser dine virksomhedsadresser. Konfigurer aktiver til lokationer for at vise søgeannoncer til lokal søgning. Aktiver til opkald er ikke kvalificerede til at blive vist sammen med søgeannoncer til lokal søgning.

Denne artikel giver en overordnet beskrivelse af søgeannoncer til lokal søgning. Få flere oplysninger om, hvordan du viser søgeannoncer til lokal søgning på Google og om aktiver til lokationer.

Fordele

Her er nogle af de potentielle fordele ved lokale søgeannoncer:

• Få flere butiksbesøg. Lokale søgeannoncer kan hjælpe dig med at få flere fysiske besøg i din virksomhed.
  • Få opkald. Søgeannoncer til lokal søgning giver brugere mulighed for at ringe til dine virksomheder på stedet. De bruger telefonnummeret i den fremhævede virksomhedsadresse.
  • Giv kunderne flere oplysninger om din virksomhed. Søgeannoncer til lokal søgning linker til siden for din virksomhedsadresse, som bl.a. indeholder oplysninger om åbningstider, virksomhedens adresse, kundeanmeldelser og billeder.

Sådan fungerer de

Når brugerne søger på deres mobilenheder efter virksomheder i nærheden på Google.dk, vises din virksomhedsadresse øverst på siden over lokale resultater.

Annoncer, der viser din virksomhedsadresse, kan også blive vist, når brugere foretager lignende søgninger via Google Maps på deres mobilenhed.

Local search ads on Google Maps for desktop

Automatiske annonceforslag

Google kan vise annoncer i søgeresultaterne på Google Maps, når brugere søger efter virksomheder, f.eks. "olieskift" eller "apotek", på deres mobilenheder. Automatiske annonceforslag hjælper dig med at vise dine tilbud, allerede inden forespørgslen er helt gennemført, ved at vise forslag til annoncelokationer i en autofuldførelsessøgning. Hvis en bruger f.eks. skriver "biograf" og indtaster de første 3 tegn "b-i-o", vises der muligvis en annonce for en biograflokation i nærheden af brugeren fra en annoncør i forslagene.

Hvad koster det?

Du bliver debiteret en standardpris pr. klik (CPC, cost-per-click) for disse typer klik på søgeannoncer til lokal søgning:

• Klik på "Hent adresseoplysninger"
  • Klik på "Hent rutevejledning"
  • Klik på "Klik for at ringe – mobil"
  • Websiteklik