Visningsplaneraren

Ett verktyg i ditt konto som ger inriktningsförslag och uppskattningar som hjälper dig att planera en Display-kampanj som du senare kan lägga till i ditt Google Ads-konto.

• Visningsplaneraren ger förslag på alla de sätt som du kan rikta in dig på Display-nätverket utifrån en viss målsida eller vad som intresserar dina kunder. Inriktningsförslagen omfattar sökord, intressen, ämnen, webbplatsplaceringar, mobilappar, videoklipp, demografi och remarketing.
  • Varje förslag har uppskattningar av visningar och räckvidd samt historiska kostnader. Se dessa som en guide till en bättre Display-kampanj snarare än uppskattningar och statistik för att beräkna prestanda.
  • Du hittar Visningsplaneraren under fliken Verktyg i ditt konto.

Så här använder du Visningsplaneraren