Opprett et nettsted for annonsene dine

• Når du annonserer med Google Ads, kobler du nettannonsene dine til nettstedet ditt.
  • Hvis du ikke allerede har et nettsted, kan du opprette et gratis.
  • Hvis du ikke vil opprette noe nettsted, kan du opprette en lokal side med Google Min bedrift og annonsere med Smart-kampanjer i Google Ads.

For å annonsere med Google Ads må du ha ditt eget nettsted. Nettannonsene dine kobler til dette nettstedet, og du kan bruke anledningen til å fortelle kundene mer om bedriften din.

1. Finn et domene og opprett nettstedet ditt med Google Domains

Domeneendelser som .company, .photography og .guru gjør det mulig å finne et meningsfullt navn som skiller seg ut på Internett. Leverandører innen nettstedsutvikling tilbyr funksjoner som sikre, pålitelige vertstjenester, netthandel, redigerbare nettmaler og administrasjon av mobilnettsteder. Ingen koding er nødvendig. Prøv Google Domains.

2. Opprett et nettsted gratis

Du kan opprette et nettsted gratis ved hjelp av Google Min bedrift eller Google Nettsteder. Det tilpassede nettstedet du oppretter, kan fungere som landingsside for annonsene dine.

Opprett og bekreft lokale bedrifter på Google

Hvis du driver en lokal bedrift, kan du opprette en side på Google Min bedrift slik at bedriften din kan vises på Google Søk og Maps. Finn ut hvordan du kan komme i gang med Google Min bedrift.

Med Smart-kampanjer kan du markedsføre lokale bedrifter på Google og Google Maps (også på mobilenheter). Du kan komme i gang ved å se over listen over land der vi for øyeblikket tilbyr Smart-kampanjer. Hvis du velger Smart-kampanjer, må du fastsette et månedlig budsjett for den aktuelle annonsen, så avgjør vi hvilke søkeuttrykk som skal utløse visning av annonsen ut fra kategorier du selv velger. Du betaler bare for faktiske klikk på annonsen din.

Finn ut mer om annonsering med Smart-kampanjer.