Opprett mål for dynamiske søkeannonser

Om du bruker dynamiske søkeannonser, kan du øke rekkevidden din uten å bruke søkeord. Med disse annonsene blir det nemlig funnet samsvar mellom det folk søker etter på Google, og bestemte sider på nettstedet ditt. Du bestemmer selv hvordan denne typen målretting fungerer. Du kan målrette annonsene dine ut fra bestemte kategorier som gjenspeiler strukturen på nettstedet ditt, eller mot alle sidene på nettstedet. Du kan også opprette andre typer dynamiske annonsemål, eller du kan blokkere sider ved å ekskludere visse dynamiske annonsemål.

Før du begynner

Metodene vi beskriver i denne artikkelen, har å gjøre med målretting for Googles indeksering av nettstedet ditt.

Du kan finne ut hvordan dynamiske søkeannonser fungerer, ved å lese artikkelen Om dynamiske søkeannonser. For å komme i gang med å opprette dynamiske søkeannonser, gå til Opprett dynamiske søkeannonser

Gode fremgangsmåter for målretting

Du kan øke den inkrementelle trafikken din (trafikk fra annet enn organiske søk) ved å opprette dynamiske annonsemål med mer fleksible definisjoner. Hvis du oppretter et mål med for få indekserte landingssider, genereres det kanskje ingen inkrementell trafikk til annonsene dine.

Du kan angi budjusteringer for å øke eller redusere budene for de dynamiske annonsemålene dine med en prosentandel. Med budjusteringer får du bedre kontroll over når og hvor annonsene vises. Finn ut mer om budjusteringer.

Vi anbefaler på det sterkeste at du oppretter ekskluderinger for sider som inneholder ord som «utsolgt», «ikke på lager» eller «ikke tilgjengelig». Dermed slipper kundene dine å se sidene på nettstedet ditt som inneholder produkter de uansett ikke kan kjøpe. For å finne ut hvordan, gå til Opprett ekskluderinger og negativ målretting for dynamiske søkeannonser.

Veiledning i oppretting av mål

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

1. Gå til Kampanjer-fanen i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på en av kampanjene dine med dynamiske søkeannonser.
  3. Velg Automatiske mål-fanen.
  4. Klikk på + Dynamisk annonsemål.