Siderne Fakturering og betalinger i Google Ads

På siderne Fakturering og betalinger, som du finder, når du klikker på værktøjsikonet , kan du betale dine annonceringsomkostninger og administrere din fakturering.

Disse sider er kendetegnet ved enkel og brugervenlig navigation, forskellige filtreringsmuligheder og overskuelige oversigter over alle dine vigtige fakturerings- og betalingsoplysninger.

Her er noget af alt det, du kan foretage på disse sider:

• Se en oversigt over alle dine gennemførte transaktioner.
    Klik på Transaktioner for at se de seneste betalinger, kreditter og justeringer og omkostninger med relation til din konto. Du kan sortere, filtrere, udskrive eller generere et regneark med disse oplysninger. Se dine tidligere betalinger og fakturaer ved at justere tidsintervallet.

• Skift dine betalingsmetoder.
    Tilføj en betalingsmetode for at betale for dine omkostninger, eller tildel et alternativt betalingskort ved at klikke på Betalingsmetoder.

• Få vist dine profilindstillinger.
    Klik på Indstillinger for at se din faktureringsadresse, betalingsprofilens id-nummer og andre kontaktoplysninger. Du kan bruge kampagnekoder her ved at klikke på Administrer kampagnekoder nederst på siden.

• Foretag en betaling.
    Når du har klikket på værktøjsikonet og derefter på Fakturering og betalinger, kommer du til siden Oversigt, hvor du kan klikke på knappen Foretag en betaling for at betale for Google Ads. Klik på Administrer kampagnekoder, hvis du har en kode.
Gå til Google Ads