Måling af rækkevidde og frekvens

Metrics for unik rækkevidde og frekvens tager nu højde for samsening, hvilket sker, når flere personer ser annoncer sammen på smart-tv-enheder.

Ved at analysere data for rækkevidde og frekvens for display-, Discovery- og videokampagner kan du få et bedre indtryk af, hvor mange personer der har fået vist dine annoncer, og hvor ofte de samme personer har fået vist dem inden for et bestemt tidsrum. Uanset om du vil fokusere på at styrke et budskab eller nå ud til nye personer, kan disse oplysninger hjælpe dig med at danne et bedre billede af, hvor godt du opfylder dine mål for rækkevidde.

Metrics for unik rækkevidde og frekvens

Metrics for unik rækkevidde og frekvens måler det samlede antal personer, der har fået vist en annonce, og den frekvens, de har fået vist en annonce med. Disse metrics kan gå videre end de grundlæggende cookie-målinger og hjælpe dig med at forstå, hvor ofte personer har fået vist din annonce på forskellige enheder, formater og netværk.

Nu om dage er folk ofte på farten og bruger flere enheder i løbet af dagen. Vores modeller for unik rækkevidde måler den samlede rækkevidde for en annonce ved at medregne tilfælde, hvor personer ser samme annonce på forskellige enheder, eller når flere personer bruger gør brug af samsening, hvor de ser annoncer sammen på smart-tv-enheder.

Metrics for unik rækkevidde og frekvens omfatter:

• Unikke brugere
  • Gns. eksp.frekv. pr. bruger
  • Gns. eksp.frekv. pr. bruger (7 dage)
  • Gns. eksp.frekv. pr. bruger (30 dage)
  • Frekvensfordeling 1+, 2+, 3+, 4+, 5+, 10+
Note: Gns. eksp.frekv. pr. bruger (7 dage) og målfrekvensfordeling 1+, 2+, 3+, 4+, 5+, 10+ er de foretukne metrics til at måle en frekvenskampagnes effektivitet.

Se data om rækkevidde og frekvens

Du kan se data om rækkevidde og frekvens ved at tilføje kolonnerne for disse metrics i din statistiktabel og vælge et bestemt tidsrum i rullemenuen. Disse kolonner, der findes under "Metrics for rækkevidde og frekvens", er kun tilgængelige, når du befinder dig på siden Kampagner og er indstillet til kun at se videokampagner.

Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer eller fjerner kolonner i din statistiktabel

Sådan beregner Google rækkevidde

Sådan beregnes dækning

For at beregne dækning bruger Google Ads statistiske modeller, der medregner brugeradfærden i mange browsere og på mange enheder. Disse modeller dannes ved at observere anonym brugeradfærd i flere Google-produkter for at bestemme brugsmønstrene på alle enheder. Google Ads kombinerer observationer af adfærd med andre signaler og lokale input (f.eks. folketælling og undersøgelser af adfærd) for at deduplikere en målgruppe mellem sessioner, formater, netværk og enheder. Resultatet er antallet af unikke brugere (ikke cookies), der har set en annonce.

Rækkevidde og beskyttelse af brugeres personlige oplysninger

Vores metoder sammenlægger alle brugere og kræver, at der nås et minimum af brugere, før der rapporteres data til annoncører. Der benyttes aldrig personhenførbare oplysninger.

I januar 2022 forbedrede vi vores underliggende model for rækkevidde og demografiske oplysninger. På grund af denne opdatering vil du muligvis bemærke ændringer i metrics for unik rækkevidde fra denne periode. Fra april 2022 har vi opdateret vores modeller for unik rækkevidde for at tage højde for samsening. Modeller for unik rækkevidde giver nu indsigt i yderligere eksponeringer og rækkevidde, der opnås ved samsening, når flere personer ser annoncer sammen på smart-tv-enheder. Få flere oplysninger om, hvordan Google tager højde for samsening i metrics for unik rækkevidde

Mulige årsager til, at du ikke får vist metrics for rækkevidde og frekvens

De fleste metrics for rækkevidde og frekvens kan kun rapporteres for et datointerval på 92 dage eller derunder. Du vil muligvis ikke se data for rækkevidde i din tabel, hvis du har valgt et datointerval på mere end 92 dage.

Hvis du ser på en kampagnes frekvensfordeling, kan du kun se data i tabellen, hvis datointervallet er 31 dage eller derunder.

Metrics for rækkevidde og frekvens viser muligvis ikke data for visse kampagner og rapportsegmenter med det samme, afhængigt af visse faktorer, herunder tilgængeligheden af data efter land, og om din annonce har nået et minimumsantal af eksponeringer og unikke brugere. Dette skyldes, at modeller for unik rækkevidde ikke understøtter alle lande og også skal opfylde et bestemt minimum for antallet af eksponeringer.

Sådan tages der højde for rapportforsinkelser

På grund af de modeller, der bruges i vores beregninger, tager det typisk 3 dage, før metrics for rækkevidde og frekvens er tilgængelige på din konto. Vær opmærksom på denne forsinkelse, hvis dit datointerval omfatter de seneste dage.

Hvis f.eks. dit datointerval er angivet til "De seneste 7 dage", skal du tage i betragtning, at dataene fra de seneste 3 dage muligvis ikke er fuldstændige. Det betyder, at de viste tal for de seneste 7 dage muligvis ikke inkluderer de seneste 3 dage ud af de seneste 7 dage.

Om rækkevidde og geografisk målretning

Metrics for unik rækkevidde og frekvens bruger statistiske modeller, der bygger på observationer af adfærden hos anonyme brugere på landeniveau. Da modellerne beregnes på landeniveau, kan metrics være inkonsistente i en lille procentdel af tilfældene. Det drejer sig især om kampagner, der er målrettet mod små geografiske områder såsom én by eller ét postnummer

I andre tilfælde kan en stor mængde midlertidige besøgende på et bestemt sted være med til at "puste" den unikke rækkevidde op. Vi angiver i disse tilfælde vores bedste estimater for unik rækkevidde, og vi arbejder konstant på at forbedre vores modeller, så de giver endnu mere præcise estimater for sted.

Frekvensbegrænsninger og synlige eksponeringer

For displaykampagner tæller kun synlige eksponeringer med, hvad angår frekvensgrænserne. Andre rapporteringsdata om frekvens ser muligvis ud til at være højere end dine frekvensgrænser, da der tælles både synlige eksponeringer og dem, der er ikke synlige.

Metrics for unik rækkevidde erstattede i august 2020 cookiebaserede metrics som den primære metode til måling af rækkevidde. Cookiebaserede metrics for rækkevidde er ikke længere tilgængelige i Google Ads.