Google Adsin Laskutus ja maksut ‑sivut

Klikkaamalla työkalukuvaketta  ja valitsemalla Laskutus ja maksut pääset sivuille, joilla voit maksaa mainontakulusi ja hoitaa laskutustasi keskitetysti.

Sivuilla on helppo liikkua, ja ne tarjoavat erilaisia suodatusvaihtoehtoja sekä selkeät yhteenvedot kaikista tärkeistä laskutus- ja maksutiedoista.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä asioista, joita näillä sivuilla voi tehdä:

• Kaikki aiemmat tapahtumat sisältävän yhteenvedon tutkiminen
    Valitse Tapahtumat, niin näet aiemmat tiliisi liittyvät maksut, hyvitykset, oikaisut ja kustannukset. Voit lajitella, suodattaa tai tulostaa tietoja tai viedä niitä laskentataulukkoon. Ajanjaksoa säätämällä voit nähdä myös aiemmat maksusi ja laskusi.

• Maksutapojen muuttaminen
    Valitse Maksutavat, niin voit lisätä maksutavan kulujen maksamista varten tai määrittää toisen credit-kortin.

• Profiiliasetusten katsominen
    Valitse Asetukset, niin näet laskutusosoitteesi, maksuprofiilin tunnusnumeron ja muut yhteystiedot. Täällä voit myös käyttää tarjouskoodeja valitsemalla sivun alareunasta Hoida tarjouskoodeja.

• Maksun suorittaminen
    Klikkaa työkalukuvaketta  ja sitten Laskutus ja maksut, niin siirryt Yhteenveto-sivulle. Siellä voit maksaa Google Adsista klikkaamalla Suorita maksu ‑painiketta. Jos sinulla on tarjouskoodi, klikkaa Hoida tarjouskoodeja.
Siirry Google Adsiin