Tilføj, rediger og kopiér placeringer

Hvis du vil have dine annoncer vist på YouTube eller Displaynetværket, kan du tilføje dem som placeringer i dine annoncegrupper. Det kan være placeringer med relation til dine produkter eller tjenester eller onlinedestinationer, som dine kunder besøger.

I henhold til Googles politik er det ikke tilladt at målrette mod placeringer, hvor der opfordres til had, intolerance, diskrimination eller vold mod enkeltpersoner eller grupper. Alle kampagner er underlagt Google Ads-annonceringspolitikkerne. Få flere oplysninger

Vejledning

Du kan føje placeringer til annoncegrupper i dine video- eller displaykampagner.

Tilføj placeringer

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Åbn navigationspanelet, og vælg Displaykampagner eller Videokampagner.
  3. Vælg den kampagne, du vil redigere, og vælg derefter en annoncegruppe i den pågældende kampagne.
  4. Klik på Placeringer på sidemenuen.
  5. Klik på blyantikonet (). Hvis du føjer placeringer til en displaykampagne, skal du klikke på Rediger placeringer, når du har klikket på blyantikonet.
  6. Kun displaykampagner: Vælg målretningstype for de valgte placeringer.
    • Målretning (anbefales): Begræns din annoncegruppes rækkevidde til de valgte målgrupper.
    • Observation: Undlad at begrænse din annoncegruppes rækkevidde.
  7. Vælg en placeringstype i det felt, der vises. Husk! Med nogle placeringstyper skal du søge efter et ord, et udtryk, en webadresse eller et video-id, før du kan medtage placeringstypen i din annoncegruppe:
    • Websites: Placer dine annoncer på bestemte websites. Dette forudsætter en søgning i placeringsfeltet.
    • YouTube-kanaler: Placer dine annoncer på bestemte YouTube-kanaler. Dette forudsætter en søgning i placeringsfeltet.
    • YouTube-videoer: Placer dine annoncer i bestemte YouTube-videoer. Dette forudsætter en søgning i placeringsfeltet.
    • Apps: Placer dine annoncer i bestemte apps. Dette forudsætter en søgning i placeringsfeltet.
    • Appkategorier: Placer dine annoncer i apps inden for en bestemt kategori (f.eks. "Bøger"). Kvalificerede appbutikker omfatter Apple App Store og Google Play. Hvis du vælger denne placeringstype, behøver du ikke bruge søgefeltet for at indsnævre søgningen.
  8. Markér afkrydsningsfelterne ud for de placeringer, du vil målrette mod.
  9. Valgfrit: Klik på Angiv flere placeringer nederst i feltet, hvis du vil angive flere placeringer, og angiv placeringens webadresse. Klik derefter på Tilføj placeringer.
  10. Klik på Gem.

Rediger placeringer

Du kan sætte bestemte placeringer på pause, aktivere eller fjerne bestemte placeringer, redigere placeringer eller redigere de bud, du har angivet for de valgte placeringer.

1. Åbn navigationspanelet, og vælg Displaykampagner eller Videokampagner.
  2. Vælg den kampagne, du vil redigere, og vælg derefter en annoncegruppe i den pågældende kampagne.
  3. Klik på Placeringer på sidemenuen.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for den placering, du vil redigere.
  5. Klik på Rediger, og vælg derefter, hvordan placeringen skal redigeres:
    • Skift status for en placering: Klik på Sæt på pause, Aktivér eller Fjern.
    • Rediger bud: Klik på Rediger budjusteringer, Rediger maks. CPC-bud eller Rediger maks. CPM-bud.
Selvom du fjerner en placering, kan dine annoncer stadig blive vist på den pågældende placering, hvis annoncegruppen indeholder søgeord, emner eller andre udtryk, der matcher placeringen.

Kopiér placeringer til en anden annoncegruppe (kun displaykampagner)

Når du har konfigureret placeringer for en annoncegruppe, kan du kopiere dem til andre annoncegrupper i displaykampagner.

Sådan kopierer du placeringer:

1. Åbn navigationspanelet, og vælg Displaykampagner.
  2. Vælg den kampagne, du vil redigere, og vælg derefter en annoncegruppe i den pågældende kampagne.
  3. Klik på Placeringer på sidemenuen.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for de placeringer, du vil kopiere.
  5. Klik på Rediger.
  6. Klik på Kopiér på menuen "Rediger" (eller Ctrl+C/Cmd+C på tastaturet).

Sådan indsætter du de kopierede placeringer:

1. Åbn navigationspanelet, og vælg Displaykampagner.
  2. Vælg den kampagne, du vil redigere, og vælg derefter en annoncegruppe i den pågældende kampagne.
  3. Klik på Placeringer på sidemenuen.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for navnet på den annoncegruppe, som placeringerne skal indsættes i.
  5. Klik på Indsæt  på menuen "Rediger" (eller Ctrl+V/Cmd+V på tastaturet).