Om placeringsmålretning

For at sikre, at du når ud til så mange potentielle kunder som muligt, bliver dine annoncer nu vist sammen med indhold, der matcher en hvilket som helst af de placeringer eller et hvilket som helst af de emner, placeringer eller søgeord på Displaynetværket, Videonetværket eller Søgenetværket, du målretter mod. Hvis du f.eks. målretter mod "cykler" som emne og "cykling" som søgeord på Displaynetværket, Videonetværket eller Søgenetværket, bliver dine annoncer vist i indhold, der matcher enten én af delene eller begge dele.

Du vil også se, at kontekstmålretning er blevet forenklet og placeret på en enkelt side i Google Ads, så du kan administrere alle indholdsbaserede målretningstyper (Emner, Placeringer, Display-/videosøgeord og Ekskluderinger) i en enkelt visning. Du finder den nye side i sektionen "Indhold" under Kampagner Campaigns Icon på navigationsmenuen til venstre.

For videokampagner, der kun driver konverteringer: Inden for de næste par måneder kan du ikke længere føje indholdsbaseret målretning til nye og eksisterende videokonverteringskampagner, så du kan finde flere konverteringsmuligheder. I starten af 2023 fjernes alle eksisterende indstillinger for indholdsmålretning automatisk fra videokampagner, der genererer konverteringer. Hvis du vil fjerne indholdsmålretning manuelt fra eksisterende konverteringskampagner, skal du gå til dine annoncegruppeindstillinger. Få flere oplysninger om, hvordan du optimerer din kampagne til konverteringer

Placeringer er lokationer, hvor dine annoncer kan blive vist på YouTube eller Google Displaynetværket. En placering kan være et website eller en bestemt side på et website, en mobilapp, videoindhold eller sågar en individuel annonceenhed. Google viser websites og mobilapps sorteret efter, hvor nyttig beholdningen efter vores mening vil være for dig. Denne sortering er baseret på en kombination af de søgeord, du har indtastet i søgefeltet, og historiske data, som Google har registreret for trafikken på websitet. Du kan bruge placeringsmålretning til at føje placeringer til annoncegrupper i dine video- og displaykampagner.

Fordele

• Vis dine annoncer på bestemte placeringer, du vælger: Du kan håndplukke placeringer til at køre dine annoncer på YouTube og Displaynetværket med placeringsmålretning. Hvis du f.eks. sælger pakkerejser og gerne vil have dine annoncer vist på et bestemt website eller en bestemt side om rejser, kan du tilføje det pågældende website eller den pågældende side som en placering.
  • Vis dine annoncer på placeringer, dine kunder besøger: Hvis du ved, at dine kunder besøger et bestemt website, kan du overveje at tilføje det som en placering.
  • Styr mængden af trafik fra placeringer ved at angive individuelle placeringsbud: Hvis du oplever, at annoncering på et bestemt website fungerer godt, og du vil øge eksponeringen på det pågældende website, kan du øge buddet for det ene website. Eller måske vil du reducere dit bud for en anden placering, der ikke giver så mange konverteringer.

Sådan fungerer det

• Dine annoncer kan kun blive vist på placeringer, der er registreret på YouTube eller Displaynetværket.
  • Hvis et bestemt website, du målretter mod, har en tilsvarende app, kan dine annoncer også blive vist der.
  • Ligesom det er tilfældet med alle annoncer på Google Ads, konkurrerer du med andre annoncører om at få dine annoncer vist på de placeringer, du vælger.
  • Hvis du vælger populære websites eller videoer på YouTube eller Displaynetværket, kan det være nødvendigt at angive højere bud for at opnå eksponeringer. Du kan til enhver tid justere dine bud.
  • Du kan bruge flere forskellige metoder til indholdsbaseret målretning, og dine annoncer vil være målrettet mod det valgte indhold i din annoncegruppe, så du kan nå ud til en bredere målgruppe.
  • Du kan tilføje placeringer i sektionen "Indhold", når du opretter en ny kampagne eller redigerer eksisterende placeringer via fanen "Indhold" i sidemenuen til venstre i Google Ads.

Infokort

Infokort er en hjælpefunktion, der hjælper dig med kontekstmålretning, når du opretter en kampagne. Funktionen er tilgængelig, når du vælger emner, du vil målrette mod, videosamlinger og placeringer.

• Et infokort giver dig indsigt i eksponeringer, kriterier for lokationen og meget mere for emner, du vil målrette mod.
  • Et infokort med oplysninger om videosamlinger og placeringer giver dig indsigt i den mest effektive målgruppe og de mest populære YouTube-kategorier.

Du kan få adgang til infokortet for et bestemt emne ved at holde markøren over det pågældende emne eller den indstilling, du vil have flere oplysninger om.