Sådan undgår du at få tilsendt mails om automatiske regler

Du har tre muligheder, hvis du ikke ønsker at modtage mails med opdateringer om dine regler: Du kan ændre mailindstillingerne for den aktuelle regel, sætte reglen på pause eller fjerne den. Hvis reglen kun gælder for mails, skal du sætte den på pause, hvis du ikke længere ønsker at modtage mails via den pågældende regel.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Rediger mailindstillingen for en regel

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Massehandlinger på sektionsmenuen.
  3. Klik på Regler.
  4. Rul til højre, og klik på Rediger regel i rækken for den regel, der skal ændres.
  5. Vælg, hvor ofte du ønsker at modtage mails om din regel, i sektionen "Send resultater via mail". Hvis du slet ikke ønsker at modtage mails, skal du vælge "Ingen mails".
  6. Klik på Gem.

Sæt en regel, for hvilken der er valgt underretninger via mail, på pause

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Massehandlinger på sektionsmenuen.
  3. Klik på Regler.
  4. Klik på pil ned ud for statusikonet for en regel på din konto, og vælg Sæt på pause på rullemenuen.

Sådan undgår du at få tilsendt mails vedrørende lukkede konti

• Google Ads-konto: Hvis du har lukket din Google Ads-konto, har du normalt stadig mulighed for at logge ind igen for at ændre dine mailindstillinger ved at redigere regler eller sætte dem på pause som forklaret ovenfor.
  • Google-konto: Hvis du har lukket din Google-konto, kan du ikke logge ind på din Google Ads-konto for at ændre dine mailindstillinger. Du skal i så fald kontakte kundesupport. Få flere oplysninger om administration af din Google-konto.
Prøv det nu