Google Adsin Laskutus ja maksut ‑sivut

Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta . Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.

Klikkaamalla rataskuvaketta  pääset Laskutus ja maksut ‑sivuille, joilla voit maksaa mainontakulusi ja hoitaa laskutustasi keskitetysti.

Yksinkertaisen navigoinnin ja suodatusvaihtoehtojen lisäksi näillä sivuilla on helppolukuiset yhteenvedot kaikista tärkeistä laskutus- ja maksutiedoista.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä asioista, joita näillä sivuilla voi tehdä:

• Kaikki aiemmat tapahtumat sisältävän yhteenvedon tutkiminen
    Valitse Tapahtumat, niin näet aiemmat tiliisi liittyvät maksut, hyvitykset, oikaisut ja kustannukset. Voit lajitella, suodattaa tai tulostaa tietoja tai viedä niitä laskentataulukkoon. Voit myös nähdä aiemmat maksusi ja laskusi säätämällä ajanjaksoa.

• Maksutapojen muuttaminen
    Valitsemalla Maksutavat voit lisätä maksutavan kustannusten maksamista varten tai määrittää varaluottokortin.

• Profiiliasetusten katsominen
    Kun valitset Asetukset, näet laskutusosoitteen, maksuprofiilin tunnusnumeron ja muut yhteystiedot. Täällä voit myös käyttää tarjouskoodeja valitsemalla sivun alareunasta Hallitse tarjouskoodeja.

• Maksun suorittaminen
    Klikkaa rataskuvaketta  ja sitten Laskutus ja maksut, niin siirryt Yhteenveto-sivulle. Siellä voit maksaa Google Adsista klikkaamalla Suorita maksu ‑painiketta. Jos sinulla on tarjouskoodi, klikkaa Hallinnoi tarjouskoodeja.
Siirry Google Adsiin