Tag dit website til dynamisk remarketing

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Hvis du vil vise dynamiske annoncer for personer, der har besøgt dit website, skal du tilføje Google-tagget og hændelseskodestykket til dynamisk remarketing. Google-tagget kan indsættes, som det er, på alle sider på dit website, og det giver mulighed for brug af grundlæggende remarketingfunktioner i Google Ads. Hændelseskodestykket bruges til indsamling af data om specifikke handlinger, som er relateret til produkter eller tjenester. Dataene matches derefter med dit datafeed og bruges til at oprette tilpassede annoncer til dynamisk remarketing. Hvilke data der indsamles ved hjælp af hændelseskodestykket, varierer fra virksomhedstype til virksomhedstype.

I denne artikel får du en udførlig vejledning i, hvordan du konfigurerer dit tag til dynamisk remarketing. Du kan få flere oplysninger om konfiguration af dynamisk remarketing ved at læse konfigurationsvejledningen til dynamisk remarketing på nettet. Der er også en konfigurationsvejledning til dynamisk remarketing til apps.

Før du begynder

Hvis du har konfigureret Google-tagget for at spore dine websitebesøgende, kan du se, at det består af Google-tagget og et hændelseskodestykke. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer konverteringssporing på dit website

Korrekt tagkonfiguration er afgørende for at sikre, at dine kampagner til dynamisk remarketing er så effektive som muligt, men det kan være en vanskelig proces, som bl.a. involverer tilpasning af koden på dit website med henblik på tilbageførsel af dynamiske data til Google Ads. Korrekt tagging af dit website forudsætter, at du er fortrolig med at foretage ændringer af din sides kode, eller at du kan få en tekniker til at hjælpe dig med det. Du kan også læse artiklen om almindelige problemer med kodeformatering.

Bemærk! I Google Ads er det ikke tilladt at implementere tags på sider med relation til tilbud, der er underlagt politikrelaterede begrænsninger. Få flere oplysninger om politikken vedrørende tilpasset annoncering

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Google Ads-tagget består af dit Google-tag og hændelseskodestykket, som sammen bruges til måling af remarketinghændelser. Via hændelseskodestykket indsamles der data såsom id'erne for de produkter eller tjenester, folk har fået vist på dit website, og varernes samlede værdi. Hændelseskodestykket fortæller Google-tagget, hvornår der skal sendes mere udførlige remarketinghændelsesdata. Du kan se kodestykkerne for Google-tagget og hændelseskodestykket, når du konfigurerer datakilden til Google Ads-tagget. I Google Ads bruges disse data til at vise de besøgende på dit website tilpassede annoncer og minde dem om deres besøg på websitet. Konfigurationen foretages som følger:

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Delt samling i sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgruppeadministrator.
  4. Klik på Målgruppeadministrator under "Delt samling".
  5. Klik på Dine datakilder på sidemenuen til venstre.
  6. Klik på Konfigurer tag på kortet Google Ads-tag.
    • Hvis du allerede har konfigureret dit Google-tag, kan du redigere tagget ved at klikke på ikonet med tre prikker og derefter på Rediger kilde.
  7. Vælg "Indsaml specifikke attributter eller parametre til personlig tilpasning af annoncer".
    • Denne mulighed kaldes også "Dynamisk remarketing", og den giver dig mulighed for at vise annoncer for personerne på dine remarketinglister ud fra deres aktivitet på dit website eller i din app.
  8. Vælg de virksomhedstyper, som er relevante i forhold til dine produkter og tjenester, og som definerer parametrene for tagging med henblik på dynamisk remarketing.
    • Virksomhedstype bruges til at aktivere indsamling af oplysninger om aktivitet på dit website, der er relevant i forhold til din virksomhedstype, via dine tags. Hvis din virksomhedstype ikke er med på listen, skal du vælge "Andet (tilpasset mulighed)".
  9. Klik på Opret og fortsæt.
    • Alternativ: Vælg Gem og fortsæt, hvis du vil redigere i stedet for at oprette.
  10. Du får vist mulighederne under "Tagkonfiguration". Klik på Installer tagget selv for at finde den tagkode, der skal føjes til siderne på dit website. Du kan også vælge "Send koden via mail" for at sende koden til din webudvikler eller bruge Google Tag Manager (du kan finde en udførlig vejledning i brug af Tag Manager, hvis du klikker på denne mulighed).
    • Kopiér koden, og indsæt den mellem taggene <head> og </head> på dit website, hvis du selv vil integrere remarketing på websitet.
    • Google-tagget skal tilføjes på alle sider på dit website. Hændelseskodestykket skal kun tilføjes på bestemte sider, f.eks. produktsider, indkøbskurvssider eller købsbekræftelsessider, med henblik på måling af remarketinghændelser. Få flere oplysninger om hændelsesparametre for hver virksomhedstype
  11. Klik på Udfør.

Spor hændelser for din virksomhedstype

Læs Brug hændelsesparametre for din virksomhedstype for at få en udførlig vejledning i, hvordan du udfylder værdier i hændelseskodestykket for din virksomhedstype.

Opdatering af dit tag

Hvis du allerede har tilføjet Google-tagget på dit website og gerne vil begynde at bruge dynamisk remarketing, behøver du kun at tilføje et hændelseskodestykke til remarketing. Hændelseskodestykket skal installeres på de sider, hvor der skal spores remarketinghændelser. Det kan f.eks. være produktsider eller siden med indkøbskurven. Det kan placeres hvor som helst i koden efter Google-tagget. Her er et eksempel på et tag til detailhandel, hvor Google-tagget er blåt, og hændelseskodestykket og hændelsesparametrene er grønne.
Bemærk! Hændelsesparametres og unikke værdiers navne skal angives på engelsk. Du skal f.eks. bruge det engelske ord cart i stedet for indkøbskurv.

Der skal bruges JavaScript Literal Object Notation (et format til overførsel af strukturerede data via en netværksforbindelse) til de dynamiske parametre og hændelsesparametrene i hændelseskodestykket. Google-tagget (gtag.js) er et webtaggingbibliotek til Googles produkter til websitemåling, konverteringssporing og remarketing.

Eksemplet nedenfor viser parametrene for detailhandel. Det er vigtigt, at du bruger de korrekte hændelsesparameternavne (f.eks. "id") for din virksomhedstype. Se alle hændelsesparametre efter kategori

<!-- Google tag(gtag.js) - Google Ads: 123456789 -->
<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=TAG_ID"></script>
<script>
window.dataLayer = window.dataLayer || [];
function gtag(){dataLayer.push(arguments)
;}
gtag('js', new Date());

gtag('config', 'TAG_ID');
</script>
<!-- Hændelseskodestykke til eksempel på side med dynamisk remarketing -->
<script>
gtag('event', 'add_to_cart', {
value: 345.89,
items: [{
origin: 'NYC'
destination: 'PAR',
google_business_vertical: 'flights'
},
{
origin: 'PAR'
destination: 'LON',
google_business_vertical: 'flights'
},
{
id: '123456',
location_id: 'LON',
google_business_vertical: 'hotels'
}]
});

</script>

Avancerede indstillinger

Deaktiver indsamling af dine data

Du kan vælge at deaktivere indsamling af data med henblik på tilpasset annoncering for brugere, der ikke ønsker at se tilpassede annoncer, eller af dine egne grunde vedrørende overholdelse. Du kan ændre det globale websitetag og deaktivere indsamling af data med henblik på tilpasset annoncering for bestemte brugere på dit website eller vælge at ekskludere alle brugere fra Californien i sektionen Målgruppeadministrator på din Google Ads-konto.