Studievejledning til Display Advertising-vurdering

Optimer annoncer og kampagner på Displaynetværket

Annoncer på Displaynetværket kan vises på millioner af websites på hele internettet, så det er vigtigt, at du overvejer dine annonceringsmål med henblik på at udnytte alle muligheder for at forbedre dine annoncers effektivitet. Her er nogle metoder, du kan bruge til at optimere dine kampagner på Google Displaynetværket:

Organiser dine kampagner efter tema

Kampagner skal være en samling af annoncegrupper. Hver annoncegruppe skal have flere annoncer, der matcher de målretningsmetoder, du vælger. Din annoncegruppes søgeord og annoncer relaterer f.eks. til samme tema. Det kan også være, at din annoncegruppes placeringer og annoncer drejer sig om et bestemt emne. Hvis du strukturerer dine kampagner på denne måde, er det også nemmere at administrere og optimere dem.

Gruppér dine søgeordslister

For at opnå et godt match mellem dine annoncer og dine søgeord kan du gruppere dine søgeord og annoncer i annoncegrupper baseret på dine produkter, tjenester eller andre kategorier. Det giver dig mulighed for at fokusere dine annoncer, så de når ud til de personer, der er mest interesserede i din virksomhed.

Når du medtager søgeord i kampagner, der er målrettet mod Displaynetværket, bruges alle søgeord til målretning, og samtlige søgeord betragtes som bredt match. Alle annoncerne i en annoncegruppe har samme søgeordsliste, og denne liste vil være mest effektiv i forhold til at skabe kontakt med de kunder, du ønsker, hvis den er specifik for annoncerne i din annoncegruppe.

Relaterede links

Skriv effektive annoncer

For at skabe en god kontakt med dine kunder er det vigtigt at skrive de bedst mulige annoncer. Uanset om din annonce er en enkel tekstannonce eller en billedannonce, kan du tiltrække kunder ved at fortælle din historie.

Displaynetværket understøtter en række iøjnefaldende annoncetyper og -formater. Du kan bruge Annoncegalleriet til at oprette tilpassede annoncer baseret på dit websites udseende.

Husk! Nogle websites viser ikke alle typer annoncer, så det kan være en god idé at oprette annoncer i alle formater og størrelser for at nå ud til så mange som muligt.

Her er nogle spørgsmål, du kan holde i baghovedet, når du opretter dine annoncer:

• Hvilken type person går ind på de websites, som du målretter mod?
  • Hvilken handling ønsker du, at denne person skal foretage?
  • Har du særlige tilbud eller funktioner til denne person på dit website?
  • Kan du vise personen en bestemt side, der vil gøre det mere sandsynligt, at vedkommende foretager den handling, som du ønsker?
  • Har du afprøvet flere versioner af din annonce for at finde dem, der virker bedst?

Relaterede links

Brug søgeordsindsættelse

Søgeordsindsættelse opdaterer dynamisk din annoncetekst, så den indeholder et af dine søgeord, der udløste visning af din annonce. Søgeordsindsættelse kan gøre dine annoncer mere relevante for kunderne, hvilket øger din klikfrekvens (CTR).

Relateret link: Brug af søgeordsindsættelse

Målret dine annoncer effektivt

Når du opsætter din kampagne, skal du vælge, hvordan du vil nå ud til folk på internettet. De mest grundlæggende og effektive metoder til at nå ud til bestemte målgrupper er at finjustere dine søgeord, bruge placeringer og emner, ekskludere websites og bruge remarketing over for brugere, der allerede har besøgt dit website.

Vælg de rigtige søgeord

De individuelle søgeord i din annoncegruppe hjælper med at bestemme, hvor dine annoncer vises på Displaynetværket. De fleste annoncører foretrækker at have et sted mellem 5 og 20 søgeord pr. annoncegruppe. Søgeordene bør være tæt knyttet til annoncerne i den pågældende annoncegruppe. Jo tættere dine søgeord er knyttet til dine annoncer og landingssider, desto større sandsynlighed er der for, at dine annoncer målrettes mod den rigtige målgruppe.

Relateret link: Vælg søgeord for kampagner på Displaynetværket

Ekskluder irrelevante søgeord

Ekskludering af søgeord kan hjælpe dig med at forhindre, at dine annoncer vises på sider om irrelevante emner, så du undgår at betale for unødvendige klik, hvilket kan forbedre dit investeringsafkast.

Eksempel

Annoncøren Sarah sælger "franske døre", men ikke "døre af plast med ruder". Hun vælger søgeord som "franske" og "franske døre", men ekskluderer "plast" og "ruder". Ekskludering af disse søgeord hjælper hende med at undgå, at annoncen vises på sider på Displaynetværket, der fokuserer på døre af plast med ruder, og dette mindsker den uønskede trafik til hendes annonce.

Relateret link: Føj negative søgeord til din kampagne

Vælg placeringer og emner

Målret mod flere placeringer om det samme emne ved at inkludere en kombination af populære og meget specialiserede websites for på den måde at øge sandsynligheden for at få vist dine annoncer. Hvis du kun målretter din annonce mod én placering eller nogle få placeringer, mindsker du sandsynligheden for, at din annonce vises.

