Google Adsin Laskutus-sivu

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Vasemmasta navigointivalikosta löytyvän Laskutus-välilehden Laskutus‑kuvake kautta voit maksaa mainontakulusi ja muuttaa laskutusasetuksia.

Sivulla on helppo liikkua, sillä näkyviä tietoja voi suodattaa ja se sisältää yhteenvetoja kaikista tärkeistä laskutus- ja maksutiedoista.

Voit tehdä esimerkiksi seuraavaa:

• Voit katsoa yhteenvedon kaikista aiemmista tapahtumista. Valitse Tapahtumat, niin näet aiemmat tiliisi liittyvät maksut, hyvitykset, oikaisut ja kulut. Voit lajitella, suodattaa tai tulostaa tietoja tai viedä niitä laskentataulukkoon. Aikaväliä muuttamalla voit nähdä myös aiemmat maksusi ja laskusi.
  • Voit muuttaa maksutapoja. Klikkaa Asetukset, niin voit lisätä maksutavan kulujen maksamista varten tai asettaa varakortin.
  • Voit katsoa profiiliasetuksia. Klikkaa Asetukset, niin näet laskutusosoitteesi, maksuprofiilisi tunnuksen ja muut yhteystiedot. Jos haluat käyttää tarjouskoodeja, klikkaa sivun alareunasta "Hallinnoi tarjouskoodeja".
  • Voit suorittaa maksun. Klikkaa ensin Laskutus Laskutus‑kuvake ja sitten Yhteenveto. Klikkaa Yhteenveto-sivulla olevaa Suorita maksu ‑painiketta, niin voit maksaa Google Ads ‑kulusi.
Siirry Google Adsiin