Om remarketing rettet mod YouTube-seere

Du kan vise tilpassede annoncer for flere millioner seere på både YouTube og videopartneres websites ud fra deres tidligere interaktioner med dine videoer eller din YouTube-kanal. Dette kaldes "videoremarketing". Når du gentager dit budskab over for personer, der allerede har set dine videoer eller din kanal, øger du sandsynligheden for at opnå et større investeringsafkast.

Fordele

• Forbedret investeringsafkast: Annoncører, der bruger remarketing på YouTube, har forbedret deres investeringsafkast ved at vise videoannoncer til personer, der er interesseret i deres produkt eller tjeneste.
  • Bredere omfang: Med YouTubes enorme netværk kan din videoannonce nå ud til potentielle kunder på din remarketingliste.
  • Effektiv prissætning: Google Ads-auktionsmodellen tilbyder konkurrencedygtige priser, der opfylder dit mål-ROI. Med CPV-budgivning betaler du for videovisninger og andre videointeraktioner, f.eks. klik på overlejringer med opfordring til handling (CTA'er), kort og ledsagende bannere.
  • Fleksibilitet: Normalt er remarketing (også kendt som remessaging eller retargeting), baseret på besøgendes handlinger på et website. Du kan bruge remarketing baseret på handlinger, der er specifikke for dine YouTube-videoer, herunder når seerne giver en "like", "dislike", kommenterer og deler din video.

Sådan fungerer det

Remarketinglister oprettes ved først at linke din YouTube-kanal til din Google Ads-konto. Når du har linket dine konti, kan du oprette remarketinglister, der når ud til personer, der har foretaget følgende YouTube-relaterede handlinger:

• Så en video fra en kanal
  • Så én eller flere videoer
  • Så en video (som annonce) fra en kanal
  • Så én eller flere videoer (som annoncer)
  • Abonnerede på en kanal
  • Besøgte en kanalside
  • Gav en "like" til en video fra en kanal
  • Føjede en video fra en kanal til en playliste
  • Kommenterede en video fra en kanal
  • Delte en video fra en kanal

Derefter kan du bruge disse lister i dine målretningsindstillinger for nye eller allerede oprettede kampagner. Du kan til enhver tid administrere dine lister ved at vælge "Delt samling" på menuen "Værktøjer" () og derefter "Målgruppeadministrator" (i den nye version af Google Ads).

Bemærk! Der kan ikke oprettes remarketinglister ud fra visninger af bumperannoncer eller instream-annoncer, der ikke kan springes over.

Listestørrelser

Med hensyn til "Oprindelig listestørrelse" kan du enten hente listemedlemmer fra de seneste 30 dages aktivitet på din kanal eller starte fra bunden.

Vigtigt! Hvis du har flere YouTube-kanaler, kan du vælge at linke flere YouTube-kanaler til din Google Ads-konto. Du kan oprette flere lister for hver kanal, men du kan ikke bruge den samme liste på flere kanaler.

Optimale løsninger

Få det optimale ud af dine videoremarketinglister ved hjælp af disse funktioner:

• Forskellige annonceformater: Opbyg og målret din remarketingkampagne med videoannoncer og andre annoncematerialeformater (tekst-, billed- og rich media-annoncer).
  • Skab fornyet interesse blandt mobilkunder: Brug videoer i kvadratisk og lodret format som et middel til at skabe fornyet interesse for YouTube-appen blandt mobilkunder. Få flere oplysninger
  • Udførlige rapporter: Optimer din remarketingkampagne ud fra effektivitets-metrics. Du kan f.eks. hæve buddene på specifikke emner eller de kanaler, der genererer den største annoncerespons.
  • Brugervenlighed: Opret, administrer og målret nemt dine remarketinglister.
  • Tilpassede målgrupper: Tilpas din målretning ved at kombinere dine remarketinglister. Du kan f.eks. nå ud til målgrupper, der har set din filmtrailer, men endnu ikke har set din annonce, der promoverer dvd-udgivelsen.