Dynaamisten hakumainosten kohteiden luominen

Dynaamisten hakumainosten kohdistus lisää tavoittavuuttasi ilman avainsanoja yhdistämällä käyttäjien Google-haut tiettyihin sivustosi sivuihin. Voit itse hallita kohdistuksen toimintaa. Kohdistus voi perustua yksittäisiin verkkosivuihin tai tiettyihin sivuryhmiin, tai kohdistusasetukseksi voidaan valita kaikki verkkosivuston sivut. Voit myös estää sivuja dynaamisten mainosten kohteiden poissulkemisilla tai lisätä negatiivisia avainsanoja estääksesi mainosten näyttämisen tiettyjen hakujen yhteydessä.

Ennen kuin aloitat

Tässä artikkelissa kuvatut menetelmät liittyvät mainosten kohdistamiseen sellaisten sivujen avulla, jotka Google on indeksoinut.Jos et ole aiemmin käyttänyt sivustoosi liittyviä Dynaamisia hakumainoksia, kohteiden näyttäminen alkaa 24 tunnin kuluessa.

Jos haluat lisätietoa Dynaamisten hakumainosten toiminnasta, lue artikkeli Tietoja Dynaamisista hakumainoksista. Kun haluat aloittaa Dynaamisten hakumainosten luomisen, lue artikkeli Dynaamisten hakumainosten luominen.

Kohdistuksen parhaat käytännöt

Luomalla laajasti määritettyjä dynaamisia mainoskohteita voit saada entistä enemmän lisäliikennettä. Jos luot kohteen, jossa on liian vähän indeksoituja laskeutumissivuja, mainoksesi eivät välttämättä saa lainkaan lisäliikennettä.

Dynaamiset hakumainokset toimivat parhaiten sellaisten hyvin optimoitujen verkkosivujen kanssa, joilta Dynaamiset hakumainokset voivat tunnistaa teemoja ja termejä. Tutustu näihin Dynaamisten hakumainosten optimointia koskeviin parhaisiin käytäntöihin.

Voit säästää enemmän aikaa, jos käytät Dynaamisia hakumainoksia yhdessä automaattisten hintatarjousten kanssa. Dynaamisten hakumainosten kohteet voivat olla laajoja ja kohteiden saaman liikenteen määrä voi vaihdella. Automaattiset hintatarjoukset parantavat mainonnan tuloksia, koska niissä huomioidaan erilaiset tehokkuussignaalit.

Suosittelemme lämpimästi luomaan poissulkemisia sivuille, jotka sisältävät sellaisia sanoja kuin "loppuunmyyty" tai "ei saatavilla". Näin asiakkaat eivät näe sellaisia verkkosivustosi sivuja, joiden sisältämiä tuotteita he eivät voi ostaa. Lue lisää artikkelista Poissulkemisten ja negatiivisen kohdistuksen luominen Dynaamisille hakumainoksille.

Jos haluat kohdistaa mainoksia aliverkkotunnukseen, kuten subdomain.examplesite.com, lisää Dynaamisia hakumainoksia sisältävän kampanjan asetuksiin subdomain.examplesite.com. Tällöin kaikki laskeutumissivut, joilla mainostasi näytetään, sisältävät aliverkkotunnuksen.

Ohjeet kohteiden luomiseen

Kun olet luonut Dynaamisen mainosryhmän, voit lisätä dynaamisia mainoskohteita seuraavasti:

1. Valitse vasemman reunan sivuvalikosta Dynaamiset mainoskohteet.
  2. Klikkaa pluspainiketta ja sitten Valitse mainosryhmä.
  3. Valitse kampanja ja valitse sitten mainosryhmä kyseisestä kampanjasta.
    1. Jos haluat kohdistaa mainokset luokkien mukaan, klikkaa Käytä verkkosivustollesi suositeltuja luokkia ja valitse sitten valintaruudut niiden luokkien vierestä, joita haluat käyttää dynaamisina mainoskohteina. Tämä kohdistustyyppi on käytettävissä vain sellaisille verkkotunnuksille, joille Google Ads voi luoda luokkia. Jos verkkosivustollasi ei ole aikaisemmin käytetty Dynaamisia hakumainoksia, voi kulua jopa 48 tuntia, ennen kuin luokat ovat käytettävissä tililläsi.
    2. Jos haluat kohdistaa mainoksia tietyille verkkosivuille, klikkaa Tietyt verkkosivut. Voit valita kohteiksi tarkat URL-osoitteet tai luoda kohdistussääntöjä esimerkiksi verkkosivun otsikon, luokan tai URL-osoitteen sisällön perusteella.
    3. Jos haluat kohdistaa mainokset kaikille verkkosivustosi verkkosivuille, klikkaa Kaikki verkkosivut ja valitse sitten kohdan Kaikki verkkosivut viereinen valintaruutu.
    4. Jos kohteenasi on sivusyöte, kohteena voi olla myös oma tunniste. Jos haluat käyttää omia tunnisteita, klikkaa Omat tunnisteet syötteestä, lisää omat tunnisteesi ja klikkaa jokaisen tunnisteen jälkeen Lisää
  4. Tallenna dynaamiset mainoskohteet klikkaamalla Tallenna.