Display-verkosto-välilehti

Tämä artikkeli koskee vain aiempaa AdWordsia. Selvitä, mitä AdWordsia käytät

Display-verkosto-välilehti on käytettävissä vain kampanjoissa, joissa näytetään mainoksia Google Display -verkostossa. Display-verkosto-välilehdellä voit määrittää, missä mainoksesi näytetään Google Display -verkostossa. Välilehdellä määrität kohdistustavat ja poissulkemiset eli ehdot, jotka määrittävät, missä mainostesi pitää ja ei pidä näkyä Display-verkostossa. Voit myös tarkastella kohdistustapojen tehokkuusraportteja.

Siirtyessäsi Display-välilehdelle näet Display-verkoston yhteenvedon eli yleiskatsauksen Display-verkostokohdistuksen tehokkuudesta. Lue lisätietoja Display-verkoston Yhteenveto-välilehden käyttämisestä.

Huomioitavaa

Display-verkosto-välilehti ei ole käytettävissä Vain hakuverkosto -kampanjoissa, sillä hakukampanjat eivät näytä mainoksia Display-verkostossa.

Kohdistustapojen ja poissulkemisten tyyppejä

Display-verkosto-välilehdellä on erilaisia alivälilehtiä, jotka vastaavat mainosryhmäsi kohdistusta. Kohdistustapoja lisäämällä voit tarkentaa sijainteja, joissa mainoksesi voivat näkyä, ja valita tietyt yleisöt, joiden haluat näkevän mainoksesi.

Asiayhteyteen kohdistus: kohdistus sivuston osuvan sisällön perusteella

• Avainsanat: kohdistus tai poissulkeminen sivun tärkeimpien lauseiden, kuten Lauttamatkapaketti, perusteella
  • Aiheet: kohdistus tai poissulkeminen sivun tai sivuston keskeisen teeman, kuten Vaellus ja retkeily, perusteella

Yleisöt: tiettyjen kohderyhmien tavoittaminen

• Kiinnostuksen kohteet: kohdistus tai poissulkeminen kiinnostuksen kohteiden tai mieltymysten, kuten ulkoiluharrastus, perusteella
  • Uudelleenmarkkinointi: kohdistus tai poissulkeminen sivustollasi aiemmin käyneiden ihmisten perusteella
  • Kohderyhmätiedot: kohdistus tai poissulkeminen ikäryhmän tai sukupuolen, kuten miehet, 18–24, perusteella

Sijoitteluun kohdistaminen: tiettyjen verkkosivustojen ja sovellusten valinta tai poissulkeminen

• Sijoittelut: kohdistus sivustoille, mobiilisovelluksiin tai videoon (kuten esimerkki.fi) ohjattujen sijoittelujen avulla tai automaattisten sijoitteluiden sulkeminen pois poissulkemisten avulla
  • Sivustoluokkavaihtoehdot: kohdistus tai poissulkeminen Display-verkoston luokkien, kuten suoratoistovideot, tai rikollisuuteen, poliisiin ja hätätilanteisiin liittyvien sivustojen, perusteella

Lue lisätietoja Display-verkoston kohdistusasetuksista ja siitä, missä mainoksesi voivat näkyä.

Display-verkosto-välilehdellä tehtävissä olevat toimet

Kohdistuksen lisääminen

Voit lisätä kohdistuksen Display-verkoston mainosryhmiin seuraavasti:

1. Siirry Display-verkosto-välilehdelle ja klikkaa kaavion yläpuolella olevaa +Kohdistus-vaihtoehtoa.
  2. Valitse mainosryhmä.
  3. Klikkaa avattavaa kohdistuksen lisäysvalikkoa ja valitse haluamasi kohdistustapa.
Poissulkemisten lisääminen

Voit lisätä Display-verkoston mainosryhmiin ja kampanjoihin myös poissulkemisia:

1. Siirry Display-verkosto-välilehdelle ja klikkaa +Kohdistus kaavion yläpuolella.
    • Poissulkeminen mainosryhmätasolla: Valitse mainosryhmä. Klikkaa sen jälkeen avattavaa Lisää mainosryhmän poissulkemisia -valikkoa ja valitse haluamasi tapa.
    • Poissulkeminen kampanjatasolla: Valitse kampanja. Klikkaa sen jälkeen avattavaa Lisää kampanjan poissulkemisia -valikkoa ja valitse haluamasi tapa.
Kohdistuksen tehokkuusraporttien tarkasteleminen

Voit tarkastella mainosryhmän ja kampanjan kohdistuksen tehokkuusraportteja seuraavasti:

1. Siirry Display-verkosto-välilehdelle.
  2. Valitse mainosryhmä tai kampanja.
  3. Klikkaa jotakin alivälilehteä:
    • Display-verkoston avainsanat
    • Aiheet
    • Sijoittelut
    • Kiinnostuksen kohteet ja uudelleenmarkkinointi
    • Ikä
    • Sukupuoli
  4. Voit valita kohdistusraporttisi ajanjakson näytön oikeassa yläkulmassa.
Kokeile nyt