Ohjattujen sijoittelujen lisääminen, muokkaaminen ja poistaminen

Jos haluat mainostesi näkyvän tietyissä Display-verkoston sivustoissa, lisää ne sijoitteluina mainosryhmiisi. Nämä sijoittelut voivat liittyä tuotteisiisi tai palveluihisi tai verkkokohteisiin, joissa asiakkaasi käyvät.

Managed placements

Muista, että sijoittelutyyppejä on kaksi: ohjatut sijoittelut ja automaattiset sijoittelut. Alla olevat ohjeet käsittelevät ainoastaan ohjattuja sijoitteluja, mutta on olemassa myös muutamia muita tapoja kohdistaa mainoksia Display-verkostossa.

Ohjattujen sijoittelujen lisääminen

Voit lisätä sijoitteluja Display-verkoston kampanjoiden mainosryhmiin. Jos haluat tehdä näin, kampanjasi on oltava kohdistettu Display-verkostoon, mikä käsittää myös Hakuverkosto Display-valinnalla -kampanjat.

Ohjattujen sijoittelujen lisääminen
  1. Kirjaudu Google Ads -tiliisi osoitteessa https://ads.google.com.
  2. Klikkaa yläosan Kampanjat-välilehteä ja valitse muokattava kampanja. Campaigns tab
  3. Siirry Display-verkosto-välilehdelle ja klikkaa + Kohdistus kaavion yläpuolella.
  4. Valitse mainosryhmä.
  5. Klikkaa avattavaa Mainosten kohdistaminen -valikkoa ja valitse Sijoittelut. Kirjoita sen sijoittelun nimi tai URL-osoite, jossa haluat tämän mainosryhmän mainoksia näytettävän. Jos haluat lisätä mainosryhmääsi useita sijoitteluja kerralla, klikkaa ruudun alaosassa olevaa Lisää useita sijoitteluja -linkkiä.
  6. Lisää sijoittelut mainosryhmään klikkaamalla Sulje ja sitten Tallenna.

Ohjattujen sijoittelujen muokkaaminen

Voit keskeyttää tietyn sijoittelun tai ottaa sen käyttöön, muokata itse sijoittelua ja muokata sijoitteluille määrittämiäsi hintatarjouksia.

Ohjattujen sijoittelujen muokkaaminen
  1. Klikkaa Google Ads -tilin yläosan Kampanjat-välilehteä
  2. Valitse kampanja ja sitten mainosryhmä.
  3. Siirry Display-verkosto-välilehdelle.
  4. Klikkaa Sijoittelut-välilehteä ja etsi sijoitteluita, joiden tilana on Ohjattu.
    • Keskeytä tai ota sijoittelu käyttöön: Voit keskeyttää sijoittelun klikkaamalla taulukossa kyseisen sijoittelun viereistä keskeytyssymbolia. Ota sijoittelu käyttöön klikkaamalla vihreää pistettä.
    • Muokkaa sijoittelua: jos haluat muuttaa sijoittelua, klikkaa sijoittelua, anna uusi sijoittelu ja klikkaa Tallenna.
    • Muokkaa sijoittelutason hintatarjouksia: jos haluat muokata yksittäisen sijoittelun hintatarjouksia, klikkaa Korkein klikkauskohtainen hinta -sarakkeen kohdalla olevaa hintatarjousta, anna uusi hintatarjous ja klikkaa Tallenna.

Sijoitteluiden kopioiminen toiseen mainosryhmään

Kun olet määrittänyt sijoittelut yhdelle mainosryhmälle, voit kopioida ne toisiin Vain Display-verkostokampanjoiden mainosryhmiin. Ensin sinun täytyy kopioida haluamasi sijoittelut. Sitten voit liittää ne uuteen mainosryhmään.

Sijoitteluiden kopioiminen

• Klikkaa Display-verkosto-välilehteä.
  • Klikkaa Sijoittelut-välilehteä.
  • Valitse kopioitavien sijoitteluiden valintaruudut.
  • Valitse Muokkaa-valikosta Kopioi (tai paina PC-tietokoneissa Ctrl+C-näppäinyhdistelmää tai Mac-tietokoneissa komentonäppäin+C-yhdistelmää).

Kopioitujen sijoitteluiden liittäminen

• Klikkaa Kampanjat-välilehteä.
  • Klikkaa sen kampanjan nimeä, johon haluat liittää sijoittelut.
  • Valitse sen mainosryhmän ruutu, johon haluat liittää sijoittelut.
  • Valitse Muokkaa-valikosta Liitä (tai paina PC-tietokoneissa Ctrl+V-näppäinyhdistelmää tai Mac-tietokoneissa komentonäppäin+V-yhdistelmää).

Ohjattujen sijoittelujen poistaminen

Voit poistaa ohjattuja sijoitteluja Display-verkoston kampanjoiden mainosryhmistä. Huomaa, että mainokset saattavat edelleen näkyä aikaisemmin poistamassasi ohjatussa sijoittelussa, jos mainosryhmä sisältää vastaavia avainsanoja, aiheita tai muita kohteita.

Ohjattujen sijoittelujen poistaminen
  1. Klikkaa tilin yläosan Kampanjat-välilehteä.
  2. Valitse kampanja ja sitten mainosryhmä.
  3. Siirry Display-verkosto-välilehdelle.
  4. Klikkaa Sijoittelut-välilehteä ja etsi sijoitteluita, joiden tilana on Ohjattu. Tällä tilalla merkityt sijoittelut ovat sijoitteluita, jotka olet lisännyt mainosryhmääsi. Voit poistaa ainoastaan sijoitteluita, joiden tilana on Ohjattu.
  5. Valitse poistettava sijoittelu valitsemalla valintaruutu sijoittelun vasemmalta puolelta.
  6. Klikkaa avattavaa Muokkaa-valikkoa ja valitse Poista.
  7. Sijoittelu poistetaan, kun klikkaat OK.

Seuraavat vaiheet