E-mails over geautomatiseerde regels stopzetten

Er zijn drie manieren om e-mails met updates over uw regels stop te zetten: u kunt de e-mailinstellingen voor die specifieke regel wijzigen, de regel onderbreken of de regel verwijderen. Als de regel alleen betrekking heeft op e-mail, moet u deze onderbreken om geen e-mails over de regel meer te ontvangen.

De e-mailinstelling voor een regel wijzigen

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het gereedschapspictogram Google Ads | Gereedschap [icoon] en vervolgens op Regels.
  3. Scroll naar rechts en klik op Regel bewerken in de rij van de regel die u wilt wijzigen.
  4. Selecteer in het gedeelte 'Resultaten e-mailen' hoe vaak u e-mails wilt ontvangen over de regel. Als u helemaal geen e-mails meer wilt ontvangen, selecteert u 'Geen e-mails'.
  5. Klik op Opslaan.

Een regel met e-mailmeldingen onderbreken

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het gereedschapspictogram Google Ads | Gereedschap [icoon] en vervolgens op Regels.
  3. Klik op de pijl-omlaag naast het statuspictogram voor een regel in uw account en selecteer Onderbreken in het dropdownmenu.

E-mails voor geannuleerde accounts stopzetten

• Google Ads-account: Als u uw Google Ads-account heeft geannuleerd, kunt u zich in de meeste gevallen weer aanmelden en regels onderbreken of bewerken om uw e-mailinstellingen te wijzigen, zoals hierboven wordt beschreven.
  • Google-account: Als u uw Google-account heeft geannuleerd, kunt u zich niet meer aanmelden bij uw Google Ads-account om uw e-mailinstellingen te wijzigen. Neem contact op met de klantenservice als dit het geval is. Meer informatie over hoe u uw Google-account beheert.
Probeer het nu