Over Google Ads Editor

Binnenkort worden er wijzigingen aangebracht in het inlogproces voor Google Ads Editor. Klik hier voor meer informatie over wat u moet doen om deze wijzigingen een stap voor te blijven.
  • Google Ads Editor is een gratis app die u kunt downloaden om uw Google Ads-campagnes te beheren.
  • De werkwijze is eenvoudig: u downloadt een of meer accounts, brengt offline wijzigingen aan en uploadt deze wijzigingen daarna naar Google Ads.
  • Met Google Ads Editor kunt u tijd besparen en eenvoudiger grote aantallen wijzigingen tegelijk aanbrengen.

Wat u kunt doen met Google Ads Editor

Google Ads Editor is geschikt voor alle adverteerders, ongeacht de omvang van hun accounts, maar komt vooral van pas bij accounts met meerdere campagnes en lange lijsten met zoekwoorden of advertenties. U kunt bijvoorbeeld:

• Snel meerdere wijzigingen aanbrengen met de tools voor bulksgewijs bewerken.
  • Bestanden exporteren en importeren om voorstellen te delen of wijzigingen aan te brengen in een account.
  • Statistieken bekijken voor alle campagnes of een subset van campagnes.
  • Meerdere accounts tegelijk beheren, bewerken en bekijken.
  • Tekst zoeken en vervangen in advertentiegroepen of campagnes.
  • Items kopiëren naar of verplaatsen tussen advertentiegroepen en campagnes.
  • Meerdere wijzigingen tegelijk ongedaan maken en opnieuw aanbrengen terwijl u uw campagnes bewerkt.
  • Wijzigingen in concept aanbrengen voordat u de wijzigingen naar uw account uploadt.
  • Doorwerken als u niet online bent.

Google Ads Editor gebruiken met Google Ads

Als u Google Ads Editor gebruikt, kunt u nog steeds inloggen op en wijzigingen aanbrengen in uw Google Ads-account op https://ads.google.com. Download uw recente wijzigingen om ervoor te zorgen dat Google Ads Editor de meest recente versie van het account heeft.