Om bredt match

Når du bruger bredt match, er din annonce kvalificeret til at blive vist ved brugersøgninger, der er relateret til dit søgeord. Dette hjælper dig med at finde alle forespørgsler, der er relevante for din virksomhed, samtidig med at du bruger mindre tid på at opbygge søgeordslister.

Bredt match er den matchtype, der bruges som standard til alle dine søgeord, hvis du ikke angiver en anden matchtype (eksakt match, sætningsmatch eller negativt match). Google Ads-systemet kører automatisk dine annoncer ved relaterede varianter af dine søgeord, herunder synonymer, stavefejl og mange andre relaterede søgninger, som f.eks. søgninger, der ikke indeholder søgetermerne.

Som en hjælp til at sikre relevante match kan der ved denne matchtype også tages højde for følgende:

• Brugerens seneste søgeaktiviteter
  • Indholdet på landingssiden
  • Andre søgeord i en annoncegruppe for bedre at forstå hensigten med søgeordet
Bemærk! Negative søgeord opfører sig anderledes end positive søgeord og inkluderer ikke nære varianter. Få flere oplysninger om negative søgeord.

Tip!

Bredt match fungerer særligt godt med Smart Bidding. Smart Bidding-systemet angiver et bud for hver enkelt auktion for hver forespørgsel og hæver eller sænker buddet, alt efter hvor godt forespørgslen sandsynligvis klarer sig. Se, hvordan du skaber bedre resultater i dine Smart Bidding-kampagner med bredt match.

Eksempel

Bredt matchende søgeord: Annoncer kan blive vist ved søgninger efter:
Slankekur med fokus på lavt indhold af kulhydrater Kulhydratfri mad
Slankekure med få kulhydrater
Kaloriefattige opskrifter
Slankebøger i middelhavsstil
Diætprogram med få kulhydrater

Tips!

• Du bør vise annoncer på de søgninger, der er tæt relateret til de produkter, du sælger, så det er bedst at bruge søgeord, der præcist afspejler dine produkter eller tjenester. Overvej f.eks. hvad der sker, hvis du bruger søgeordet strømper (søgeord på kun et enkelt ord er næsten altid for generelle). Du sælger måske strømper til børn, men dit søgeord vil også være relevant for søgetermer for strømper til voksne, nylonstrømper, sportsstrømper og meget andet. I dette eksempel er det mere relevant at bruge søgeordet strømper til børn.
  • Hvis du vil sikre dig, at dine annoncer ikke vises, når en bestemt søgeterm bruges, skal du føje den pågældende term til din annoncegruppe eller kampagne som et negativt søgeord. Negative søgeord opfører sig anderledes end positive søgeord og inkluderer ikke nære varianter. Få flere oplysninger om negative søgeord.
  • Hvis du fjerner et søgeord eller sætter det på pause, forhindrer det ikke, at et af dine aktive bredt matchende søgeord "udvides" til den pågældende term. Hvis din annoncegruppe f.eks. indeholder de bredt matchende søgeord blomster og tulipaner, og du sætter søgeordet tulipaner på pause, vises dine annoncer muligvis stadig for søgetermen tulipaner, da det minder om det aktive bredt matchende søgeord blomster.