Display-verkoston mainosten näyttäminen YouTubessa

Jos haluat mainostesi hyötyvän YouTuben sadoista miljoonista katselukerroista, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit sijoittelujen avulla kohdistaa Display-verkoston mainoksesi näkymään tiettyjen YouTube-videoiden tai -kanavien yhteydessä tai koko YouTubessa. Voit myös estää mainostesi näkymisen tietynlaisen videosisällön yhteydessä.

Jos haluat käyttää videomainosmuotoja, joilla pyritään tavoittamaan katsojia YouTubessa ja koko Display-verkostossa, harkitse Videokampanjan luomista.

Ennen kuin aloitat

Ohjeet

Tiettyjen YouTube-kanavien ja ‑videoiden lisääminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse navigaatiopaneelista Display-kampanjat.
  3. Klikkaa muokattavan kampanjan nimeä.
  4. Klikkaa sen mainosryhmän nimeä, johon haluat lisätä sijoittelut.
  5. Klikkaa sivuvalikosta Sijoittelut ja klikkaa sitten Lisää sijoitteluja.
  6. Valitse YouTube-kanavat tai YouTube-videot ja tee haku hakukentässä.
  7. Klikkaa kunkin sellaisen sijoittelun valintaruutua, jonka haluat sisällyttää mainosryhmääsi.
    • Jos haluat lisätä useita sijoitteluja, klikkaa ruudun alareunasta Lisää useita sijoitteluja ja lisää videoiden tai kanavien URL-osoitteet. Kun olet valmis, klikkaa Lisää x sijoittelua (jossa "x" on lisättävien sijoittelujen määrä).
  8. Klikkaa Tallenna.

Tiettyjen YouTube-kanavien ja ‑videoiden poissulkeminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse navigaatiopaneelista Display-kampanjat.
  3. Klikkaa muokattavan kampanjan nimeä.
  4. Klikkaa sen mainosryhmän nimeä, josta haluat sulkea sijoittelut pois.
  5. Klikkaa sivuvalikosta Sijoittelut > Poissulkemiset.
  6. Klikkaa kynäkuvaketta Muokkaa.
  7. Klikkaa Sulje pois sijoitteluja.
  8. Valitse YouTube-kanavat tai YouTube-videot ja tee haku hakukentässä.
  9. Klikkaa kunkin sellaisen sijoittelun valintaruutua, jonka haluat sulkea pois mainosryhmästä.
    • Jos haluat sulkea pois useita sijoitteluja, klikkaa ruudun alareunasta Lisää useita sijoitteluja ja lisää videoiden tai kanavien URL-osoitteet. Voit sulkea pois jopa 10 000 sijoittelua kampanjaa kohti. Kun olet valmis, klikkaa Lisää x sijoittelua (jossa "x" on poissuljettavien sijoittelujen määrä).
    • Jos olet luonut sijoittelujen poissulkemisluettelon, voit myös klikata Käytä sijoittelujen poissulkemisluetteloa ja ottaa sitten luettelon käyttöön mainosryhmässä.
  10. Klikkaa Tallenna.