Om Planlægningsværktøj for displaykampagner

Underretning

Planlægningsværktøjet for displaykampagner er ikke længere tilgængeligt i den nye Google Ads-oplevelse. Værktøjets funktioner er dog blevet integreret i hele processen med oprettelse og målretning af kampagner i den nye Google Ads-oplevelse. Det faktum, at fordelene ved planlægningsværktøjet for displaykampagner er blevet direkte integreret i de vigtigste funktioner i den nye Google Ads-oplevelse, forenkler dine processer, da du kan fuldføre dine opgaver uden at skulle bruge et andet værktøj. Her er et par af de fordele, du opnår ved at bruge den nye Google Ads-oplevelse til at fuldføre de opgaver, du tidligere skulle bruge planlægningsværktøjet for displaykampagner til:

• Du får de relevante oplysninger, når du har brug for dem, uden at skulle skifte mellem Google Ads og planlægningsværktøjet for displaykampagner.
  • Du får bedre prognoser, da den nye Google Ads-oplevelse understøtter flere annonceformater og målretningsmuligheder.

Denne artikel gælder kun for den forrige AdWords-oplevelse. Se, hvilken AdWords-oplevelse du bruger.

Planlægningsværktøj for displaykampagner er et gratis Google Ads-værktøj, som du kan bruge til at planlægge dine annoncekampagner på Displaynetværket. Du kan generere nye idéer til annoncegrupper og se realtidsprognoser og prognosticerede beholdningsdata baseret på dine bud og budgetter.

I denne artikel kan du læse mere om funktionerne i Planlægningsværktøj for displaykampagner og finde ud af, hvad du skal gøre for at komme godt i gang.

Før du begynder

Hvis ikke du har prøvet at annoncere på Displaynetværket før, kan du starte med at læse om, hvor på Displaynetværket dine annoncer kan blive vist, og om målretningsindstillinger på Displaynetværket.

Hvis du ønsker at lære mere om de mere detaljerede optimale fremgangsmåder til justering af din eksisterende kampagnemålretning, kan du læse om brugen af avancerede funktioner i Planlægningsværktøj for displaykampagner

Fordele

• Idéer, der kan hjælpe dig godt i gang. Få idéer til målretningsmetoder på Displaynetværket, f.eks. tilknytningsbaserede målgrupper, placeringer og andet, der kan hjælpe dig med at planlægge din kampagne.
  • Oversigt over den samlede tilgængelige beholdning og historiske omkostninger, som du kan bruge i beslutningsprocessen. Se prognoser, der viser idéernes mulige effektivitet ud fra tidligere resultater. De historiske omkostninger identificerer de idéer, der ligger inden for dit budget og hjælper dig med at angive bud for de idéer, du vælger.
  • Prognoser vedrørende effektivitet. Se, hvordan dit bud og dit budget påvirker din plans effektivitetsprognoser. Når du skifter bud og filtre, kan du en detaljeret graf se den potentielle betydning for effektiviteten af din kampagne.
  • En plan, som du kan dele. Du kan downloade planen med et enkelt klik, hvilket gør det er nemt at eksportere planen og dele den med kunder og kolleger.

Sådan fungerer det

Du har brug for nogle grundlæggende oplysninger for at komme i gang, f.eks. dine kunders interesser eller din landingsside. Planlægningsværktøj for displaykampagner genererer herefter målretningsidéer og prognosticerede beholdningsdata, historiske omkostninger og effektivitetsprognoser for din plan.

Se prognoser

Når du føjer idéer til din plan, kan se du realtidsprognoser, der viser dig, hvor effektiv planen forventes at være med et bestemt bud og budget. Ud fra den valgte målretning og de valgte filtre kan du dermed se, hvor effektiv den aktuelle annoncebeholdning forventes at være i forhold til din målgruppe.

Du kan også se en målgruppeprofil for dine idéer – om du har stor eller lille rækkevidde, om du primært henvender dig til mænd eller kvinder, og hvordan dine idéer er fordelt på aldersgrupper og enheder.