Display-verkoston mainoksen näyttäminen YouTubessa

Jos haluat mainostesi hyötyvän YouTuben sadoista miljoonista katselukerroista, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit sijoittelujen avulla kohdistaa Display-verkoston mainoksesi näkymään tiettyjen YouTube-videoiden tai -kanavien yhteydessä tai koko YouTubessa. Voit myös estää mainostesi näkymisen tietynlaisen sisällön yhteydessä.

Vinkki

Jos haluat käyttää videomuotoja, jotka on suunniteltu tavoittamaan katsojia YouTubessa sekä koko Display-verkostossa, tutustu videokampanjan luomiseen.

Tiettyjen YouTube-kanavien ja ‑videoiden lisääminen

Voit kohdistaa mainoksesi näkymään tiettyjen YouTube-kanavien sivuilla tai videoissa seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads -tilillesi
  2. Valitse muokattava Display-kampanja ja mainosryhmä navigaatiopaneelista.
  3. Valitse sivuvalikosta Sijoittelut ja klikkaa sitten pluspainiketta .
  4. Valitse YouTube-kanavat tai YouTube-videot ja tee haku hakukentässä. Valitse haluamasi sijoittelut valitsemalla niiden valintaruudut.
    • Voit lisätä sijoittelun manuaalisesti klikkaamalla Syötä useita sijoitteluja laatikon alalaidassa ja syöttämällä videon tai kanavan URL-osoitteen. Klikkaa Lisää X sijoittelua.
  5. Klikkaa Tallenna.

Tietyn videosisällön sulkeminen pois mainosryhmästä

Voit hallita mainostesi näkyvyyttä YouTubessa sulkemalla pois joidenkin YouTube-videoiden tai -kanavien sivuja.

Vinkkejä

• Poissulkemista kannattaa käyttää reaktiivisesti. Voit esimerkiksi optimoida kampanjan sulkemalla pois sellaiset videot tai kanavat, jotka eivät tuota sinulle hyvää tulosta. Ominaisuuden avulla voit myös varmistaa, että mainoksesi näkyvät brändillesi sopivan sisällön yhteydessä.
  • Sivustoluokkavalintojen avulla voit sulkea mainoksesi pois haluamaltasi sisällöltä, kuten arkaluontoisilta aiheilta tai aikuisille suunnatulta sisällöltä. Lue lisätietoja sivustoluokkavaihtoehdoista

YouTube-videoiden tai -kanavien sivujen poissulkeminen

1. Kirjaudu Google Ads -tilillesi.
  2. Valitse muokattava kampanja ja mainosryhmä navigaatiopaneelista.
  3. Valitse sivuvalikosta Sijoittelut.
  4. Valitse Poissulkemiset ja klikkaa sitten pluspainiketta .
  5. Valitse YouTube-kanavat tai YouTube-videot ja tee haku hakukentässä. Valitse poissuljettavat sijoittelut valitsemalla niiden valintaruudut.
    • Voit lisätä sijoittelun manuaalisesti klikkaamalla Syötä useita sijoitteluja laatikon alalaidassa ja syöttämällä videon tai kanavan URL-osoitteen. Voit sulkea pois jopa 10 000 sijoittelua kussakin kampanjassa. Klikkaa Lisää X sijoittelua.
  6. Klikkaa Tallenna.