Sobre les ofertes automàtiques

Les ofertes automàtiques us estalvien l'esforç i les conjectures a l'hora de definir ofertes per assolir els vostres objectius de rendiment. A diferència de les ofertes de cost per clic (CPC) manuals, no cal actualitzar manualment les ofertes de grups d'anuncis o de paraules clau concrets. Google Ads defineix ofertes per als anuncis en funció de les probabilitats que tinguin de generar un clic o una conversió que us ajudin a assolir un objectiu concret per a la vostra empresa.

Els diferents tipus d'estratègies d'ofertes automàtiques us poden ajudar a augmentar els clics, la visibilitat i les conversions. Les estratègies d'oferta automàtica aprenen amb el pas del temps i utilitzen la informació sobre el rendiment de les ofertes per prendre decisions fonamentades sobre futures ofertes. Més informació sobre com podeu determinar una estratègia d'oferta en funció dels objectius

Aquest article descriu els diferents objectius empresarials i l'estratègia d'oferta automàtica que millor contribueix a assolir cada objectiu.

Nota: si voleu automatitzar les ofertes específicament per a una campanya de compres, consulteu l'article Sobre les ofertes automàtiques per a campanyes de compres.

Com millora Smart Bidding les ofertes automàtiques per a les campanyes de cerca

Smart Bidding aprofita els avantatges de les ofertes automàtiques orientades a objectius i els aplica a les conversions (clics que es converteixen en compres o serveis) i als valors de conversió. Per tal de captar el context únic de cada cerca, en el moment de la subhasta es tenen en compte un gran nombre de senyals, com ara el dispositiu, la ubicació, l'hora del dia, la llista de remàrqueting, l'idioma i el sistema operatiu. Smart Bidding utilitza una funció anomenada "ofertes en el moment de la subhasta", que defineix una oferta per a cada consulta. El cost per acció (CPA) objectiu, el retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu), la maximització de conversions i la maximització del valor de conversió són estratègies de Smart Bidding. Més informació sobre Smart Bidding

Exemple

Suposem que voleu augmentar les conversions en totes les campanyes en funció d'un objectiu de CPA, però no teniu prou temps per definir un CPC màxim específic per a cadascuna de les paraules clau. En afegir aquestes campanyes a una estratègia d'oferta de cartera de CPA objectiu i definir un objectiu de CPA al qual voleu arribar, permeteu que Google Ads optimitzi les ofertes fent servir una IA avançada a fi de millorar el rendiment de cara als vostres objectius.

Per obtenir més informació sobre com funciona Smart Bidding, consulteu els articles Guia sobre Smart Bidding, Sobre Smart Bidding i Definir ofertes de cerca més intel·ligents.

Tipus d'estratègies d'oferta automàtica

Objectiu Estratègia d'oferta

Augmentar les visites al lloc web

La maximització de clics defineix les ofertes per ajudar-vos a obtenir el màxim nombre de clics possible sense superar el vostre pressupost.

La maximització de clics està disponible com a estratègia estàndard en una única campanya o com a estratègia d'oferta de cartera en diverses campanyes.

Més informació sobre la maximització de clics

Més informació sobre la maximització de clics per a campanyes de compres

Augmentar la visibilitat

La quota d'impressions objectiu defineix les ofertes amb l'objectiu de mostrar el vostre anunci a la part més superior de la pàgina, a la part superior de la pàgina o en qualsevol lloc de la pàgina de resultats de cerca de Google.

La quota d'impressions objectiu està disponible només per a la Xarxa de Cerca, com a estratègia estàndard en una única campanya o com a estratègia d'oferta de cartera en diverses campanyes.

Més informació sobre la quota d'impressions objectiu

Aconseguir més conversions amb un CPA objectiu

Smart Bidding

El CPA objectiu defineix les ofertes per ajudar-vos a obtenir el màxim nombre de conversions possible al CPA objectiu que hàgiu definit. Algunes conversions poden tenir un cost superior o inferior al vostre objectiu.

El CPA objectiu està disponible com a estratègia estàndard en una única campanya o com a estratègia d'oferta de cartera en diverses campanyes.

Si la maximització de conversions o la maximització del valor de conversió estan disponibles per al vostre tipus de campanya, us recomanem que les feu servir en lloc del CPA objectiu.

Quan utilitzeu la maximització del valor de conversió sense un CPA objectiu definit, mirarem d'invertir el vostre pressupost per maximitzar el valor de conversió de les campanyes.

Quan utilitzeu la maximització del valor de conversió amb un CPA objectiu definit, us ajudarem a obtenir el màxim valor de conversió possible al ROAS objectiu.

