Displaynetzwerk-Kampagneplanlægning

Et værktøj i din konto, som kan give dig målretningsidéer og estimater, der kan hjælpe dig med at planlægge en displaykampagne, som du senere kan tilføje i din Google Ads-konto.

• Displaynetzwerk-Kampagneplanlægning genererer idéer til alle de målretningsmetoder, du kan bruge på Displaynetværket, ud fra en bestemt destinationsside, eller hvad der interesserer dine kunder. Målretningsidéerne omfatter søgeord, interesser, emner, websiteplaceringer, mobilapps, videoer, demografiske oplysninger og remarketing.
  • For hver idé kan du se estimater for visninger og rækkevidde samt tidligere priser. Du skal betragte disse som vejledende retningslinjer, der kan hjælpe dig med at planlægge din kampagne på Displaynetværket, og ikke som estimater og statistikker til at forudsige, hvordan kampagnen klarer sig.
  • Du finder Displaynetzwerk-Kampagneplanlægning på fanen Værktøjer i din konto.

Sådan bruger du Displaynetzwerk-Kampagneplanlægning