Google Analytics ‑datan lisääminen Google Ads ‑raportteihin

Aktivoi Google-signaalit, jotta voit tuoda Google Analyticsista myös eri laitteella tapahtuneet konversiot. Kun olet linkittänyt Google Analytics- ja Google Ads ‑tilisi, voit tuoda Google Analytics ‑dataa Google Adsiin ja katsoa sitä Google Ads ‑tililläsi. Tässä artikkelissa näytetään, miten Google Analytics ‑sarakkeet lisätään Google Ads ‑raportteihin.

Artikkeli Google Analytics ‑data Google Ads ‑raporteissa esittelee tämän datan hyötyjä ja eräitä tärkeitä asioita, jotka kannattaa muistaa.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin voit lisätä Google Analytics ‑dataa Google Ads ‑raportteihin, sinun on tehtävä seuraavat asiat:

1. Ota automaattinen taggaus käyttöön Google Ads ‑tileilläsi.
  2. Linkitä Google Ads- ja Google Analytics ‑tilisi. Varmista, että tuot sitä näkymää koskevat sivuston mittarit, jonka haluat nähdä Google Ads ‑tililläsi.
  3. Aktivoi Google-signaalit, jotta voit tuoda Google Analyticsista myös eri laitteella tapahtuneet konversiot.

Näin lisäät Google Analytics ‑raportointisarakkeita

Kun haluat nähdä Google Analytics ‑dataa Google Adsissa, noudata seuraavia ohjeita, niin voit lisätä Google Analytics ‑raportointisarakkeen Google Ads ‑raportteihin.

1. Klikkaa välilehteä, johon haluat lisätä Google Analytics ‑sarakkeita: Kampanjat, Mainosryhmät, Mainokset tai Avainsanat.
  2. Klikkaa Sarakkeet-valikkoa ja valitse avattavasta valikosta Muokkaa sarakkeita.
  3. Valitse Google Analytics.
  4. Valitse haluamasi sarakkeet klikkaamalla kunkin lisättävän sarakkeen vieressä olevaa nuolikuvaketta.
  5. Klikkaa Käytä.
Siinä kaikki! Nyt näet Google Analytics ‑datan Google Ads ‑raporteissasi.

Muistettavaa

• Jokainen Google Ads ‑tilisi käyttäjä voi nähdä tuomasi Google Analytics ‑metriikat.
  • Jotta voisit tuoda juuri tarvitsemasi tiedot, varmista, että olet linkittänyt Google Ads ‑tilin kaikkiin asianmukaisiin Google Analytics ‑näkymiin. Jos Google Ads ‑tililläsi on esimerkiksi avainsanoja ja mainoksia, jotka on kohdistettu neljän eri verkkosivuston laskeutumissivuille, on tärkeää, että linkität Google Ads ‑tilisi kunkin neljän sivuston Google Analytics ‑näkymään.
  • Voit tuoda Analytics-dataa Google Ads ‑tilillesi vain yhdestä näkymästä verkko-omaisuutta kohden, enintään 10 verkko-omaisuudesta.
  • Jos et merkitse jokaista Google Analyticsissa seurattavaa sivua tagilla, et saa kaikkia haluamiasi tietoja.
  • Mobiilisovellussivuston metriikoita ei voida tuoda Google Analyticsista.
  • Et voi ryhmitellä Google Analytics ‑metriikoita joidenkin ulottuvuuksien, kuten laitteen, mukaan.