Tag dit website til remarketing

Hvis du vil vise annoncer til personer, der har besøgt din app eller dit computer- eller mobilwebsite, skal du føje det globale websitetag til remarketing og hændelseskodestykkerne til dit website. Det globale websitetag er et webtaggingbibliotek til Googles websitemåling, konverteringssporing og remarketingprodukter. Det er en blok af kode, der føjer dine websitebesøgende til remarketinglister. Du kan derefter målrette mod disse lister med dine annoncer.

Denne artikel indeholder vejledning i, hvordan du konfigurerer remarketing, hvor du får dine remarketingkodestykker, og hvordan dit website skal tagges til remarketing.

Før du begynder

Hvis du ikke er fortrolig med koden på dit website, bør du overveje at inddrage en udvikler eller en anden person med teknisk baggrund. Husk på, at en remarketingliste skal have et minimumsantal besøgende, for at dine annoncer vises. Det betyder, at dit website mindst skal have et vist antal besøgende.

Annoncører må ikke bruge følsomme kategorier til at målrette annoncer mod brugere eller til at promovere deres produkter eller tjenester. Få flere oplysninger i politikken vedrørende tilpasset annoncering.

Vejledning

Vælg den Google Ads-oplevelse, du bruger. Få flere oplysninger

Sådan konfigurerer du remarketing for første gang

Når du konfigurerer websiteremarketing for første gang i den nye AdWords-oplevelse, skal du føje to kodestykker til dit website: Det globale websitetag og det valgfrie hændelseskodestykke.

Det globale websitetag angiver en ny cookie på dit website, som:

• Indsamler oplysninger om det annonceklik, der bragte en besøgende til dit website, og
  • Føjer websitebesøgende til standardremarketinglister på din AdWords-konto

Det globale websitetag skal installeres på alle sider på dit website, men du har kun brug for ét globalt websitetag for hver AdWords-konto. Hændelseskodestykket kan bruges til at spore yderligere handlinger, der skal tælles med som remarketinghændelser. Installer kodestykket på de sider på websitet, du vil spore, lige efter det globale websitetag i sektionen <head></head>.

Sørg for klart og fyldestgørende at informere brugerne om dataindsamling og for at indhente samtykke, når loven kræver det.

Opret eller rediger dit globale websitetag og remarketinghændelseskodestykke

1. Log ind på AdWords.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre, og klik på Målgruppeadministrator i sektionen "Delt samling".
  3. Klik på Målgruppekilder til venstre. Derved åbnes der en gruppe kilder, som du kan oprette remarketinglister ud fra.
  4. Klik på KONFIGURER TAG på kortet "AdWords-tag".
    • Hvis du allerede har konfigureret et tag, skal du vælge Rediger kilde via ikonet med tre prikker 3 dot icon øverst til højre på kortet "AdWords-tag". Hvis du bare henter koden, kan du springe videre til trin 6.
  5. Vælg, hvilken type data tagget skal indsamle – standarddata eller specifikke attributter/parametre.
    • Du kan også vælge at inkludere bruger-id-parameteret i tagget. Derved indsamles der bruger-id for de personer, der besøger dit website, så du kan vise mere målrettede annoncer.
    • Hvis du vælger specifikke attributter eller parametre, kan du vælge den virksomhedstype, der er mest repræsentativ for dine produkter og tjenester.
  6. Klik på OPRET OG FORTSÆT.
    • Der står GEM OG FORTSÆT på denne knap, hvis der er tale om et eksisterende tag.
  7. Når installationsskærmen vises, er dit globale websitetag og hændelseskodestykke klar til brug. Du kan kopiere koden, bruge Tag Manager, downloade tagget eller maile tagget til en webmaster.
    • Hvis du vil integrere remarketing på dit website, skal du kopiere koden og indsætte den mellem taggene <head></head> på websitet.
    • Det globale websitetag skal tilføjes på alle sider på dit website. Hændelseskodestykket skal kun føjes til de specifikke sider, som du vil spore for dynamiske remarketinghændelser.
  8. Klik på UDFØR.
  9. På bekræftelsesskærmen, der efterfølgende vises, skal du klikke på UDFØR igen.
    • Hvis du tidligere har tilføjet det globale websitetag fra et andet Google-produkt, f.eks. Google Analytics, skal du sørge for at føje "config"-kommandoen fra AdWords-tagget (fremhævet nedenfor) til alle eksisterende forekomster af tagget. Bemærk, at "AW-123456789" blot er et eksempel på et id. Erstat denne del af "config"-kommandoen med dit kunde-id, der findes i feltet til det globale websitetag.
          <script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-123456789"></script>
          <script>
          window.dataLayer = window.dataLayer || [];
          function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
          gtag('js', new Date());

gtag('config', 'AW-123456789');
          </script>
    • Valgfrit: Hvis du bruger et hændelseskodestykke til remarketing og ikke vil have det globale websitetag til at sende et ekstra hit, skal du føje den fremhævede del nedenfor til dit globale websitetags "config"-kommando.
          gtag('config', 'AW-123456789', {'send_page_view': false});

Med linkning på tværs af enheder for annoncører kan du bruge dine egne brugerdata til at vise annoncer til brugere, der har besøgt dit website eller din app på deres forskellige enheder eller browsere. Få flere oplysninger om linkning på tværs af enheder med bruger-id-parametre. Hvis du opretter linkning på tværs af enheder for annoncører, skal du overholde politikken vedrørende linkning på tværs af enheder for annoncører.