Demografisen targetoinnin lisääminen mainosryhmään

Jotta voit saada kattavan ja kokonaisvaltaisen käsityksen yleisöistäsi ja jotta yleisöjen hallinnointi ja optimointi olisi entistä helpompaa, olemme tehneet Google Adsiin seuraavat parannukset:

• Uusi yleisöraportointi
    Nyt voit saada yhdestä paikasta tarkkoja raportteja yleisön demografisista tiedoista, segmenteistä ja poissulkemisista. Klikkaa Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon, avaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑välilehti ja klikkaa Yleisöt. Tällä raporttisivulla voit myös tehdä helposti muutoksia yleisöihin. Lue lisää yleisöraportoinnista.
  • Uusia termejä
    Käytämme uusia termejä yleisöraportissa ja kaikkialla Google Adsissa. Esimerkiksi "yleisötyyppejä" (joita ovat muun muassa omat, ostoaikeissa olevat ja asiasta kiinnostuneet yleisöt) kutsutaan nyt "yleisösegmenteiksi" ja "uudelleenmarkkinointia" "omaksi dataksi". Lue lisää yleisöihin liittyviin termeihin ja ilmaisuihin tehdyistä muutoksista.

Google Adsin demografisen targetoinnin avulla voit tavoittaa asiakkaita, jotka todennäköisesti kuuluvat valitsemiisi demografisiin segmentteihin. Jos yrityksesi esimerkiksi palvelee tiettyyn segmenttiin kuuluvaa asiakasjoukkoa, mainoksesi voivat näkyä asiakkaille heidän sukupuolensa, ikäryhmänsä, perhetilanteensa tai kotitalouden tuloluokkansa mukaan.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit kohdistaa mainoksesi tiettyjen demografisten segmenttien asiakkaisiin.

Demografisen targetoinnin vaikutus siihen, kuka näkee mainoksesi

Kun käytät demografista targetointia, mainoksesi näkyvät demografisiin tietoihin liittyvien arvioidemme perusteella. Saatamme myös saada tietoja verkkosivustojen julkaisijoilta tai Google-profiileista. Jos rajaat kohdistuksen tiettyihin demografisiin segmentteihin, mainoksesi saattavat näkyä rajatummalle yleisölle. Lue lisää demografisesta targetoinnista

Ennen kuin aloitat

Voit lisätä demografisen targetoinnin mainosryhmiisi Haku-, Video- ja Gmail-kampanjoissa sekä Display-verkoston kampanjoissa. Lue lisää demografisesta targetoinnista

Yksityiskohtaiset demografiset tiedot (kuten asumismuoto ja koulutus) ovat käytettävissä yleisösegmentteinä. Voit lisätä yksityiskohtaisten demografisten tietojen segmenttejä mainosryhmään tai kampanjaan.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Demografisen segmentin lisääminen mainosryhmään

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑valikkoa.
  3. Klikkaa Yleisöt.
  4. Valitse Demografiset tiedot ‑moduulin avattavasta valikosta Muokkaa demografisia tietoja, niin voit suodattaa datan haluamasi raportointitason mukaan.
  5. Valitse demografisten tietojen välilehti:
  6. Merkitse mainosryhmään lisättävän demografisen segmentin ruutu valituksi.
  7. Klikkaa Muokkaa ja valitse sitten Ota käyttöön.

Hintatarjouksen asettaminen tietylle demografiselle segmentille

Kun asetat demografiselle segmentille tietyn hintatarjouksen, sijoitetun pääoman tuottoprosenttisi saattaa nousta tai mainoksesi saattavat näkyä aiempaa useammin käyttäjille, jotka todennäköisemmin ostavat tuotteitasi. Aseta oma hintatarjous Display-verkoston kampanjalle tai muuta hintatarjousmuokkausta Hakukampanjassa.