Om mobilannoncer

Brug annoncer på mobilenheder til at nå ud til dine kunder, mens de er på farten. Denne artikel beskriver, hvordan du får dine annoncer vist på forskellige typer mobilenheder, f.eks. mobiltelefoner og tablets.

Før du begynder

Læs artiklen Opret en ny tekstannonce for at lære de grundlæggende ting om oprettelse af tekstannoncer.

Hvor kan mobilannoncer blive vist?

På mobiltelefoner eller tablets

I apps på mobiltelefoner eller tablets

• Tekstannoncer
  • Billedannoncer
  • App-promoveringsannoncer
  • Billedannoncer til app-promovering
  • Videoannoncer til app-promovering
  • TrueView-app-promoveringsannoncer
  • Responsive displayannoncer

Opkaldsannoncer vises kun på enheder, der kan foretage opkald

Bemærk!

Alle nye kampagner er automatisk kvalificerede til at blive vist på de fleste mobilenheder. Hvis du ikke ønsker at få dine annoncer vist på bestemte enheder, kan du angive en negativ budjustering efter enhed.

Typer af mobilannoncer

Krav til billedannoncer på mobilenheder

Hvis du vil oprette billedannoncer, skal din kampagne være tilmeldt Displaynetværket som en kampagne af typen "Kun Displaynetværket" eller "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket". Sørg for, at bruge de accepterede billedstørrelser og følge kravene, hvis du opretter annoncer via tredjepartsannoncevisning:

• Mobiltelefon: Mellemliggende annonce i formatet 320 x 50, 300 x 250, 336 x 280
  • Tablet: Mellemliggende annoncer i formatet 300 x 250, 728 x 90, 468 x 60, 336 x 280

Optimale løsninger: Fluebensikonet Optimale løsninger

Læs guiden Googles optimale løsninger, og se, hvordan du skaber vækst i din virksomhed med mobilannoncer. Guiden indeholder bl.a. følgende emner:

• Mobilannoncemateriale og aktiver i Google Ads
  • Måling af mobilannoncers værdi
  • Mobilannoncering uden mobiloptimerede websites

Opret effektive mobilannoncer: Googles optimale løsninger

Mobilenheder

Mobileenheder er produkter, som folk bruger, når de er på farten. Der kommer hele tiden nye mobilenheder på markedet, så vi kan desværre ikke vise en samlet liste over disse. Her er dog et par eksempler:

Mobiltelefoner

"Mobiltelefoner" henviser normalt til smartphones, der har en skærm, der er mindre end 7". Husk! I Google Ads hedder mobiltelefoner nogle gange "mobilenheder" eller "mobilenheder med komplette browsere".

Tablets

Tabletter er en blanding mellem mobiltelefoner og computere. I modsætning til mobiltelefoner har tablets dog typisk en skærm, der er større end 7". Og i modsætning til computere har tablets en berøringsfølsom skærm. Husk! I Google Ads bruges termen "Mobilenheder" nogle gange til at henvise til mobiltelefoner og tablets.

Wearables

Wearables, f.eks. smart-ure, er enheder, som folk bruger til at oprette forbindelse til internettet, når de er på farten, og som typisk er mindre end mobiltelefoner. På nuværende tidspunkt viser Google Ads ikke annoncer på enheder, der ikke har en skærm.

Vis kun annoncer på computere

Sådan kan du ændre dine kampagneindstillinger, så der kun vises annoncer på computere:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Indsigt og rapporter på sektionsmenuen.
  3. Klik på Hvor og hvornår annoncer blev vist.
  4. Vælg Enheder i den øverste bjælke.
  5. Find rækkerne med "Mobiltelefoner" i kolonnen "Enhed".
  6. Klik på cellen "Budjust." for din ønskede kampagne eller annoncegruppe.
  7. Vælg Sænk i rullemenuen.
  8. Angiv 100 i feltet %, og klik på Gem.