Sijoitteluun kohdistaminen

Jotta voit tavoittaa enemmän potentiaalisia asiakkaita, mainoksesi näkyvät nyt sellaisen sisällön yhteydessä, joka vastaa jotakin kohdistuksessa käyttämääsi aihetta, sijoittelua tai Display-/video-/hakuavainsanaa. Jos olet esimerkiksi kohdistanut mainokset aiheeseen "polkupyörät" ja valinnut Display-/video-/hakuavainsanaksi "pyöräily", mainokset näkyvät sellaisen sisällön yhteydessä, joka liittyy näistä jompaankumpaan.

Lisäksi asiayhteyteen kohdistus löytyy nyt yhdeltä Google Adsin sivulta, joten voit ylläpitää kaikkia sisältökohdistustyyppejä (aiheet, sijoittelut, Display-/videomainosten avainsanat ja poissulkemiset) samassa näkymässä. Pääset uudelle sivulle klikkaamalla vasemmanpuoleisen navigointivalikon Kampanjat Campaigns Icon ‑kohdasta Sisältö.

Videokampanjoille, jotka edistävät vain konversioita: Lähikuukausina poistuu mahdollisuus lisätä sisältökohdistus uusiin ja aiemmin luotuihin videokonversiokampanjoihin. Tällöin sinun on mahdollista löytää enemmän konversiomahdollisuuksia. Vuoden 2023 alkupuolelta lähtien kaikki sisältökohdistusasetukset poistuvat automaattisesti Videokampanjoista, jotka edistävät konversioita. Jos haluat poistaa sisältökohdistuksen manuaalisesti konversiokampanjoista, voit tehdä sen mainosryhmän asetuksista. Lue lisää kampanjan optimoimisesta konversioille.

Sijoittelut ovat YouTubessa tai Google Display ‑verkostossa olevia paikkoja, joissa mainoksesi voivat näkyä. Sijoittelu voi olla verkkosivusto, sivuston tietty sivu, mobiilisovellus, video tai jopa yksittäinen mainosyksikkö. Näet sivustot ja mobiilisovellukset lajiteltuina sen mukaan, miten paljon hyötyä uskomme mainosinventaarista olevan sinulle. Lajittelu perustuu hakukenttään lisäämiesi avainsanojen yhdistelmään ja sivuston aiempaan liikenteeseen. Sijoitteluun kohdistamisen avulla voit lisätä sijoitteluita mainosryhmiin Video- ja Display-kampanjoissa.

Edut

• Mainosta valitsemissasi sijoitteluissa: Sijoitteluun kohdistamisen avulla voit valita sijoittelut, joissa mainoksesi näkyvät YouTubessa ja Display-verkostossa. Jos esimerkiksi myyt matkapaketteja ja haluat, että mainoksesi näkyvät tietyllä matkailuaiheisella verkkosivustolla tai sivulla, lisää kyseinen sivusto tai sivu sijoitteluksi.
  • Mainosta siellä, missä asiakkaasi viettävät aikaa: Jos tiedät, että asiakkaasi käyvät tietyllä verkkosivustolla, lisää se sijoitteluksi.
  • Sijoitteluista tulevan liikenteen määrän hallinta yksittäisten sijoittelun hintatarjousten avulla: Jos mainokset toimivat hyvin jollakin sivustolla ja haluat parantaa näkyvyyttäsi kyseisellä sivustolla, voit korottaa hintatarjoustasi kyseiselle sivustolle. Jos taas jokin sijoittelu tuottaa toivomaasi vähemmän konversioita, voit laskea kyseisen sijoittelun hintatarjousta.

Näin se toimii

• Sijoittelun on oltava osa YouTubea tai Display-verkostoa, jotta mainoksesi voivat näkyä niissä.
  • Jos olet kohdistanut mainontasi sellaiselle verkkosivustolle, jolla on samankaltainen sovellus, mainoksiasi voidaan näyttää myös kyseisellä sivustolla.
  • Kuten aina Google Ads ‑mainonnassa, kilpailet muiden mainostajien kanssa siitä, kenen mainos näkyy valitussa sijoittelussa.
  • Jos valitset suosittuja sivustoja tai videoita YouTubessa tai Display-verkostossa, sinun on ehkä tehtävä korkeampia hintatarjouksia saadaksesi impressioita. Voit aina muokata hintatarjouksiasi.
  • Kun käytät useita sisältökohdistustapoja, mainokset kohdistetaan kaikkeen mainosryhmälle valitsemaasi sisältöön, mikä auttaa sinua tavoittamaan laajemman yleisön.
  • Voit lisätä sijoitteluja Sisältö-kohtaan uutta kampanjaa luodessasi tai muokata aiemmin lisättyjä sijoitteluja Google Adsin vasemman reunan sivuvalikon kautta.

Tietokortti

Tietokortti auttaa asiayhteyteen kohdistuksessa kampanjan luonnin yhteydessä. Ominaisuus on käytettävissä, kun valitset kohdistettavia aiheita, videokokonaisuuksia ja sijoitteluja.

• Kohdistettavia aiheita varten tietokortti tarjoaa esimerkiksi impressiovinkkejä ja sijaintikriteerejä.
  • Videokokonaisuuksia ja sijoitteluja varten tietokortti tarjoaa vinkkejä parhaasta yleisöstä ja parhaista YouTube-kategorioista.

Jos haluat nähdä tietyn aiheen tietokortin, vie kohdistin aiheen tai asetuksen päälle, josta haluat lisätietoja.