Relateret link: Målret mod websites om specifikke emner

Ekskluder irrelevante websites og emner

Undgå, at dine annoncer vises på websites, der ikke er relevante for din virksomhed, ved at ekskludere dem. Du kan enten indtaste webadressen for en bestemt placering, som du ønsker at ekskludere, eller ekskludere bestemte kategorier af indhold. Du har også mulighed for at ekskludere flere sider om et bestemt emne på én gang.

Relaterede links

Nå ud til personer, der allerede har vist interesse

Du kan målrette mod målgrupper, der er interesserede i de typer produkter eller tjenester, du tilbyder. Du kan også vise annoncer til personer, der allerede har besøgt dit website eller brugt din app, ved at oprette din remarketingkampagne.

Relaterede links

Juster dine bud

Når du opretter en ny kampagne, har du mulighed for at målrette mod Søgenetværket, Displaynetværket eller begge dele. Afhængigt af hvilke netværk du målretter mod, skal du overvåge og administrere dine bud for at sikre, at du får mest muligt ud af dit daglige annonceringsbudget.

Hvis du kun målretter mod Displaynetværket, kan du bruge din annoncegruppes standardbud, angive individuelle bud for dine målretningsmetoder (f.eks. et søgeords- eller placeringsbud) eller angive budjusteringer for specifikke målretningsmetoder. Hvis du oplever, at dine annoncer klarer sig rigtig godt for en bestemt målretningsmetode, kan du hjælpe dine annoncer til at blive vist oftere og få flere klik ved at angive et andet bud eller en automatisk budjustering for dit annoncegruppebud.

Eksempel

Sarahs annoncer for franske døre klarer sig specielt godt på bestemte websites, som hun målretter mod på Displaynetværket. Hun beslutter sig for at øge sine bud for de pågældende placeringer for at forsøge at vise annoncerne oftere på disse websites.

Relaterede links

Fokuser på pris pr. anskaffelse (CPA)

Vi anbefaler, at du bruger data fra konverteringssporing og din pris pr. anskaffelse (CPA) – og ikke din klikfrekvens (CTR) – til at måle den overordnede effektivitet af placeringer på Displaynetværket.

Klikfrekvensen er generelt lavere på Displaynetværket end på Søgenetværket, fordi folk har andre mål, når de befinder sig på sider på Displaynetværket. Folk, der ser sider på Displaynetværket, kigger på indhold og søger ikke med søgeord. Når du annoncerer på Displaynetværket, skal du være opmærksom på:

• Hvis du har en lav klikfrekvens på et displaysite, er det ikke ensbetydende med, at dine annoncer ikke klarer sig godt.
  • Du kan bruge relativ CTR som et mål for, hvor effektive dine annoncer er på Displaynetværket sammenlignet med andre annoncørers annoncer, der vises på de samme websites. Dette er mere nyttigt end blot at bruge CTR.
  • Din annonceeffektivitet på Displaynetværket påvirker ikke effektiviteten, kvalitetsresultatet, prisen pr. klik (CPC) eller placeringen på Googles søgesider eller andre sider på Søgenetværket.

Relateret link: Budgivning ved hjælp af pris pr. anskaffelse (CPA)

Overvåg dine annoncers effektivitet

Find ud af, hvilke websites der har vist dine annoncer

Når du overvåger, hvilke websites, videoer og apps der har vist dine annoncer, kan du forhindre eksponeringer på placeringer, hvor dine annoncer ikke får klik. Hvis du f.eks. bemærker, at en placering aldrig fører til klik på din annonce, kan du overveje at ekskludere den. Og omvendt, hvis en placering fører til en masse klik, kan du vælge specifikt at målrette mod den og angive højere bud.

Brug Google Konverteringssporing

Spor specifikke handlinger (eller "konverteringer"), du genererer fra dine annoncer. Hvis du gennemgår det samlede antal konverteringer og værdien af disse konverteringer, kan du beslutte, om du bør hæve budgettet, ændre dine bud eller foretage andre ændringer i dine annoncegrupper for at modtage flere besøgende, der er målrettet mod.

Oprethold en annoncekampagne af høj kvalitet, og opnå optimal synlighed

De fleste websites på Displaynetværket viser kun få annoncer pr. side. Din annonces placering på siden er stærkt påvirket af din annonces kvalitetsresultat og dine bud. Hvis du oplever, at dine annoncer ikke vises ofte på Displaynetværket, kan du forsøge at forbedre dit kvalitetsresultat med mere relevante annoncer og forbedret målretning.

Relaterede links

Vidste du det...?

Hvis din kampagne har mindst 15 konverteringer om måneden, kan du bruge disse værktøjer til at optimere dine kampagner automatisk og bevare kontrollen over din målretning:

• Konverteringsoptimering er et værktøj til optimering af budgivning, som kan hjælpe dig med at maksimere dit investeringsafkast ved at optimere buddene for hver enkelt eksponering i realtid.
  • Displaynetzwerk-Kampagneoptimering optimerer både målretning og budgivning for at hjælpe dig med at skaffe yderligere konverteringer til dine kampagner på Displaynetværket.