Skapa din första remarketingkampanj i Display-nätverket

Remarketingkampanjer används för att visa annonser för personer som redan har besökt din webbplats eller använt din app. I dessa kampanjer får du åtkomst till fler inställningar och rapporter som är utformade specifikt för att hjälpa dig att nå tidigare besökare och användare. Första gången du skapar en remarketingkampanj skapar du också en remarketingtagg och remarketinglistor.

I denna artikel beskriver vi hur du skapar din första remarketingkampanj i Display-nätverket.

Innan du börjar

Kom ihåg att remarketingtaggen inte får kopplas till personligt identifierande information eller känsliga uppgifter. Du kan inte använda remarketing med webbplatser och appar i känsliga kategorier. Du måste följa policyn för anpassade annonser när du skapar en remarketingkampanj och placerar remarketingtaggen på din webbplats eller i din app.

Anvisningar

Obs!
Du måste ha skapat minst en målgruppslista för remarketing för att kunna skapa en remarketingkampanj. Läs om hur du skapar en remarketinglista för en webbplats.
  1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Kampanjer på sidmenyn.
  3. Klicka på plusknappen för att skapa en ny kampanj.
  4. Välj det önskade resultatet av kampanjen i avsnittet Mål.
  5. Välj Display-nätverket i avsnittet Kampanjtyp.
  6. Ange parametrar för kampanjen:
    1. Kampanjnamn
    2. Plats- och språkinställningar
    3. Budstrategi och budget
  7. Klicka på Ytterligare inställningar om du vill se fler alternativ, t.ex. annonsplanering, innehållsuteslutningar eller enhetsinriktning.
  8. Leta reda på Målgrupper i avsnittet Personer.
  9. Klicka på Remarketing.
  10. Markera kryssrutan vid de målgrupper du vill lägga till. De läggs då till i inriktningen.
  11. Klicka på Spara