Føj målretning efter målgruppe til en annoncegruppe eller kampagne

Du kan vise dine annoncer for specifikke målgrupper ud fra oplysninger om, hvem de er, hvilke interesser og vaner de har, hvad de aktivt søger efter, eller hvordan de har interageret med din virksomhed. Du skal bare følge denne trinvise vejledning for at føje målgrupper som disse til dine annoncegrupper.

Muligheden for at vise dine annoncer online for personer med helt bestemte interesser kan hjælpe dig med at nå ud til de rette kunder. Det kan du gøre i Google Ads ved at føje målgrupper til dine annoncegrupper.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du føjer målgrupper til din annoncegruppe eller kampagne, og hvordan du kopierer målgrupper fra én annoncegruppe til en anden. Husk! Målretning efter målgruppe er ikke muligt med alle kampagnetyper.

Vejledning

Sådan føjer du målretning efter målgruppe til din kampagne eller annoncegruppe

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Målgrupper på sidemenuen.
  3. Klik på plusknappen .
  4. Klik på Vælg en annoncegruppe, og vælg derefter en kampagne og en annoncegruppe på den liste, der vises. Du kan også søge efter den kampagne eller annoncegruppe, du ønsker at opdatere.
  5. Vælg den type målgruppe, du vil nå ud til via din kampagne.
    • For Søgekampagner:
      • Remarketing: Personer, der tidligere har interageret med din virksomhed
    • For displaykampagner:
      • Tilknytningsbaserede målgrupper: Grupper af personer, der er udvalgt ud fra deres livsstil, købsvaner og langsigtede interesser
      • Søgehensigt: Personer, der aktivt søger efter oplysninger om produkter eller tjenester
      • Remarketing: Personer, der tidligere har interageret med din virksomhed
    • For videokampagner:
      • Tilknytningsbaserede målgrupper: Grupper af personer, der er udvalgt ud fra deres livsstil, købsvaner og langsigtede interesser
      • Søgehensigt og livsbegivenheder:: Personer, der aktivt søger efter oplysninger om produkter eller ændrer købsadfærd og brandpræferencer på grund af vigtige begivenheder i deres liv, f.eks. flytning, afgangseksamen eller bryllup
      • Remarketing: Personer, der tidligere har interageret med din virksomhed
      • Specifikke demografiske segmenter: Grupper af personer med fælles kendetegn, f.eks. gymnasieelever, boligejere eller nybagte forældre.
    • For Hotelkampagner
      • Remarketing: Personer, der tidligere har interageret med din virksomhed (websitebesøgende, appbrugere, tilsvarende målgrupper, tilpasset kombination og kundelister)
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for de målgrupper, du vil tilføje. Når du gør dette, føjes de til din målretning.
  7. Klik på Gem.

Målgruppesøgning

Målgruppesøgning giver dig mulighed for hurtigt at finde målgrupper på tværs af alle målgruppetyper uden at skulle angive specifikke kategorier. Målgruppesøgning er tilgængelig til alle kampagner, der understøtter målretning efter målgruppe eller observation. Ved hjælp af målgruppesøgning kan du finde flere målgrupper, der er relateret til dine søgetermer. Du kan se de målgrupper, du senest har valgt, i området under "Målgruppesøgning".

Målgruppeidéer

Med målgruppeidéer får du vist målgrupper på dit målmarked, så du får lettere ved at vælge den rette målgruppe for dit produkt eller brand og øge din rækkevidde. Du kan se disse målgruppeforslag på fanen "Idéer". Du kan f.eks. få forslag ud fra dit målgruppevalg, dit website, dine søgekampagner og registrerede data om andre annoncører som dig. Forslagene er baseret på store mængder samlede annonceringsdata, som kan gøre det lettere for dig at nå ud til den optimale målgruppe for dine annoncer og muligvis hjælpe dig med at opdage nye målgrupper.