Opret en displaykampagne, der bruger dine data

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilsvarende målgrupper, tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

Displaykampagner, der bruger dine data, bruges til opbygning af målgruppesegmenter, viser annoncer til brugere, der har besøgt dit website eller brugt din app. Kampagnerne giver dig ekstra indstillinger og rapporter, der specifikt kan bruges til at nå ud til tidligere besøgende og brugere. Første gang du opretter en displaykampagne, skal du også gennemføre processen med at oprette dine tag- og datasegmenter.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du konfigurerer din første displaykampagne med dine data.

Før du begynder

Husk, at dit tag ikke skal knyttes til personhenførbare eller følsomme oplysninger. Følsomme kategorier af websites og apps må ikke bruge dine data. Hvis du opretter en kampagne ved hjælp af dine data og placerer tagget på dit website eller i din mobilapp, skal du overholde politikken vedrørende personligt tilpasset annoncering.

Optimer din kampagne, mens du opretter den.

Når du opretter din kampagne, modtager du muligvis notifikationer baseret på de valgte indstillinger. Disse notifikationer kan indeholde beskeder om problemer, der kan reducere effektiviteten, eller som kan være så væsentlige, at du ikke kan udgive din kampagne.

Den navigationsmenu til oprettelse af kampagner, der vises, når du opretter din kampagne, giver et holistisk billede af din oprettelsesproces og retter opmærksomheden mod notifikationer, som du bør undersøge. Skift mellem trin i navigationsmenuen, så du nemt kan gennemgå og løse eventuelle problemer med dine indstillinger for målretning, budgivning, budgetter eller andet. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din kampagne til succes.

Vejledning

Bemærk! Du får muligvis vist notifikationer, hvis nogen af dine kampagnevalg kan føre til reduceret kampagneeffektivitet. Du kan løse problemerne i disse notifikationer, mens du opbygger din kampagne.Få flere oplysninger om de funktioner, du kan bruge til at oprette en effektiv kampagne
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg Salg, Kundeemner, Websitetrafik eller Brandbevidsthed og rækkevidde.
    • Hvis du ikke har et bestemt mål i tankerne, kan du også vælge Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål.
  5. Vælg Displaykampagne som kampagnetype.
  6. Angiv webadressen for din virksomheds website.
  7. Navngiv din kampagne.
  8. Klik på Fortsæt.
  9. Angiv en budstrategi og et budget. Dit budget har betydning for, hvor ofte dine annoncer vises, og hvor iøjnefaldende de er. Budstrategien afgør, hvordan budgettet bruges.
    1. Angiv dit daglige budget. Dette beløb er det gennemsnit, du vil bruge pr. dag.
    2. Vælg en budstrategi. Displaykampagner understøtter Smart Bidding, som er en undergruppe af automatiske budstrategier, hvor der bruges maskinlæring til at optimere for konverteringer eller konverteringsværdi i hver eneste auktion. Smart Bidding kan administrere dine bud for dig og hjælpe dig med at nå dine effektivitetsmål. Læs vores Vejledning i brug af Smart Bidding til displaykampagner
  10. Vælg de geografiske placeringer, hvor dine annoncer skal vises, eller steder du gerne vil ekskludere. Få flere oplysninger om geografisk målretning
    • Ekskluderinger kan være nyttige, hvis du målretter mod et større område og ønsker at undgå en placering i dette område. Du kan f.eks. målrette mod hele Danmark bortset fra en bestemt kommune eller by.
  11. Angiv de sprog, du vil målrette mod. De annoncer, du opretter, skal være på det sprog, du vælger her. Få flere oplysninger om målretning efter sprog
  12. Vælg din målretning. Det, du vælger i sektionen "Målretning", er afgørende for, hvordan dynamisk remarketing fungerer. Du opnår optimal målretning ved at vælge "Automatisk", så Googles maskinlæringsalgoritme kan være med til at sikre dig størst mulig rækkevidde. Dette omfatter dine datasegmenter. Hvis du kun vil målrette mod bestemte segmenter, skal du vælge målretningsindstillingen "Manuel". Den sporing, der udføres via det globale websitetag, gør Google i stand til at finde frem til de optimale målgrupper. Klik på Udfør, når du har valgt en af listemulighederne. Du kan også inkludere flere muligheder for målretning og bruge "Målretningsudvidelse" for at give Google mulighed for at målrette mod de mest effektive målgrupper for dine annoncer.
  13. Tilføj yderligere indstillinger.
  14. Opret derefter dine displayannoncer. Få oplysninger om, hvordan du opretter responsive displayannoncer
  15. Gennemgå din kampagne. På siden "Gennemgå" har du mulighed for at gennemgå alle dine valg. Her kan du løse de potentielle problemer, der er beskrevet i notifikationerne. Dette gøres ved at klikke på Løs problemet i notifikationen.
  16. Klik på Udgiv kampagnen.
    • Bemærk! Du kan muligvis ikke udgive din kampagne, før problemerne med konfigurationen af din kampagne er løst.

Bemærk! Kampagnekladder

Kampagner, som du opretter, men endnu ikke har udgivet, gemmes som kladder. Du kan til enhver tid udgive kampagnekladder, så længe du har løst alle væsentlige problemer, der forhindrede, at de blev udgivet.

Når du opretter en ny kampagne, har du mulighed for at vælge en eksisterende kladde eller starte uden at bruge en eksisterende kladde.

Vejledning:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  5. Vælg Genoptag kampagnekladden.
  6. I kladdemenuen skal du klikke på den kladde, du vil redigere eller udgive.

Du kan også gøre denne kampagne til en kampagne til dynamisk remarketing, der ikke kun viser annoncer til personer, der har besøgt dit website eller brugt din app, men også omfatter produkter, der er blevet set i disse annoncer. Få flere oplysninger om dynamisk remarketing