Dynaamisten hakumainosten kohteiden luominen

Dynaamisten hakumainosten kohdistus lisää tavoittavuuttasi ilman avainsanoja yhdistämällä käyttäjien Google-haut tiettyihin sivustosi sivuihin. Voit itse hallita kohdistuksen toimintaa. Kohdistus voi perustua yksittäisiin verkkosivuihin tai tiettyihin sivuryhmiin, tai kohdistusasetukseksi voidaan valita kaikki verkkosivuston sivut. Voit myös estää sivuja dynaamisten mainoskohteiden poissulkemisilla tai lisätä negatiivisia avainsanoja estääksesi mainosten näyttämisen tiettyjen hakujen perusteella.

Ennen kuin aloitat

Tässä artikkelissa kuvatut menetelmät liittyvät mainosten kohdistamiseen sivuille, jotka Google on indeksoinut. Jos verkkosivustollasi ei ole aiemmin käytetty Dynaamisia hakumainoksia, kohteiden näyttämisen alkamiseen voi kulua jopa 24 tuntia.

Lisätietoa Dynaamisten hakumainosten toiminnasta saat artikkelista Tietoja Dynaamisista hakumainoksista. Kun haluat aloittaa Dynaamisten hakumainosten luomisen, lue artikkeli Dynaamisten hakumainosten luominen

Kohdistuksen parhaat käytännöt

Luomalla laajasti määritettyjä dynaamisia mainoskohteita voit saada entistä enemmän lisäliikennettä. Jos luot kohteen, jossa on liian vähän indeksoituja laskeutumissivuja, mainoksesi eivät välttämättä saa lainkaan lisäliikennettä.

Dynaamiset hakumainokset toimivat hyvin sellaisten verkkosivujen kanssa, joilta Dynaamiset hakumainokset voivat tunnistaa teemoja ja termejä. Tutustu näihin Dynaamisten hakumainosten optimoinnin parhaisiin käytäntöihin

Voit säästää enemmän aikaa, jos käytät Dynaamisia hakumainoksia yhdessä automaattisten hintatarjousten kanssa. Dynaamisten hakumainosten kohteet voivat olla laajoja ja kohteiden saaman liikenteen määrä voi vaihdella. Tästä syystä automaattiset hintatarjoukset parantavat tehokkuutta, koska niissä huomioidaan erilaiset tehokkuussignaalit.

Suosittelemme lämpimästi luomaan poissulkemisia sivuille, jotka sisältävät sellaisia sanoja kuin "loppuunmyyty" tai "ei saatavilla". Näin asiakkaat eivät näe sellaisia verkkosivustosi sivuja, joiden sisältämiä tuotteita he eivät voi ostaa. Lue lisää artikkelista Poissulkemisten ja negatiivisen kohdistuksen luominen Dynaamisille hakumainoksille.

Jos haluat kohdistaa mainoksia aliverkkotunnukseen, kuten subdomain.examplesite.com, lisää Dynaamisia hakumainoksia sisältävän kampanjan asetuksiin subdomain.examplesite.com. Tällöin kaikki laskeutumissivut, joilla mainostasi näytetään, sisältävät aliverkkotunnuksen.

Ohjeet kohteiden luomiseen

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

1. Siirry AdWords-tilisi Kampanjat-välilehdelle.
  2. Klikkaa jotakin Dynaamisia hakumainoksia sisältävää kampanjaasi.
  3. Valitse Automaattiset kohteet ‑välilehti.
  4. Valitse + Lisää dynaaminen mainoskohde.