Lag nettsteder eller landingssider for annonser

Når du annonserer med Google Ads, knytter du nettannonsene dine til nettstedet ditt. Hvis du ikke allerede har et nettsted eller en kostnadsfri lokal side opprettet via Bedriftsprofil, kan du lage et nettsted med kostnadsfrie og brukervennlige verktøy. Hvis du ikke vil lage et nettsted, kan du lage en lokal side ved hjelp av Bedriftsprofil og annonsere med Smart-kampanjer i Google Ads.

Hvis du konfigurerer den første kampanjen og ikke har noe nettsted, har du de to hovedalternativene vi nevner i denne artikkelen.

1. Lag et nytt nettsted via en nettstedsbygger som Squarespace

Toppdomener som .company, .photography og .guru gjør det mulig å finne et meningsfullt navn som skiller seg ut på nettet. Leverandører av nettsteder tilbyr funksjoner som sikre, pålitelige vertstjenester, netthandel, redigerbare nettmaler og administrering av mobilnettsteder. Ingen koding kreves.

7. september 2023 kjøpte Squarespace alle domeneregistreringer og relaterte kundekontoer fra Google Domains. Annonsører og domener blir overført i løpet av de neste månedene. Finn ut mer om Squarespaces oppkjøp av Google Domains-registreringer.

For å sikre at bedriften din har et nettsted også fremover, kan du vurdere å bruke en av disse nettstedsbyggerne:

2. Bruk bedriftsprofilen som landingsside

Hvis du har en lokal bedrift, men ingen bedriftsprofil ennå, kan du opprette en for å vise annonsene dine på Google Søk og Maps. Finn ut mer om Google-bedriftsprofiler.

Du kan bruke bedriftsprofilen din som landingsside ved å lage en ny kampanje og velge alternativet «Bedriftsprofilen din (optimalisert for annonsene dine)» når du angir hvor brukere skal viderekobles etter at de har klikket på annonsen din. Dette alternativet fungerer bare i Smart-kampanjer. Finn ut mer om bedriftsprofiler (optimalisert for annonser).