Lav søgevolumen

En status, der tildeles et søgeord med meget ringe eller ingen søgehistorik på Google.

Vigtigt! Søgeordet vil være inaktivt, indtil dets søgetrafik stiger. Hvis trafikken stiger, kan søgeordet begynde at aktivere visning af dine annoncer.
  • Søgeord, der er markeret som "Lav søgevolumen", er forbundet med meget lav søgetrafik på Google, hvilket er tegn på, at de ikke er særligt relevante for de fleste kunders søgninger.
  • Hvis antallet af søgeforespørgsler på disse søgeord øges bare en lille smule, genaktiverer vi dem, så de igen udløser visning af dine annoncer. Vores system tjekker og opdaterer regelmæssigt denne status.
  • Søgeordet kan f.eks. være for specifikt eller uforståeligt. Det kan også være stavet helt forkert. Når søgeord af den slags holdes uden for annonceauktionen, giver det Google Ads mulighed for at vise annoncer mere effektivt. Samtidig reducerer det mængden af søgeord i vores system. Inden et søgeord forhindres i at deltage i auktionen, evaluerer vores system, hvor mange søgninger der globalt set har været efter det givne søgeord i løbet af de seneste 12 måneder.
  • Lav søgevolumenstatus er ikke relateret til kvalitetsresultat, bud eller annoncemateriale, så status vil ikke ændre sig, selvom du redigerer disse.
    • Når du foretager fejlfinding af lav søgevolumen, er det vigtigt at , om dine søgeord er for specifikke, uklare eller nemme at stave forkert. Prøv at fjerne søgeordet og finde flere idéer eller udvide din matchtype. Når der planlægges gennemsnitlige månedlige søgninger, bruger Søgeordsplanlægning historiske søgetendenser over en 12-måneders periode. Opret en plan, og se din søgeordsprognose for at få mere specifikke tal. Få flere oplysninger om Søgeordsplanlægning
  • Din konto påvirkes ikke negativt, fordi du har søgeord med lav søgevolumenstatus, men det kan dog være en god idé at fjerne dem, hvis du når maksimumgrænserne for kontoen. Få flere oplysninger om begrænsningerne på din Google Ads-konto
  • Du kan muligvis se annoncer, når du søger efter et søgeord med en lav søgevolumenstatus. Hvis dit søgeord f.eks. er "røde og blå cykler til salg", kan du stadig se annoncer, når du søger efter dette på Google. Dette skyldes, at mere generelle søgeord, som f.eks. "blå cykler", kan aktivere en annonce for den pågældende søgning.
  • Når du har et søgeord med lav søgevolumen, har du et par valgmuligheder:
    • Du kan vælge ikke at gøre noget og vente på, at vi automatisk tjekker igen om en uge. Hvis flere personer begynder at søge efter dit søgeord, genaktiverer vi det. Denne mulighed er især nyttig, hvis du annoncerer for et nyt brand, udtryk eller produkt.
    • Fjern søgeordet, og brug Søgeordsplanlægning til at finde flere forslag til søgeord.
    • Vælg en bredere søgeordsmatchtype. Hvis søgeordet f.eks. er eksakt match, kan du ændre det til bredt match. Få flere oplysninger om valgmuligheder for søgeordsmatchning
    • Opdater søgeordet til noget mindre specifikt. For eksempel kan du opdatere søgeordet "levering af liljer om efteråret i København" til "levering af liljer i København".

Få flere oplysninger om søgeordsstatus