Om Google Partners-fellesskapet

Sosiale kanaler og brukerfellesskap er en viktig del av Google Partners, og Google administrerer disse aktivt. Her kan du få relevante produkt- og programoppdateringer og utveksle spørsmål og erfaringer med Google-eksperter og andre profesjonelle nettaktører. Du kan finne eksempler på hvordan du kan oppnå vekst i bedriften din, og få råd om Google-produkter samt statistikk om byråer. Du kan også kommunisere med Google-spesialister og visjonære tenkere.