Fanen Displaynetværk

Denne artikel gælder kun for den forrige AdWords-oplevelse. Se, hvilken AdWords-oplevelse du bruger

Fanen Displaynetværk er kun tilgængelig for kampagner, der bruges til at vise annoncer på Google Displaynetværket. Du kan bruge fanen Displaynetværk til at bestemme, hvor dine annoncer skal vises på Google Displaynetværket. Her angiver du de målretningsmetoder og ekskluderinger, som er kriterierne for, hvor dine annoncer vises og ikke vises på Displaynetværket. Du kan også se rapporter om effektiviteten af dine målretningsmetoder.

På fanen Displaynetværk kan du se fanen Oversigt for Displaynetværket, som er en oversigt over din målretningseffektivitet på Displaynetværket. Se, hvordan du bruger fanen Oversigt for Displaynetværket.

Bemærk!

Fanen Displaynetværk er ikke tilgængelig for kampagner af typen "Kun Søgenetværket", da søgekampagner ikke viser annoncer på Displaynetværket.

Typer af målretningsmetoder og ekskluderinger

På fanen Displaynetværk kan du se forskellige underfaner, der afspejler målretningen af din annoncegruppe. Du kan tilføje målretningsmetoder for at indsnævre de steder, hvor dine annoncer kan vises, og vælge specifikke målgrupper, som skal se dine annoncer.

Kontekstmålretning: Match relevant indhold på websites

• Søgeord: Målret mod eller ekskluder efter en sides nøgleudtryk, f.eks. Bjergbestigningsrejser.
  • Emner: Målret mod eller ekskluder efter en sides eller et websites centrale tema, f.eks. Vandreture og camping.

Målgrupper: Nå ud til bestemte grupper af mennesker

• Interessekategorier: Målret mod eller ekskluder efter interesser, f.eks. Friluftsliventusiaster.
  • Remarketing: Målret mod eller ekskluder personer, der tidligere har besøgt dit website.
  • Demografi: Målret mod eller ekskluder efter aldersgruppe eller køn, f.eks. mænd i alderen 18-24.

Placeringsmålretning: Vælg eller udeluk bestemte websites og apps

• Placeringer: Målret mod websites, mobilapps eller video, f.eks. eksempel.dk med administrerede placeringer, eller udeluk eventuelle automatiske placeringer ved hjælp af undtagelser.
  • Indstillinger for websitekategori: Tillad eller ekskluder efter kategorier for Displaynetværk, f.eks. livestreamingvideo eller websites om kriminalitet, politi og ulykker.

Lær mere om målretningsindstillinger på Displaynetværket, og hvor dine annoncer kan vises.

Det kan du gøre på fanen Displaynetværk

Tilføj målretning

Sådan tilføjer du målretning til dine annoncegrupper i Displaynetværket:

1. Gå til fanen Displaynetværk, og klik på + Målretning over grafen.
  2. Vælg en annoncegruppe.
  3. Klik på rullemenuen "Tilføj målretning", og vælg en målretningsmetode.
Tilføje ekskluderinger

Du kan også føje ekskluderinger til dine annoncegrupper og kampagner i Displaynetværket.

1. Gå til fanen Displaynetværk, og klik på + Målretning over grafen.
    • Sådan ekskluderer du på annoncegruppeniveau: Vælg en annoncegruppe. Klik derefter på rullemenuen "Tilføj annoncegruppeekskluderinger", og vælg en metode.
    • Sådan ekskluderer du på kampagneniveau: Vælg en kampagne. Klik derefter på rullemenuen "Tilføj annoncegruppeekskluderinger", og vælg en metode.
Visning af effektivitetsrapporter for målretning

Du kan se effektivitetsrapporter for målretningen for dine annoncegrupper og kampagner:

1. Gå til fanen Displaynetværk.
  2. Vælg en annoncegruppe eller kampagne.
  3. Klik på en af underfanerne:
    • Displaysøgeord
    • Emner
    • Placeringer
    • Interesser og remarketing
    • Alder
    • Køn
  4. Du kan vælge datointervallet for din målretningsrapport i øverste hjørne af skærmen.
Prøv det nu