Tilføj, rediger og fjern administrerede placeringer

Hvis du gerne vil vise dine annoncer på bestemte websites, der er en del af Displaynetværket, kan du føje dem til dine annoncegrupper som placeringer. Det kan være placeringer med relation til dine produkter eller tjenester eller online destinationer, som dine kunder besøger.

Managed placements

Husk, at der findes to slags placeringer: administrerede placeringer og automatiske placeringer. Vejledningen nedenfor dækker kun administrerede placeringer, men der er også et par andre måder at målrette dine annoncer på Displaynetværket.

Sådan tilføjer du administrerede placeringer

Du kan tilføje placeringer i annoncegrupper i dine kampagner på Google Displaynetværket. Hvis du vil gøre dette, skal din kampagne målrettes mod Displaynetværket, som indeholder kampagner af typen "Søgenetværk med udvalg fra Displaynetværket".

Tilføjelse af administrerede placeringer
  1. Log ind på din Google Ads-konto på https://ads.google.com.
  2. Klik på fanen Kampagner øverst, og vælg den kampagne, du vil redigere
  3. Gå til fanen Displaynetværk, og klik på +Målretning over grafen.
  4. Vælg en annoncegruppe.
  5. Klik på rullemenuen "Tilføj målretning", og vælg "Placeringer". Indtast navnet eller webadressen på den placering, hvor du gerne vil have annoncerne i denne annoncegruppe vist. Hvis du vil tilføje flere placeringer i din annoncegruppe på én gang, skal du klikke på linket Tilføj flere placeringer på én gang nederst i feltet.
  6. Klik på Luk og derefter på Gem for at føje placeringerne til din annoncegruppe.

Sådan redigerer du administrerede placeringer

Du kan aktivere en bestemt placering eller sætte den på pause, redigere selve placeringen og redigere de bud, du har angivet for dine placeringer.

Redigering af administrerede placeringer
  1. Klik på fanen Kampagner øverst i din Google Ads-konto.
  2. Vælg en kampagne og derefter en annoncegruppe.
  3. Gå til fanen Displaynetværk.
  4. Klik på fanen Placeringer, og se efter placeringer med statussen "Administreret".
    • Sætte en placering på pause eller aktivere den: Klik på pausesymbolet ved siden af placeringen i tabellen for at sætte placeringen på pause. Klik på den grønne prik for at aktivere en placering.
    • Redigere den aktuelle placering: Du kan ændre en placering ved at klikke på den, angive den nye placering og klikke på Gem.
    • Rediger bud på placeringsniveau: Hvis du vil redigere dine bud for en bestemt placering, skal du blot klikke på buddet i kolonnen "Maks. CPC", indtaste dit nye bud og klikke på Gem.

Kopiér placeringer til en anden annoncegruppe

Når du har konfigureret placeringer for en annoncegruppe, kan du kopiere dem til andre annoncegrupper i kampagner kun på Displaynetværket. Først skal du kopiere de ønskede placeringer. Derefter kan du indsætte dem i en ny annoncegruppe.

Sådan kopierer du dine placeringer:

• Klik på fanen Displaynetværk.
  • Klik på fanen Placeringer.
  • Markér afkrydsningsfeltet ud for ​​de placeringer, du vil kopiere.
  • Klik på rullemenuen Rediger, og vælg Kopiér (eller tryk på Ctrl+C på en pc eller Command+C på en Mac).

Sådan indsætter du dine kopierede placeringer:

• Klik på fanen Kampagner.
  • Klik på navnet på den kampagne, hvor du vil indsætte dine placeringer.
  • Markér feltet ud for navnet på den annoncegruppe, hvor du vil indsætte dine placeringer.
  • Klik på rullemenuen Rediger, og vælg Sæt ind (eller tryk på Ctrl+V på en pc eller Command+V på en Mac).

Sådan fjerner du administrerede placeringer

Du kan fjerne administrerede placeringer fra annoncegrupper i dine kampagner på Google Displaynetværket. Bemærk, at dine annoncer stadig kan blive vist på en administreret placering, som du tidligere har fjernet, hvis annoncegruppen indeholder søgeord, emner eller lignende, som matcher denne placering.

Sådan fjernes administrerede placeringer
  1. Klik på fanen Kampagner øverst i din konto.
  2. Vælg en kampagne og derefter en annoncegruppe.
  3. Gå til fanen Displaynetværk.
  4. Klik på fanen Placeringer, og se efter placeringer med statussen "Administreret". De placeringer, der har denne status, er de placeringer, som du har tilføjet i din annoncegruppe. Du kan kun fjerne placeringer, der har statussen "Administreret".
  5. Vælg den placering, som du vil fjerne, ved at markere afkrydsningsfeltet til venstre for den.
  6. Klik på rullemenuen "Rediger", og vælg "Fjern".
  7. Klik på OK, og placeringen bliver fjernet.

Næste trin