Målret mod kunder i nærheden af en adresse ved hjælp af adresseudvidelser

Målretning med adresseudvidelser giver dig følgende fordele

• Når du bruger adresseudvidelser til at vise din virksomhedsadresse, virksomhedens telefonnummer og en kortmarkør sammen med dine annoncer, kan du angive en radius omkring dine virksomhedsadresser, så du kun viser dine annoncer for personer tæt på din virksomhed, og du kan angive forskellige bud for disse potentielle kunder. Dette kan være en fordel, hvis du mener, at der er god sandsynlighed for, at personer inden for en bestemt afstand fra din virksomhed bliver kunder hos dig.
  • Du kan også angive en anden radius og budjustering efter sted for dine virksomheder i et bestemt område, f.eks. alle dine butikker i København.
  • Målretning efter adresseudvidelser giver dig mulighed for at vælge dine virksomhedsadresser nemmere og mere nøjagtigt, og du slipper for at målrette mod postnumre eller hele regioner eller byer.

Eksempel

Karla ejer en kæde af kaffebarer, og hun vil gerne tiltrække kunder, som søger efter steder at købe en kop kaffe i nærheden af en eller flere af hendes virksomhedsadresser. Hun vælger at målrette mod personer inden for en radius af fem km fra adresserne i sine adresseudvidelser, så hendes annoncer kan blive vist for personer i nærheden, når de søger efter "kaffebar" eller andre søgeord i Karlas annoncekampagne.

Karla åbner en ny kaffebar og tilføjer den som en adresseudvidelse i sin eksisterende kampagne. Hendes kampagne målrettes nu også mod denne nye placering.

Budgivning efter sted

Du kan ikke blot målrette dine annoncer mod personer i nærheden af dine virksomhedsadresser, men også angive andre bud for denne gruppe af potentielle kunder. Du kan bruge budjusteringer til at hæve dine bud, når en person i nærheden af ​​din virksomhed søger efter et af ​​dine søgeord. Det giver dig mulighed for at byde mere for disse kunder, hvis du mener, at de er særligt værdifulde for din virksomhed, eller mindre, hvis du mener, at der er mindre sandsynlighed for, at disse kunder sikrer dig konverteringer.

Eksempel

Karla har målrettet sin annoncekampagne mod hele den amerikanske stat Kentucky. Hun har også tilføjet en målretningsradius på 5 km omkring adresserne i sine adresseudvidelser.

Hun har angivet et bud på 5 kr. for samtlige søgeord, og hun hæver sit bud med 50 % for søgninger foretaget af personer inden for radiussen på 5 km fra adresserne i hendes adresseudvidelser. Når en person inden for denne radius søger efter et af hendes søgeord, øges hendes bud altså til 7,50 kr.

Tip!

Du kan være endnu mere strategisk, når du bruger budgivning efter placering, ved at nå ud til kunder inden for forskellige radiusser omkring adresserne i dine adresseudvidelser. På den måde kan du angive forskellige budjusteringer for hver radius.

Lad os eksempelvis sige, at du har angivet et søgeordsbud på 5 kr. Hvis du målretter mod personer inden for en radius af 8 km fra adresserne i dine adresseudvidelser, kan du hæve dit bud med 50 % for personer inden for denne radius, så buddet bliver 7,50 kr. Du kan derefter vælge at målrette mod personer inden for en særskilt, mindre radius på 5 km omkring adresserne i dine adresseudvidelser og hæve dit bud med 75 % for personer inden for denne radius, så buddet bliver 8,75 kr.

Når din annonce er kvalificeret til at blive vist for personer inden for en radius på 5 km, er dit bud 8,75 kr. Når din annonce er kvalificeret til at blive vist for personer uden for radiussen på 5 km, men inden for radiussen på 8 km, er dit bud 7,50 kr. Det kan være nyttigt, hvis du gerne vil angive et højere eller lavere bud for personer inden for forskellige afstande fra dine virksomhedsadresser.

Sådan målretter du mod områder omkring adresser i adresseudvidelser

Sådan målretter du mod personer inden for en radius omkring adresserne i dine adresseudvidelser:

1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på fanen Kampagner.
  3. Klik på navnet på den kampagne, du vil redigere.
  4. Klik på fanen Indstillinger.
  5. Klik på linket Rediger under "Placeringer".
  6. Klik på Avanceret søgning i feltet "Indstillinger", der vises.
  7. Klik på Placeringsgrupper øverst i vinduet.
  8. Vælg Mine placeringer på rullemenuen "Vælg placeringsgruppetype". Indtast derefter den radius, som du vil målrette mod rundt om hver enkelt adresse.
  9. Klik på Tilføj.
  10. Klik på Udført.
  11. Klik på Gem for at gemme dine indstillinger.
Prøv det nu