Tilføj, rediger og kopiér placeringer

Hvis du vil have dine annoncer vist på YouTube eller Displaynetværket, kan du tilføje dem som placeringer i dine annoncegrupper. Det kan være placeringer med relation til dine produkter eller tjenester eller onlinedestinationer, som dine kunder besøger.

I henhold til Googles politik er det ikke tilladt at målrette mod placeringer, hvor der opfordres til had, intolerance, diskrimination eller vold mod enkeltpersoner eller grupper. Alle kampagner er underlagt Google Ads-annonceringspolitikkerne. Få flere oplysninger

Du kan kombinere flere metoder til indholdsbaseret målretning (placeringer, søgeord og emner), hvorefter dine annoncer målrettes mod alt det valgte indhold i din annoncegruppe for at nå ud til en bredere målgruppe.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Annonceplaceringer

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen.
  3. Klik på Indhold, og vælg derefter Placeringer.
  4. Klik på blyantikonet Rediger indstilling, blyantikon. Hvis du føjer placeringer til en displaykampagne, skal du klikke på Rediger placeringer, når du har klikket på blyantikonet Rediger.
  5. Klik på Vælg en annoncegruppe, og vælg derefter en annoncegruppe i den kampagne, du vil redigere.
  6. Kun displaykampagner: Vælg målretningstype for de valgte placeringer.
    • Målretning (anbefales): Begræns din annoncegruppes rækkevidde til de valgte målgrupper.
    • Observation: Undlad at begrænse din annoncegruppes rækkevidde.
  7. Vælg en placeringstype i det felt, der vises. Husk! Med nogle placeringstyper skal du søge efter et ord, et udtryk, en webadresse eller et video-id, før du kan medtage placeringstypen i din annoncegruppe:
    • Websites: Placer dine annoncer på bestemte websites. Dette forudsætter en søgning i placeringsfeltet.
    • YouTube-kanaler: Placer dine annoncer på bestemte YouTube-kanaler. Dette forudsætter en søgning i placeringsfeltet.
    • YouTube-videoer: Placer dine annoncer i bestemte YouTube-videoer. Dette forudsætter en søgning i placeringsfeltet.
    • Apps: Placer dine annoncer i bestemte apps. Dette forudsætter en søgning i placeringsfeltet.
    • Appkategorier: Placer dine annoncer i apps inden for en bestemt kategori (f.eks. "Bøger"). Kvalificerede appbutikker omfatter Apple App Store og Google Play. Hvis du vælger denne placeringstype, behøver du ikke bruge søgefeltet for at indsnævre søgningen.
  8. Markér afkrydsningsfelterne ud for de placeringer, du vil målrette mod.
  9. (Valgfrit) Klik på Enter i feltet, hvis du vil angive flere placeringer, og angiv derefter webadresserne for dine placeringer. Klik på Tilføj placeringer, når du er færdig.
  10. Klik på Gem.

Rediger placeringer

Du kan sætte bestemte placeringer på pause, aktivere eller fjerne bestemte placeringer, redigere placeringer eller redigere de bud, du har angivet for de valgte placeringer.

1. Klik på Kampagnetype i bjælken Visninger øverst.
  2. Vælg Displaykampagner eller Videokampagner. Klik på Anvend.
Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.
  1. Vælg den kampagne, du vil redigere, og vælg derefter en annoncegruppe i den pågældende kampagne.
  2. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon.
  3. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen.
  4. Klik på Indhold og derefter på Placeringer.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for den placering, du vil redigere.
  6. Klik på Rediger, og vælg derefter, hvordan placeringen skal redigeres:
    • Skift status for en placering: Klik på Sæt på pause, Aktivér eller Fjern.
    • Rediger bud: Klik på Rediger budjusteringer, Rediger maks. CPC-bud eller Rediger maks. CPM-bud.
Selvom du fjerner en placering, kan dine annoncer stadig blive vist på den pågældende placering, hvis annoncegruppen indeholder søgeord, emner eller andre udtryk, der matcher placeringen.

Kopiér placeringer til en anden annoncegruppe (kun displaykampagner)

Når du har konfigureret placeringer for en annoncegruppe, kan du kopiere dem til andre annoncegrupper i displaykampagner.

Sådan kopierer du placeringer:

1. Klik på Kampagnetype i bjælken Visninger øverst.
  2. Vælg Displaykampagner, og klik på Anvend.
Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.
  1. Vælg den kampagne, du vil redigere, og vælg derefter en annoncegruppe i den pågældende kampagne.
  2. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon.
  3. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen.
  4. Klik på Indhold og derefter på Placeringer.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for de placeringer, du vil kopiere.
  6. Klik på Rediger.
  7. I menuen "Rediger" skal du klikke på Kopiér (eller Ctrl + Cfor vinduer og Cmd + C for mac på dit tastatur).

Sådan indsætter du de kopierede placeringer:

1. Klik på Kampagnetype i bjælken Visninger øverst.
  2. Vælg Displaykampagner, og klik på Anvend.
  3. Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.
  4. Vælg den kampagne, du vil redigere, og vælg derefter en annoncegruppe i den pågældende kampagne.
  5. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon.
  6. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen.
  7. Klik på Indhold og derefter på Placeringer.
  8. Markér afkrydsningsfeltet ud for navnet på den annoncegruppe, som placeringerne skal indsættes i.
  9. I menuen "Rediger" skal du klikke på Indsæt (eller Ctrl + Vfor vinduer og Cmd + V for mac på dit tastatur).