Fakturering og betalinger-sidene i Google Ads

Hvis du bruker den nye utgaven av Google Ads, vises ikke tannhjulikonet  i kontoen din. Klikk i stedet på verktøyikonet øverst til høyre. Du finner Fakturering og betalinger under Konfigurasjon-overskriften.

Du kan betale alle annonseringskostnadene dine og administrere all fakturering via tannhjulikonet Fakturering og betalinger-sidene.

Disse sidene har enkel navigering, filtreringsalternativer og brukervennlige sammendrag av alle viktige fakturerings- og betalingsopplysninger.

Du kan blant annet gjøre følgende:

• Se et sammendrag av alle tidligere transaksjoner.
    Klikk på Transaksjoner for å se tidligere betalinger, kreditter og justeringer samt kostnader påløpt i kontoen din. Du kan sortere, filtrere, skrive ut eller generere et regneark med denne informasjonen. Juster tidsperioden for å se tidligere betalinger og fakturaer.

• Endre betalingsmåten.
    Legg til en betalingsmåte for betaling av kostnader, eller tilordne et reservekredittkort ved å klikke på Betalingsmåter.

• Se profilinnstillingene dine.
    Klikk på Innstillinger for å se faktureringsadressen din, ID-en for betalingsprofilen din og annen kontaktinformasjon. Du kan bruke kampanjekoder her ved å klikke på «Administrer kampanjekoder» nederst på siden.

• Foreta betalinger.
    Når du har klikket på tannhjulikonet og Fakturering og betalinger, kommer du til Sammendrag-siden din. Der kan du klikke på Foreta en betaling-knappen for å betale for Google Ads-kostnadene. Klikk på Administrer kampanjekoder hvis du har kampanjekoder.
Gå til Google Ads