Demografisen targetoinnin lisääminen mainosryhmään

Google Adsin demografinen targetointi voi auttaa tavoittamaan asiakkaita, jotka todennäköisesti kuuluvat valitsemiisi demografisiin ryhmiin. Jos yrityksesi esimerkiksi palvelee tiettyyn ryhmään kuuluvaa asiakasjoukkoa, voit näyttää mainoksesi asiakkaille heidän sukupuolensa, ikäryhmänsä, perhetilanteensa tai kotitalouden tuloluokkansa mukaan.

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit kohdistaa mainoksesi tietyn kohderyhmän asiakkaisiin.

Miten demografinen targetointi vaikuttaa siihen, kenelle mainoksiasi näytetään?

Kun käytät demografista targetointia, näytämme mainoksiasi demografisiin tietoihin liittyvien päätelmiemme perusteella. Saatamme myös saada tietoja verkkosivustojen julkaisijoilta tai Google-profiileista. Jos rajoitat targetoinnin tiettyihin demografisiin ryhmiin, mainokset saattavat saavuttaa rajatumman yleisön. Lue lisää siitä, miten Google määrittää demografiset tiedot.

Ennen kuin aloitat

Voit lisätä demografisen targetoinnin mainosryhmiisi Google Adsin hakuverkostokampanjoissa, Display-verkoston kampanjoissa tai videokampanjoissa. Saat lisätietoja demografisen targetoinnin toiminnasta artikkelista Tietoja demografisesta targetoinnista.

Huomaa, että voit käyttää yleisöinä yksityiskohtaisia demografisia tietoja, kuten asumismuotoa ja koulutusta. Lue lisää siitä, miten voit lisätä yleisökohdistuksen mainosryhmään tai kampanjaan.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Mainonnan kohdistaminen tietyille demografisille ryhmille

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Klikkaa sen kampanjan nimeä, johon haluat lisätä demografisen targetoinnin. Voit lisätä kohderyhmäluokkia hakuverkostokampanjoissa, Display-verkoston kampanjoissa tai videokampanjoissa.
  4. Klikkaa sen mainosryhmän nimeä, johon haluat lisätä demografisen targetoinnin.
  5. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Demografiset tiedot.
  6. Klikkaa sivun yläreunasta kohderyhmää, johon haluat kohdistaa mainonnan:
    • Sukupuoli
    • Ikä
    • Perhetilanne (vain Display-verkoston kampanjat ja videokampanjat)
    • Kotitalouden tulot (tällä hetkellä käytettävissä vain Australiassa, Brasiliassa, Etelä-Koreassa, Hongkongissa, Indonesiassa, Intiassa, Japanissa, Meksikossa, Singaporessa, Thaimaassa, Uudessa-Seelannissa ja Yhdysvalloissa)
  7. Valitse niiden demografisten ryhmien valintaruudut, joille haluat kohdistaa mainonnan.
  8. Klikkaa taulukon yläreunan sinisen bannerin avattavaa Muokkaa-valikkoa ja valitse sitten Ota käyttöön. Voit sulkea pois kohderyhmiä valitsemalla Sulje pois mainosryhmästä.

Hintatarjouksen asettaminen tietylle kohderyhmälle

Kun asetat demografiselle ryhmälle tietyn hintatarjouksen, sijoitetun pääoman tuottoprosenttisi saattaa nousta tai mainoksesi saatetaan näyttää entistä useammin sellaisille käyttäjille, jotka todennäköisimmin ostavat tuotteitasi. Määritä oma hintatarjous Display-verkoston kampanjalle tai muuta hintatarjouksen muokkausta hakuverkostokampanjassa.