Hintatarjousten muokkaaminen

Voit muokata hintatarjousta koko mainosryhmälle tai yksittäisille avainsanoille. Hintatarjousten muokkaaminen kampanjan tulosten perusteella saattaa vaikuttaa mainostesi saamaan liikenteen määrään ja sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin (ROI).

Tässä artikkelissa kerrotaan klikkauskohtaisten hintatarjousten ja tuhannen näkyvän impression hintatarjousten muokkaamisesta.

Sisällys:

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
Yksittäisen mainosryhmän oletushintatarjouksen muokkaaminen
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat‑kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa avattavaa Kampanjat‑valikkoa ja valitse sitten Mainosryhmät.
  3. Valitse listalta haluamasi mainosryhmä.
  4. Klikkaa Korkein klikkauskohtainen oletushinta ‑sarakkeen kynäkuvaketta Muokkaa.
  5. Lisää uusi summa.
  6. Klikkaa Tallenna.

Tästä animaatiosta näet, miten voit muokata yksittäisen mainosryhmän korkeimpia klikkauskohtaisia hintatarjouksia Google Ads ‑tililläsi.

Useiden mainosryhmien hintatarjousten muokkaaminen
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat‑kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa avattavaa Kampanjat‑valikkoa ja valitse sitten Mainosryhmät.
  3. Valitse muokattavat mainosryhmät valitsemalla vasemmalla oleva valintaruutu.
  4. Klikkaa avattavaa Muokkaa-valikkoa. Voit muuttaa hintatarjousstrategiaa, seurantamalleja tai omia parametreja.

Tästä animaatiosta näet, miten voit muokata useiden mainosryhmien korkeimpia klikkauskohtaisia hintatarjouksia Google Ads ‑tililläsi.

Hintatarjouksen muokkaaminen yksittäisille avainsanoille tai muille kohdistustavoille

Jos käytät kampanjoissasi manuaalisia hintatarjouksia, voit määrittää oman korkeimman klikkauskohtaisen hintarjouksesi suuruuden. Sitä käytetään mainosryhmän oletushintatarjouksen sijaan, kun tietty avainsana, sijoittelu tai muu kohdistustapa käynnistää mainoksesi.

Muista, että jos haluat asettaa korkeimman klikkauskohtaisen hintatarjouksen tietylle kohdistustavalle, sinun on asetettava myös oma hintatarjous samalle kohdistustavalle. Jos esimerkiksi haluat asettaa tietyn hintatarjouksen example.com-sivustolle, sinun on asetettava omat hintatarjoukset sijoitteluille. Lue, miten otat mainosryhmien hintatarjoukset, omat hintatarjoukset ja hintatarjousmuokkaukset käyttöön mainosryhmissä.

Vinkki: Jos käytät muuta automaattista hintatarjousstrategiaa kuin tehostettua klikkauskohtaista hintaa, et voi muokata mainosryhmän oletushintatarjousta.

Yksittäisen avainsanan hintatarjouksen muokkaaminen
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat‑kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ja valitse sitten Hakuavainsanat.
  3. Valitse avainsanatyyppi, kuten haku tai negatiiviset avainsanat.
  4. Valitse nyt yksi tai useampi avainsana, jonka hintatarjousta haluat muuttaa.
  5. Klikkaa avattavaa Muokkaa-valikkoa ja valitse Muuta korkeimpia klikkauskohtaisia hintatarjouksia.
  6. Avautuvalla sivulla voit asettaa uuden hintatarjouksen, korottaa tai laskea hintatarjousta tai nostaa hintatarjoukset ensimmäisen sivun tai sivun yläosan klikkauskohtaiseksi hintatarjouksiksi. Jos haluat käyttää mainosryhmän oletushintatarjousta, jätä summa tyhjäksi.
  7. Klikkaa Käytä.
Tästä animaatiosta näet, miten voit muokata yksittäisten avainsanojen korkeimpia klikkauskohtaisia hintatarjouksia Google Ads ‑tililläsi.

Vinkki: Jos haluat palauttaa mainosryhmän oletushintatarjouksen yksittäiselle avainsanalle, sijoittelulle tai muulle kohdistustavalle, klikkaa kyseisen kohdistustavan hintatarjousta ja poista teksti, jolloin kenttä jää tyhjäksi.

Kohdistustapojen hintatarjousten muokkaaminen

1. Valitse Google Ads ‐tilin yläreunan Näkymät-palkista Haku tai Display-kampanjat.
Huom. Jos haluat mieluummin käyttää vasemman reunan navigaatiopaneelia, klikkaa Google Ads ‐tilin vasemmasta yläkulmasta Vaihda näkymä.
  1. Klikkaa Kampanjat‑kuvaketta Campaigns Iconja sitten avattavaa Kampanjat‑valikkoa.
  2. Klikkaa Asetukset ja sitten avattavaa Lisäasetukset‑valikkoa.
  3. Valitse Oma hintatarjous ja URL-osoite ‑menetelmä.
  4. Valitse kohdistustapa avattavasta valikosta.
  5. Klikkaa Tallenna.
  6. Valitse Hintatarjoukset.
  7. Lisää uusi hintatarjous ja klikkaa Tallenna.

Vinkki: Kannattaa tutustua myös näihin hintatarjousvaihtoehtoihin:

• Asettamalla hintatarjousmuokkauksia voit hallita paremmin sitä, missä ja milloin mainoksesi näkyy. Hintatarjousmuokkausten avulla voit asettaa mobiililaitteille, sijainneille, päiville ja kellonajoille kilpailukykyisempiä hintatarjouksia. Lue lisää hintatarjousmuokkauksista.
  • Google Adsissa on käytettävissä myös automaattisia hintatarjousstrategioita, jotka voivat asettaa klikkauskohtaiset hintatarjoukset puolestasi. Lue lisää automaattisista hintatarjouksista.