Tietoja Display-verkoston kattavuusarvioista

Kattavuusarviot näyttävät valitsemiesi kohdistusasetusten ja muiden asetusten mukaan, kuinka laajalti mainoksesi voidaan nähdä. Viikoittaisten arvioiden tarkistaminen voi auttaa sinua ymmärtämään kohdistusasetusten ja muiden asetusten mahdollisia vaikutuksia. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten mainoksen kattavuus toimii ja mistä löydät kyseisen toiminnon.

Toimi näin

Näytettävät arviot eivät kuvaa mainostesi saamaa todellista liikennettä. Ne ovat arvioita, jotka perustuvat kohdistusasetuksiisi ja muihin asetuksiisi. Voit esimerkiksi valita tietyn sijainnin tai demografisen kohderyhmän mainosryhmääsi varten. Valinta vaikuttaa kattavuuteesi. Kattavuusarviot voivat myös osoittaa, kun valintasi tueksi ei ole riittävästi mainosjakaumaa tai kohdistus on liian rajoittava (esimerkiksi jos olet lisännyt liian monta kohdistusmenetelmää mainosryhmään). Voit käyttää kattavuusarvioita säätäessäsi asetuksia ja kohdistusta. Voit esimerkiksi poistaa sisältökohdennuksen, jos kattavuutesi on liian kapea. Näyttökertojen todellinen määrä riippuu esimerkiksi hintatarjouksestasi ja mainostesi laadusta.

Missä arviot näkyvät?

Kattavuustiedot näkyvät automaattisesti näytön oikeassa reunassa, kun aloitat uuden kampanjan. Voit nähdä kattavuusarvioiden muuttuvan, kun muokkaat asetuksia ja kohdistusta. Huomaa, että kattavuusarvioissa ei oteta huomioon kaikkia mainostajan tietoja.

Tiedot, joiden avulla Google Ads laskee mahdollisen kattavuuden Tiedot, joita Google Ads ei käytä mahdollisen kattavuuden laskemiseen

Sijainti
Kieli
Laitteet
Mainosten ajoitus
Näyttötiheyden rajoitustoiminto
Avainsanat
Sivustoluokkavaihtoehdot
Sijoittelut
Mobiilisovellusluokat
Aiheet
Yleisöt (uudelleenmarkkinointi, kiinnostuksen kohteiden luokat, omat yhdistelmät, ikä ja sukupuoli)
Mainosmuodot ja ‑koot

Budjetti
Hintatarjous
Laatupisteet
Mainoslaajennukset
Tarkennettu aluekohdistus säteen mukaan
Automaattinen kohdistaminen

Arviot perustuvat historiatietoihin. Ne eivät kuvasta kausittaisia trendejä tai viimeaikaisia muutoksia Display-verkoston sivustojen ja sivujen määrässä.

Display-verkoston kampanjoiden vianetsintä

Jos Display-kampanjasi ei ole aktiivinen tai ei toimi hyvin, sen asetuksissa voi olla ongelmia. Lue lisää Display-kampanjoihin liittyvien ongelmien korjaamisesta.