Fakturering og betalinger-sidene i Google Ads

Du kan betale alle annonseringskostnadene dine og administrere all fakturering på Fakturering og betalinger-sidene under verktøyikonet .

Disse sidene har enkel navigering, filtreringsalternativer og brukervennlige sammendrag av alle viktige fakturerings- og betalingsopplysninger.

Du kan blant annet gjøre følgende:

• Se et sammendrag av alle tidligere transaksjoner.
    Klikk på Transaksjoner for å se tidligere betalinger, kreditter og justeringer samt kostnader påløpt i kontoen din. Du kan sortere, filtrere, skrive ut eller generere et regneark med denne informasjonen. Juster tidsperioden for å se tidligere betalinger og fakturaer.

• Endre betalingsmåte.
    Legg til en betalingsmåte for betaling av kostnader, eller tilordne et reservekredittkort ved å klikke på Betalingsmåter.

• Se profilinnstillingene dine.
    Klikk på Innstillinger for å se faktureringsadressen din, ID-en for betalingsprofilen din og annen kontaktinformasjon. Du kan bruke kampanjekoder her ved å klikke på «Administrer kampanjekoder» nederst på siden.

• Foreta betalinger.
    Når du har klikket på verktøyikonet og Fakturering og betaling, kommer du til Sammendrag-siden. Der kan du klikke på Foreta en betaling-knappen for å betale for Google Ads-kostnader. Klikk på Administrer kampanjekoder hvis du har en kampanjekode.
Gå til Google Ads