Medtag følgende oplysninger i privatlivspolitikken for dine datasegmenter

Der er indført følgende forbedringer i Google Ads for at give en omfattende og samlet visning af dine målgrupper og gøre målgruppeadministration og -optimering lettere:

• Ny målgrupperapportering
    Detaljeret rapportering om målgruppedemografi, segmenter og ekskluderinger er nu samlet på ét sted. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon, åbn fanen "Målgrupper, søgeord og indhold", og klik på Målgrupper for at få flere oplysninger. Du kan også nemt administrere dine målgrupper fra denne rapportside. Få flere oplysninger om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruger nye termer i din målgrupperapport og overalt i Google Ads. Eksempelvis kaldes "målgruppetyper" (disse omfatter tilpassede målgrupper, målgrupper i markedet og interessebaserede målgrupper) nu målgruppesegmenter, og "remarketing" kaldes nu "dine data". Få flere oplysninger om opdateringerne af målgrupperelaterede termer og udtryk.

Med dine datasegmenter kan du nå ud til dem, som tidligere har besøgt dit website eller brugt din app, og få det rette budskab vist for de rette brugere. Det kan være en god idé at tiltrække tidligere besøgende til dit website eller din app igen, men du bør informere disse brugere om, at du indsamler oplysninger i forbindelse med dine datasegmenter på dit website eller i din app.

Når du bruger datasegmenter på dit website eller i din app, skal du medtage følgende oplysninger i din privatlivspolitik:

• En passende beskrivelse af, hvordan du bruger dine data til at annoncere online.
  • En meddelelse om, hvordan tredjepartsleverandører, herunder Google, viser dine annoncer på websites på internettet.
  • En meddelelse om, hvordan tredjepartsleverandører, herunder Google, bruger cookies og/eller enheds-id'er til at vise annoncer på grundlag af en brugers tidligere besøg på dit website eller i din app.
  • Oplysninger om, hvordan dine besøgende kan fravælge Googles brug af cookies eller enheds-id'er ved hjælp af Googles annonceindstillinger. Alternativt kan du oplyse, at dine besøgende kan fravælge en tredjepartsleverandørs brug af cookies ved at gå ind på fravalgssiden for Network Advertising Initiative eller styre brugen af enheds-id'er ved hjælp af enhedens indstillinger.

Brug af Google Marketing Platforms pixels til dine datasegmenter

Hvis du bruger Google Marketing Platforms pixels til dine datasegmenter, kan din privatlivspolitik i stedet fortælle brugerne om, at de kan fravælge Google Marketing Platforms brug af cookies ved at gå til fravalgssiden for Google Marketing Platform eller fravalgssiden for Network Advertising Initiative.