Més informació sobre el CPA objectiu

Assolir un ROAS objectiu quan valoreu cada conversió de manera diferent

Smart Bidding

El ROAS objectiu defineix les ofertes per ajudar-vos a obtenir el màxim valor de conversió possible al retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu) que hàgiu definit. Algunes conversions poden tenir un retorn més alt o més baix que el vostre objectiu.

El ROAS objectiu està disponible com a estratègia estàndard en una única campanya o com a estratègia d'oferta de cartera en diverses campanyes.

Més informació sobre el ROAS objectiu

Obteniu més informació sobre el ROAS objectiu per a campanyes de compres.

Obteniu més informació sobre com es pot configurar el ROAS objectiu per a anuncis d'hotel.

Obtenir més conversions invertint el pressupost que teniu

Smart Bidding

Les ofertes de maximització de conversions us ajudaran a optimitzar amb l'objectiu d'assolir conversions.

Teniu l'opció de definir un CPA objectiu a l'estratègia d'ofertes de maximització de conversions. Això vol dir que Smart Bidding mirarà d'obtenir el màxim nombre de conversions possible al CPA objectiu que hàgiu definit. Si no s'ha definit l'opció CPA objectiu, la maximització de conversions mirarà d'invertir el vostre pressupost per obtenir el màxim nombre de conversions possible.

Les ofertes de maximització del valor de conversió us ajudaran a optimitzar amb l'objectiu d'assolir els valors de conversió. Teniu l'opció de definir un ROAS objectiu a l'estratègia d'ofertes de maximització del valor de conversió. Això vol dir que Smart Bidding mirarà d'obtenir el valor de conversió més alt possible al ROAS objectiu que hàgiu definit. Si no s'ha definit l'opció ROAS objectiu, la maximització del valor de conversió mirarà d'invertir el vostre pressupost per obtenir el màxim valor de conversió possible.

La maximització del valor de conversió incideix en l'àrea que voleu maximitzar, però limita la despesa al pressupost especificat.

Consulteu la secció sobre la maximització de conversions i la maximització del valor de conversió.

Obteniu més informació sobre la maximització de conversions.

Obtenir més valor de conversió invertint el pressupost que teniu

Smart Bidding

La maximització del valor de conversió defineix les ofertes per ajudar-vos a obtenir el màxim valor de conversió possible invertint el pressupost que teniu.

La maximització del valor de conversió incideix en l'àrea que voleu maximitzar, però limita la despesa al pressupost especificat.

Quan utilitzeu la maximització del valor de conversió sense un ROAS objectiu definit, mirarem d'invertir el vostre pressupost per maximitzar el valor de conversió de les campanyes.

Quan utilitzeu la maximització del valor de conversió amb un ROAS objectiu definit, us ajudarem a obtenir el màxim valor de conversió possible al ROAS objectiu.

Quan creeu una estratègia d'oferta Maximització del valor de conversió, podeu definir un ROAS objectiu.

Consulteu la secció sobre la maximització de conversions i la maximització del valor de conversió.

Obteniu més informació sobre la maximització del valor de conversió.

Crear una estratègia d'oferta automàtica

Podeu crear una estratègia d'oferta automàtica per a una única campanya (estratègia estàndard) o per a diverses campanyes (estratègia d'oferta de cartera) de les maneres següents:

• Creeu una estratègia amb una campanya nova.
  • Creeu o canvieu una estratègia des de la configuració de la campanya.
  • Creeu una estratègia des de l'opció "Estratègies d'oferta".

Per crear, revisar o gestionar les estratègies d'oferta, seguiu aquests passos:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Pressupostos i ofertes.
  3. Feu clic a Estratègies d'oferta.

Per crear una estratègia d'oferta, llegiu l'article Configurar Smart Bidding.

Consell: si encara no teniu clar com funciona cada estratègia d'ofertes, consulteu l'article Aconseguir bons resultats amb Smart Bidding.

La potència de Smart Bidding

Smart Bidding és un conjunt d'estratègies d'oferta basades en conversions (CPA objectiu, ROAS objectiu i CPC millorat) que utilitzen una IA avançada per aplicar l'oferta més adequada a cada subhasta. Per tal de captar el context únic de cada cerca, en el moment de la subhasta es tenen en compte un gran nombre de senyals, com ara el dispositiu, la ubicació, l'hora del dia, la llista de remàrqueting, l'idioma i el sistema operatiu.

Per obtenir més informació sobre com funciona Smart Bidding, consulteu l'article Sobre Smart Bidding o baixeu la nostra guia de Smart Bidding per a display.